da, ali user experience trpi. jer ko sto rekoh, ako nema posebno pravljenih aplikacija za tablete sa 720p, sto mislis da ce ih biti za 1080p?!?
developeri se inače jako brzo navikavaju na novi hardware da je to čudo jednoOptimizacija programskog koda za novi hardware je nešto što je do sada po pravilu bilo najsporije..Toliko dugo smo pisali godinama ona ovom forumu o tome da su i babe i sva nova balavurdija to naučila--
evo tegra tri postoji pola godine i ima baš brdo programa :eyebrows: A tek sada za full hd pa oni će da izbace brdo aplikacija
Nema od toga ništa..hardware juri ispred software-a uvek za nekoliko krugova i to je pravilo svuda...na žalost--
joj.... vidis da si konfuzan. gde sam ja rekao da je to mana?
auuuuuuuuuuuuuuuuuuA sta je to tako bitno kod tegre da bi to jurili developeri? SOC sa jakom grafikom za zahtevne igre? Bas je jednom Evernotu ili Aldiku vazno da li je u tabletu Tegra ili Shmegra, ali rezolucija im je i te kako bitna. Pogledaj npr. Evernote za tablete pa ce ti biti jasno.
auuuuuuuuuuuuuuuuuu::laugh::laugh::laugh: tegra tri samo za igre dobra..:d Po toj logici koj će andrak danas korisniku full hd kada nema aplikacija?Sam sebe demantuješ.. Tegra tri će tek doći do izražaja-- Ali onda nismo trebali da je kupimo kad je samo dobra za igre-zar ne?
Ipak sad vidim da trošim vreme u korespondenciji sa nekim ko je jako mlad... Neću više..Živ bio ti meni i nemoj da ofuješ temu jer ode ovo previše daleko sa tvojim upadicama---
Baš juče diskutujemo ceftriaxone i ja oko njega, hoće on da ga pazari. Obojici su nam te cene mnogo sumnjive. Recimo, 3G verzija u Gigatronu je 67.990 dinara, dok je recimo kod Vip-a čak i na najmanjem paketu cena 46.990 dinara, plus ako bi računali pretplate na dve godine, izašlo bi 58.750 dinara. Postavlja se pitanje, kako im se isplati ovako nešto? Jeftniji su 11.760 dinara od maloprodaje, zaista je čudno i prvi put vidim takav slučaj.
Које су иначе боје у оптицају? Моја мама хтела 300t, али сам онда јуче видео ово и то је био крај размишљања.
Da li je VIP vlasnik tableta isto kao i za telefone?
Postoji velika sansa da ce tf700 imati istu cenu kao tf201.Mozda da da sacekas 2 meseca i pazaris tf700 3g?
Imas li neke izvore da to potvrdis, ili je tvoje licno misljenje?
Proguglaj.na transformer forumu san procitao.mrzi me da trazim...tf201 gase kada isprazne lagere..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari