Šta je novo?

Diablo 3

Legendary broj 2 kod mene. Nije los mada mu je DPS mali.

Prilozi

• Sun Keeper.jpg
    Sun Keeper.jpg
    79.2 KB · Pregleda: 148
Ja sam do sada prodao 2 itema na RMAH u ukupnoj vrednosti od 35 EUR :) Ne znam zaista ko je bio toliko glup da to kupi ali eto, nasao se neko nenormalan :)

Pa to je to. Poenta igre :) Nista vise nije vazno sem da se marne neka kinta.. Eto besposlicari imaju svoju sansu. Odlican potez blizza. Nisam sarkastican. Ukenja te neki ring nesto i barem si net otplatio :)

Uzimam je na jesen da skrpim neki kesh za zimovanje #truestory.

Prvo da resimo pay pal u srbiji pa onda mozemo da planiramo da zaradjujemo nesto od d3 :)

Inace D3 me smorio. Dosao sam do levela 60, na pola sata igre sam od Inferno tezine i prosto nemam zelju da igram dalje. Cak me ni novi DH lik nije nesto preterano motivisao da igram :(

Hm, ja sam danas probao sa ovom Banca Intesa internet karticom koju sam dobio pre 4 godine. Cekirao sam Visa kartica, popunio sve sto je trazio Battle net. E sada, da li ce mi leci pare ako neko kupi neki item, videcemo. Tamo mi za sada pise da je sve ok.

gde da ti legnu pare? mozes samo na battlenet balance ili paypal (a pp nema kod nas zvanicno)

Pa nece ti leci, samo si registrovao karticu ako ti hoces da snjom kupis nesto od Blizz-a a ne da na nju primas pare.

Već ti je rečeno da banuju ako se podatci sa paypal-a i bn-a razlikuju. Pa ako nećeš kasnije da se smaraš sa supportom i da im šalješ sve podatke preko lk, pasoša, kartice i zubnog kartona nemoj rizikovati. Da ne bude da nisi upozoren :)

Ja rizikujem sa time, ali jedini podatak koji mi se razlikuje je država, ostalo je sve isto...

OK, necu da rizikujem i da se zezam sa cs ali da budem 100% siguran poslao sam im ticked pa sad valjda ce odgovoriti

Sta je ovo battlenet balance? Tu se moze gomilati suma kesa i sta onda?

Mozes da kupis raznorazne giftove sa blizz shopa i da prodajes sto je isto isplativo. Wow game cards/mountovi/igre itd. Bolje nego riskantni,paypal.

Ko ovde jos nije poludeo taj stvarno nije normalan; naime kesiram milion na aukciji za rukavice i ocekujem minimum +1200dps, a pogledajte sta sam dobio...umalo nisam olupao laptop!!!

Diablo III 2012-06-18 23-49-51-88.jpg

Ja upravo presao NORMAL posle 26 sati.
I sta sad'? Sad' bi kao trebalo da sve prolazim ponovo, pa onda na Hell itd... ?
Mislim da cu ipak da krenem da igram Maxa, nisam ja tip za to... nije mi jasno kako to nekome moze da bude zanimljivo da prelazi sve ponovo po 3-4 puta, ok jeste teze i veci je izazov ali sve znas, protivike, lokalitete...

Imam pitanje, verovatno je vec bilo, ali ne mogu da trazim, tema se oduzila :)
Igrao bih svoj Diablo sa drugom, on dok sam ja na poslu, a ja posle posla. Jel ne moze da se desi da nas banuju, ili sta vec? Pretpostavljam da je to ok, ali da proverim za svaki slucaj!

Ko ovde jos nije poludeo taj stvarno nije normalan; naime kesiram milion na aukciji za rukavice i ocekujem minimum +1200dps, a pogledajte sta sam dobio...umalo nisam olupao laptop!!!

Pogledajte prilog 90358

Zato sto *****|retard friendly DPS indicator u statsima racuna i crit dmg., pa u sustini dok ne critujes imas tih +1200 DPS.

Mada dobre rukavice, sve sto ima ~200 glavni stats +VIT je dobro ulozen gold , kontam da sa 50 resist all kostaju 3mil-10mil.

Kontam da ovi ovde sto igraju svi imaju original! A jel moze ovo da se igra kao narodna verzija a da ne mora na net da se kaci ili je obavezna internet konekcija. Pitam jer sam na par mesta nasao neke verzije igre sa test emulatorom. Mala pomoc posto bih hteo da odigram ovo ali opet neznam sta i kako? Hvala

Kupi original ili nemoj igrati uopste!!

Btw sad mi objasnili situaciju sa slike gore; kazu da i critical hit dmg utice na DPS; glupost po meni sto je tako napravljeno jal ne pravim crit udarce svaki put pa da moze tako da se racuna!!

I increased attack speed utice na dps :D

Poslednja izmena:
Imam pitanje, verovatno je vec bilo, ali ne mogu da trazim, tema se oduzila :)
Igrao bih svoj Diablo sa drugom, on dok sam ja na poslu, a ja posle posla. Jel ne moze da se desi da nas banuju, ili sta vec? Pretpostavljam da je to ok, ali da proverim za svaki slucaj!

Nećete imati problema sa time sigurno :)

Lakse je reci nego uciniti ali ok, pokusacu sa narodnom verzijom pa ko zna.

Neces nista uraditi, jer to ne radi. Dzabe ces probati, izgubiti vreme i opet nece raditi. Sve sto se desava sa igrom, to radi Blizz server. Nema sanse da se to emulira kako treba, a i ako uspeju ninasta nece da lici. Igra ne moze da se normalno razbije kao druge igre. Nemoj da se nadas da ces igrati gusara, vec skupljaj pare za oridjidji.

Farmujem ovaj pony lvl na infernu i nikako da dobijem neki dobar loot i mf preko 300 sa nv buff-om i nista

Neces nista uraditi, jer to ne radi. Dzabe ces probati, izgubiti vreme i opet nece raditi. Sve sto se desava sa igrom, to radi Blizz server. Nema sanse da se to emulira kako treba, a i ako uspeju ninasta nece da lici. Igra ne moze da se normalno razbije kao druge igre. Nemoj da se nadas da ces igrati gusara, vec skupljaj pare za oridjidji.

Pazi nista me nekosta da probam osim vremena da je skinem a to cu uraditi preko noci. Pazi da sam fan igre svakako bih je kupio ali posto nisam a vodim se onom seljackom politikom (videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu) pa tako i ja, to je cisto da probam pa ko zna mozda i nabavim online kljuc pa se pridruzim stadu. A do tada sve najbolje i izvinjavam se za malo skretanje sa teme.

Poslednja izmena:
Ja upravo presao NORMAL posle 26 sati.
I sta sad'? Sad' bi kao trebalo da sve prolazim ponovo, pa onda na Hell itd... ?
Mislim da cu ipak da krenem da igram Maxa, nisam ja tip za to... nije mi jasno kako to nekome moze da bude zanimljivo da prelazi sve ponovo po 3-4 puta, ok jeste teze i veci je izazov ali sve znas, protivike, lokalitete...

Prelazak igre na normal je nesto najdosadnije sto sam ikad igrao. Nema nikakav izazov. Ja ne razumem zasto si igrao igru ako nikad pre nisi igrao diabla. I da diablo se igra uvek 3 puta. Ako ga nisis presao tri puta, onda nisi ni igrao. Jednostavno tako. Inace to sto si zapamtio lokacije, vrlo bitno. Ili pricu sto si zapamtio. Ja licno nisam ni odlgledao sinematike.

Meni nije jasno kako neko kupi nesto sto ne voli.

Pazi nista me nekosta da probam osim vremena da je skinem a to cu uraditi preko noci. Pazi da sam fan igre svakako bih je kupio ali posto nisam a vodim se onom seljackom politikom (videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu) pa tako i ja, to je cisto da probam pa ko zna mozda i nabavim online kljuc pa se pridruzim stadu. A do tada sve najbolje i izvinjavam se za malo skretanje sa teme.

Srecno ti bilo na hell tezini. neces moci da predjes bez kupovine predmeta sa AH. Osim ako ne varas. Mada ce to u narodnoj verziji biti normalno.

Vrh Dno