Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ajde ako je neko u mogucnosti da proba S Beam.
probao sam sa drugarom, od 10 pokusaja samo dvaput(jedan kontakt i jedna slika) je odradio kako treba :/
uvek izbaci Unable to load photo...

Jel zna neko gde moze da se skine stock rom sa kojim dolazi S3?

Elem, uzeh Case mate barely there black. Veoma lepo lezi, ne podebljava mnogo telefon, samo sto je power dugme slabije pristupacno
ali mislim da cu se brzo navici :D Za privremeno resenje je veoma dobro, dok se ne pojavim Slim case :D
Evo i jedne slike, sutra kacim resto :D

Prilozi

• 20120618_214849.jpg
    20120618_214849.jpg
    639.2 KB · Pregleda: 390
Uzeh beli,zbog nemogucnosti izbora a ne zato sto mi se vise svidja ali ok,navikoh se vec ;)
Eto,kolko da se pohvalim,sutra kada ga dobrano namucim iznecu utiske.
Btw pola sgs2 ekipe se vec preselilo ovde :D

Testirah i ja SGS3 i poprilicno sam zadovoljan njime. Jos uvek se lomim izmedju njega i Note-a ( pogotovo sto u landscape mode-u SGS3 ima premale dugmice na taststuri.)

Videcu jos sta i kako ali danas pada jedan od njih.

<Tapatalk>

Moze li neki linkovi od povoljnih microSD kartica

I neki dobri wallpaperi

EDIT: Jel sam corav ili ne mogu da nadjem da konekcija bude USB mass storage?

Cim ga povezes na komp, sam se postavi u taj mod ali se ne zove vise tako nego nesto media.. Nije mi tu S3 pa da procitam ali se uredno vidi storage.

Moze li neki linkovi od povoljnih microSD kartica

I neki dobri wallpaperi

EDIT: Jel sam corav ili ne mogu da nadjem da konekcija bude USB mass storage?

ako ti nešto znači cena, mali savet. Ranije su bile u prodaji kartice 6. klase. Na starom dobrom hd2 android je leteo sa nje. Sada vidim samo klasa 4 i 10, sa drastičnom razlikom u ceni. Kupio sam jeftiniju od 32gb za tablet i nisam se pokajao. Sve radi bez problema (čita hd i full hd bez štucanja).

Poslednja izmena:
Постоје два тима микро усб конектора тип А и тип Б. Нокија користи тип А четвртасти, а Самсунг тип Б угласти. Распоред пинова је исти, а неки механички проблем решавају тако што турпијом или шмирглом скину та два ћошка да би могао да уђе. Једино би требало да се провери за сваки случај распоред пинова, тј. да ли је Нокија испоштовала традиционални распоред или је нешто мењала.

Prilozi

• images.jpg
    images.jpg
    8.5 KB · Pregleda: 206
Elem, uzeh Case mate barely there black. Veoma lepo lezi, ne podebljava mnogo telefon, samo sto je power dugme slabije pristupacno
ali mislim da cu se brzo navici :D Za privremeno resenje je veoma dobro, dok se ne pojavim Slim case :D
Evo i jedne slike, sutra kacim resto :D

Skini sa marketa screen off i postavi ga na sred pocetnog ekrana ;)
Mnogo lakse se gasi tako ekran, a i malo postedis power dugme

Постоје два тима микро усб конектора тип А и тип Б. Нокија користи тип А четвртасти, а Самсунг тип Б угласти.

Na mojoj službenoj c5 je konektor tip b - uglasti. Posto sam izgubio njen punjač koristim ženin od sgs2.

Skini sa marketa screen off i postavi ga na sred pocetnog ekrana ;)
Mnogo lakse se gasi tako ekran, a i malo postedis power dugme

Е пробао сам овај скрин оф, много добра ствар, нарочито онај ефекат као стари телевизор. Захваљујем.

To je MTP transfer. Meni treba USB storage...nema ga nigde

Developer options, usb debugging

Nego meni kad pritisnem home dugme dok se upali ekran prodje skoro sekunda al ne uvek nekad upali ekran momentalno el i kod vas tako?

Poslednja izmena:
4f656326-469e-9d6d.jpg

Na mojoj službenoj c5 je konektor tip b - uglasti. Posto sam izgubio njen punjač koristim ženin od sgs2.

da, na telefonu, i u njega ide bilo koji micro usb. Ali otg (nokijin) je četvrtast. I on i običan (kosi) džek ulazi u istu nokiju npr evo baš gledam na n8.

4f656326-469e-9d6d.jpg

da, na telefonu, i u njega ide bilo koji micro usb. Ali otg (nokijin) je četvrtast. I on i običan (kosi) džek ulazi u istu nokiju npr evo baš gledam na n8.

Па у четвртаст џек на телефону могу да уђу оба, али у кос на тел. само кос на каблу, четвртасти може само после механичке обраде. Има на Јутјубу како се то ради. Неки користе турпију, неки шмирглу.

A cemu sluzi "slobodan" ram?? :p

Imam osjecaj da mislis da sto vise ram-a koristi da je to nesto lose...

Ne mislim, nisam ja taj koji kuka da "puno rama koristi" i da se trudi da "oslobodi sto vise".Android ce sam osloboditi ram,ako mu je potreban.Slobodan ram na androidu ne sluzi nicemu."Unused RAM is wasted RAM."

^ To je kao na Galaxy Tab 10.1. Ocajno "resenje". Sta li im bi. :/

Nazad
Vrh Dno