Šta je novo?

Diablo 3

*** nemam vremena da grindam ko manijak na Hellu kad vec za smesne pare imaju bruka dobri itemi na AH.
Cilj mi je da dodjem do Inferna da pocnem coop da igram.

Meni je AH postala najveca zanimacija u igri. Sad sam hell act2, lvl 54. I cim malo vise krenu da mi skidaju hp ja lepo na AH. Prodam svoju opremu za 150k i kupim za oko 200k novu i nista lepse kad se vratim da igram u coop-u, oko mene svi ginu i muce se, a ja sam peglam ceo copor elite-a. Tako da AH je zakon, nijedan item nisam platio preko 50k jer je poenta samo da pazljivo trazis i mozes bukvalno sve da nadjes. Evo sad imam neki bodez koji sam platio 3k a vredi bar 20-30k!

Imam 40k hp, 6k dmg i oko 4k armor sa monkom, sto mi je cudno jer vidjao sam slicne stats-e kod drugih, ali onih koji su na infernu.

Poslednja izmena:
Sa time na infernu samo one prve zImbije mozes da golicas :d, imaju duplo veci HP nego ovi pred kraj ACT3 Hell-a.

Ulaznica za laganicu Act 1 inferna je min 300 all resist, oko 4.5 armor, HP 30-40k i pozeljno dmg 10k. I posle mozes najdebelije elite sa najgorim sranjima da bijes, sve redom ali uz malo kajtovanja. Za act 2 mora bolestan AS i min 500 life on hit a resove bar 600, ostalo nisam procenio.

Ne treba ti AS toliki i life on hit za act Ii. Ja sam ga presao bez life on bih sa 550res... To ti treba tek u trecem. Bez toga tamo ne mozes igrati.

Juče potrošio skoro 2M na upgrade mog barba i opet me leše u Act II ko od šale. Digao DMG na 23k sa frenzy buffom, lakše ih dosta skidam, ali lakše i oni mene jer sam morao žrtvovati all resistanse i armor zarad 2H oružja koje hoće da probam. Imam rezervnu "tenk" opremu sa kojom imam all resist od 900-1010 - međutim kad naiđem na Elite kripove sa Fire Chains i Molten bufovima, mogu samo da se okrenem i naguzim. Džaba 1000 resist Fire, džaba armor 10k... Fak men.
Wahade gledao sam tvoj inventar za monka i prosto ne verujem kako sa onakvom opremom tako lako možeš igrati Act II?! Koja je tvoja tajna? :)

Barb je ****** solo. Moras da igras sa jos nekim ako oces da se ne nerviras u act2 i dalje ili da imas bas besnu opremu.
Ili ovako da se patis...

[youtube]8WwWLxY8zR0[/youtube]

Juče potrošio skoro 2M na upgrade mog barba i opet me leše u Act II ko od šale. Digao DMG na 23k sa frenzy buffom, lakše ih dosta skidam, ali lakše i oni mene jer sam morao žrtvovati all resistanse i armor zarad 2H oružja koje hoće da probam. Imam rezervnu "tenk" opremu sa kojom imam all resist od 900-1010 - međutim kad naiđem na Elite kripove sa Fire Chains i Molten bufovima, mogu samo da se okrenem i naguzim. Džaba 1000 resist Fire, džaba armor 10k... Fak men.
Wahade gledao sam tvoj inventar za monka i prosto ne verujem kako sa onakvom opremom tako lako možeš igrati Act II?! Koja je tvoja tajna? :)

Igraj sa WD u paru pa da vidis kako musa dere jarca.

Ja sa monkom mogu da skinem elita sa fire chain jedino ako nema neki disable ,jailer i vortex su najgori, waller i frozen mi nije tolko problem.

Jel se meni ucinilo sinoc ili sam na Hell naisao na elite grupu koja je nedodirljiva dok im ne ubijes glavnom?
Skoro sam ubedjen da je tako, ne secam se da je neko spominjao takve elite?
Iako sam digao dmg i hp opet zna da bude gusto, imam osecaj da imaju 10 k dmg u sek.

Jel se meni ucinilo sinoc ili sam na Hell naisao na elite grupu koja je nedodirljiva dok im ne ubijes glavnom?
Skoro sam ubedjen da je tako, ne secam se da je neko spominjao takve elite?
Iako sam digao dmg i hp opet zna da bude gusto, imam osecaj da imaju 10 k dmg u sek.

Tek ce da ih bude ! :D

Ima takvih, Invulnerable Minions im pise i cim ubijes glavnog svi padnu, dok kad pise Invulnerable onda im se pali i gasi besmrtnost nasumicno. Ne znas sta je gore.

Eh... kad u Diablu 2 naletiš na "immune to physical" mob-ove na Hell-u :p

Defensive build. Ja imam 690 res to all sto je dovoljno za act II. Na act III se kocim malo...

A sto je moja oprema losa? 680-690 res to all, 66k hp, 17k dps 6k armor? Ne vidim sta je tu lose... Sa barbom u drustvu res mi je 1100 a armor 8-9k

Ortak je sam presao sa barbom ceo inferno, bez kite-ovanja. Mozda je bezao od 2 elite koji imaju nenormalne kombinacije.

Poslednja izmena:
E jel se stacukuju mantre od 2 monka, jedan drzi offanzivnu mantru a drugi defanzivnu recimo ?

Moze tako

Jutros dingovo sa altom lvl 60 sad imam obe melee klase na max lvl, ja mislim da je vreme za nesto ranged :D Trebalo mi je nekih 15-16h za 1-60 lvl nije lose.

Ko god igra WD-a neka proba ovaj build.

http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#aeRUSj!ZWT!YcYZZc

Pridjete mobu, bacite locust swarm, zatim pobegnete i samo spamujete haunt i strelice. Nikada necete ostati bez mane jer vam i locust i haunt vracaju manu. Ukoliko se desi da vam pridje neki neprijatelj koji jos nije dokrajcen, samo lupite hex i kraj price. Ako bas zaglibite, mass confussion resava stvar + spirit walk za bezaniju, mada spirit walk je isto dobro iskoristiti da se pozicionirate u sredini packa kako bi ih roknuli sa mass confusion. Build spaljuje leseve koliko je dobar.

Za bossove samo kod hex-a promenite runu da vas hiluje i umesto mass confusion stavite zombie sa wall of zombies runom.

Manite se pet buildova jer su ****** zivo, umiru lako a prave mali dmg. Jedini koristan pet je hex.

Poslednja izmena:
Deluje dobro ako igras timski ali solo nesto ne verujem da prolazi. Mada probacu kad dobacim lvl57 sto je uskoro.

Samo solo igram sa ovim buildom. Vise ne igram sa nekim u timu jer mi nikada nije otkljucana public games do koje sam stigao u singlu, uvek je jedna misija ranije, a mene smara da igram ponovo istu misiju. Na ovom buildu je akcenat na to sto se i locust i haunt rasire po svim neprijateljima i jednostavno ih istope, vracaju manu, a dole od one 3 rune jedna vraca helt, tako da ste maltene uvek puni. Kad sam dosao do Iskatua, to je bila koljacina zesca jer ima puno onih malih crnih demona koji samo ginu oko vas i helt vam konstantno drze na maximumu.

Poslednja izmena:
Na kom si poglavlju i tezini i kakve su ti statistike, inteligencija i tako to?

Da, petovi samo smetaju i najslabija su karika na visim nivoima. Ja igram za sada sa 2 kombinacije na INF. 2hand mac, bez mojoa. Stit nekoristim.

1. Poison dart+Zombie charger
2. Spirit walk+Soul harvest
3. Fetish Army+Big Bad Voodoo

1. Poison dart+Grasp of the Death
2. Spirit walk+Horiffy
3. Hex+Mass Confusion

Ima li neko preporuku za dobar build DH-a?

Poslednja izmena:
Slicni su nam buildovi. Ja koristim Rapid Fire umesto Elemental Arrow, Sentry umesto Preparation i Rain Of Vengeance umesto Companion. Ostalo je sve isto.

Opet ne radi igra, battlnet is down for maintance.

Koliko vam je max dps oruzje dropovalo u act-u 2 - 3? Meni u act2 fist wepon za monka 750 dps, i u a3 dvorucna sekira 1287dps, koje je ****** drop za weapon u act-2, samo 750 dps i to jednom :D, sekira otisla za 1.8mil :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno