Šta je novo?

Diablo 3

Tek danas mi je dropovao 1h axe od okruglo 1000dps, sa 130str i 100 vit, i mnogo mi je zao sto nema i life on hit.
Ostao bi sigurno trajno kod mene, jer mnogo vise cenim sto sam ga sam nasao nego da sam dao milione na AH... i bas mi je oruzje bilo najveca kocnica za dalji napredak.

Inace, to mi je jedino oruzje vredno prodaje na AH koje sam dobio u toku igranja, a trenutno sam pri kraju III act inferna.

i ja isto, evo prvi put sada da na sebi nemam ni jedan item sto sam sam nasao i bilo mi zao da prodam sekiru ali bez stita me kidaju u a3.

Poslednja izmena:
Zaboravih da napisem - napravio sam inferno staff of hearding, i cisto da ne bacate pare bzveze kao ja - posto sam dao 500k za hell, pa jos 1mill za inferno, misleci da cu moci tamo da farmam opremu...

Barb nema tu sta da trazi ukoliko nije sam na Act IV, a ako jeste onda mu pony level i ne treba, nego ce lepo ko covek da farma act IV :D

Pušten je RMAH.

Iiiii kako radi :d.
Sto nisi stavio jos ono sto se nalazi dalje, kad bi pratio razvoj tog emulatora znao bi kako to radi i kako ce da radi. :p
....
https://github.com/mooege/mooege

zato sto me D3 ne interesuje, i ne bih dao pisljiva boba da je igram.
Nije moj tip igre, kao sto sam rekao - drago mi je jer sam video koliko su ljudi PENILI:mad: da nece moci krekovana. whatever :wave:

zar je moguce da mi se ne racuna sto sam presao act 2 od dela kada sam kliknuo open game for public?

Uvek te drzi jednu misiju ranije kako ne bi preskakao neke delove sledece misije.

Interesantno

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5821182347

The more I think about it, the more im leaning towards brilliance instead of insanity. Why?
1) Then you get opponents gear, you get yourself opponents character.
Example: You kill opponents Demon Hunter with you Monk, now you have fully functional Demon Hunters gear set, now all you need is level 60 DH to put this gear on.
2) Killing better geared opponent gets you a better gear, more money, justifing all the risk. Killing worse geared opponent, lessens the risk, and the reward. Both opponents (lower gear and upper geared) reach equilibrium in "risk vs reward".
3) Last and the most important point is the THRILL, imagine what this matches is going to be like, i bet my pants (ilvl 63) tens of thousands of people watching live streaming of some top geared players, it would be the awesomness in its fullest.

Bez price o pirateriji/krekovanju i slicnom

ima li ko error kada hoce da se svichuje na RMAH, koji glasi nesto vezano za parental control??? Imam i autentikator, parental nikada nisam ni namestao, uglavnom ne mogu da svicujem ah, acc mi je na rs mozda ima neke veze pojma nemam, al reko da pomenem.

ima li ko error kada hoce da se svichuje na RMAH, koji glasi nesto vezano za parental control??? Imam i autentikator, parental nikada nisam ni namestao, uglavnom ne mogu da svicujem ah, acc mi je na rs mozda ima neke veze pojma nemam, al reko da pomenem.

Imao sam ja to. Pisao sam tehničkoj podršci i rešili su to za jedan dan.

Jel lova sa battlenet accounta od prodaje itema u D3 moze samo na Paypal da se prebaci ili moze i na karticu da se vrati, tj na racun?

moze na paypal ili na battlenet balance

Sad mi bedak sto nisam neki skolarac koji moze da farma 16h na dan i da se obogati na RMAH :D

Al dobro valjda cu prodavajuci neke krsotine za po 1 euro svremena na vreme nakrpiti za neku blizz igru (pande za wow ili sc ii eksp).

Kontam da ima ljudi koji ce opusteno tuci finu lovu mesecno na ovome.

Ja sam stavio iteme na prodaju, po 2-5 evra, pa cemo videti kako ti ide. :D

Koliko cesto moram da unosim kod sa autentikatora ? Hteo sam prvo da uzmem fizicki posto vidim da je 6.5$ jedan, a to je 500 din, al vraga u evropi je 10 evra sto je 1150 din WTF Blizz ??
A nemam smart fon niti ikad planiram da uzmem jedan (imao sam ih nekoliko i fuck nemogu da zivim sa 1 dan baterijom). Nego mi imaju keva i matori, pa sad ono ne bi da ih smaram sto puta na dan za kod :D

Redje. Jednom u nedelju dana.

Za paypal naplaćivanje ne treba authenticator, već samo sms alert :)

Meni nekad trazi 10x dnevno, nekad ne trazi po dva dana, smara, razmisljam da ugasim to.

trazi kada ti se promeni IP

Hmm kontam da ima neke veze sa IP adresom, kada ovi nasi adsl ruteri dobijaju novi IP samo kada se upale/ugase ili moze da dodje to promene IP adrese iako se nije gasio modem ?
Jednom nedeljno bi mi bilo OK.
Btw gde ima kod nas ako igde da se uzme taj fizicki usb autentikator ?

Poslednja izmena:
Videh te autentikatore u Computerl**d-u.

Hm probacu prvo ovaj app, ako mi cesce od 1 nedeljno bude trazio kod moracu da se oprostim od 1000 din, valjda cu i te pare povratiti tamo 2015 kada dobijemo pay pal :)

ispade mi drugi Legendary.
E sad posto igram sa Wizardom, ne mogu da procenim, posto je ovaj iskljucivo za Barba. Aj ko ga igra neka napise jel jadan ili moze necemu da posluzi :D
ako nije totalni krsh, ostavicu ga pa ako jednom krenem i ja sa Barbom

ovi statsi su ok za range klasu po meni, ali za melee ne bih bas rekao :)

Prilozi

• 2nd.jpg
    2nd.jpg
    78.7 KB · Pregleda: 105
Ne vredi baš nešto previše, možeš dobiti nekih 20k golda maksimum. Bolje ga sačuvaj kad budeš igrao Barba.

Inage barbu dosta znači AS, tako da ovaj item može dobro doći.

761144_4fdb21f8dfecf_500.jpg
:D

Vrh Dno