Šta je novo?

Diablo 3

Konacno posle malo vise od 90 sati igranja prvi Legendary ! i to bolji item nego sto imam i skoro sa perfektnim statsima, i to jos za moju main klasu.
http://eu.battle.net/d3/en/item/spirit-stone/#type=legendary

1st-legendary.jpg

Armor je mogao da bude veci i fali za hp za spirit spend fali 1.8, da je imao min +40 All resist vredeo bi mnogo miliona.

GZ, pratim ovu temu vec desetina strana i mislim da je ovo prvi put da sam video nekog kome je pao Legendary koji je za njegovu klasu i koji je upgrade u odnosu na stari item. GZ

Gledam danas nekog lika na strimu ... i ladno ima 148k DPS, ludilo.

k1x7kp.jpg

ae pa javi, meni na laptopu posebno ovo smeta jos pogotovo sto je 5400 obrtaja!!

Meni bolje radi kad stavim na POSEBAN hard, a ne na drugu particiju istog harda. Tebi je to sve jedan hard samo imas nekoliko particija. I dalje je on opterecen potrebama sistema, a kako je to mehanicki hard....

Meni ispalo neko djubre od legendary-ja cim sam krenuo na nightmare da igram. Ne mogu ni da ga prodam vec 3-4 dana

Inace, kad udjem u public game kako da se teleportujem tamo gde su ostali igraci da ne moram peske da ih trazim? I zasto je ona opcija 'inspect' uvek zatamnjena?

A sto se tice dps-a, kad menjam oruzja da li je bolje da imam manji dps a veci attack speed, ili je uvek taj broj dps najbitniji i sto je veci to bolje nevezano za attack speed?

Pa oko waypointa imas one banera samo prilozis mis pise ti gde se nalazi i samo levo klik i odmah si pored njega.

Inspect mozes da radis samo kad si blizu njega, ne moze ti u gradu a on ko zna gde.

DPS kao sto mu ime govori je damage per second, i tu se racuna attack speed svi, +% dmg modifieri, dmg bonusi, % od atributa, buffovi od skillova, jedino se ne racuna ako neki skill daje ranjivost na neprijatelja kao sto je kod monka Mantra of Conviction.

FFs sta taj ima na sebi, plus nema ni nesto velike socketuvane gemove.

Poslednja izmena:
Što veći dps to bolje, jer dps ti je baš to - šteta u jedinici vremena. Ako ti je manji dps a veći attack speed, znači da, bez obzira na povećanje u brzini napada, tvoji napadi su u proseku slabiji.

I ja sam dobio neki legendary na početku nightmare, nešto za barbariana. Nisam ni pokušavao da prodam, ima dobar armor rating pa držim na čarobnici :)

Konacno posle malo vise od 90 sati igranja prvi Legendary ! i to bolji item nego sto imam i skoro sa perfektnim statsima, i to jos za moju main klasu.
http://eu.battle.net/d3/en/item/spirit-stone/#type=legendary

1st-legendary.jpg

Armor je mogao da bude veci i fali za hp za spirit spend fali 1.8, da je imao min +40 All resist vredeo bi mnogo miliona.

necu da zvuci kao da hejtujem, ali ako ti je ovo toliki upgrade sta si ti iso celav do sad? :D
do jaja je upgrade ali generalno head nema ni jedan valjan afix sem tog attack speed-a... gz enivejz :D

Nije bio celav, nosio sam neki helm sa 100 manje armora 54 DEX, 2.5 veci crit, i socketom gde sam drzao topaz za MF.

Sad radim samo switch sto se tice MF-a sa starim. ***. trebalo je da budu jaci ovi Legendary ovaj je jos predposlednji na listi.

Jel probao neko ovakav build sa wizardom? http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#WkYXjO!fgb!YZYYbZ

U pitanju je melee build sa malo bežanja kada nalete neke gadne elite.
Super promena u odnosu na Blizzard/Venom hydra, ovde je kite-ovanje svedeno na minimum.

Neophodno je imati što više crit-a zbog critical mass i spamuju se diamond skin i frost nova ko ludi.
Meni fino ide na prvom actu hell-a, kupio nešto opreme na AH sa critom i štit.

Poslednja izmena:
Stakanje attack speed-a je jako dobro, tako da taj head je dosta dobar. I ima ih jako malo sa attack speedom.

Svi koji rade bolestan dps stakaju AS ili CSD...

Taman pomislis da ne moze gore od ovoga, kad ono aukcija ne radi zbog preopterecenja. Uzas. Sve sto je moglo da krene naopako sa D3 krenulo je.
Inace igram sa WD, ovo je prosto neverovatno koliko je zanimljivije i lakse igrati nego barba. Kad se samo setim kako su me frustrirali mobovi koji beze na barbu, sa wd-om ih samo pljuckam sa onim zelenim, pa nek beze koliko hoce. Ako me opkole neprijatelji, samo pobacam one zabice i zavrsena prica. Mnogo brze prelazim nivoe nego sa barbom. Milina igrati.

Taman pomislis da ne moze gore od ovoga, kad ono aukcija ne radi zbog preopterecenja. Uzas. Sve sto je moglo da krene naopako sa D3 krenulo je.
Inace igram sa WD, ovo je prosto neverovatno koliko je zanimljivije i lakse igrati nego barba. Kad se samo setim kako su me frustrirali mobovi koji beze na barbu, sa wd-om ih samo pljuckam sa onim zelenim, pa nek beze koliko hoce. Ako me opkole neprijatelji, samo pobacam one zabice i zavrsena prica. Mnogo brze prelazim nivoe nego sa barbom. Milina igrati.

Vrac je keva za igru, a u kombinaciji sa barbom kida. Ja sam do sada promenio ko zna koliko buildova i nasao sam 4-5 koje koristim za razlicite situacije. Rain of Toads ti je super za grind u kombinaciji sa Splinters Poison dart+uz to poteras pse i gargu da te cuvaju, a ako hoces ljuti DPS onda ides na Zombie Bears+Fetish Legion of Daggers+Voodoo Slam Dance s tim da tada ostajes bez petova, osim fetisha, a i CD je tada duplo duzi i uvek u svakoj kombinaciji Soul Harvest i Spirit Walk.

Poslednja izmena:
Hell level, Act 3, tamo negde pre Azmodana

Poslednja izmena:
Ja sam oko 40-og lvl-a. Nisam još prešao nightmare.

Stakanje attack speed-a je jako dobro, tako da taj head je dosta dobar. I ima ih jako malo sa attack speedom.

Svi koji rade bolestan dps stakaju AS ili CSD...

Sta mu dode CSD ? Critical strike dmg ?
Inace nasao sam neki dagger sa 1.74 AS i 2.8% dmg to life od ovog sprit stone-a sa kojim sam se hvalio plus 15% AS na ringu imam preko 2.7 AS, sto sa Way of the Hundred Fists lepo procuje onaj wave od 250%.

Ja sam isto bio pred kraj ACT III ,mada me drug malo power levelovao na diablu sa 58 na 59 lvl. Tako da kad sam udario 60 odmah sam presao na Inferno. Hell ACT IV me mrzi da prelazim.

EDIT:
Pao i 2. legendary, mada ovaj nemogu ni da equipujem. Ali ima neko kome je bolji ;)
2nd-legnedry.jpg

Enchatressa sa ima 1k dps :D

Dobar je, bas te krenuli legendary :)

Ako ga koristis na enchantress, probaj sa AH da joj nabacis neki high damage two hander sa gomilom int, ima ih za bas male pare.
Moja ima two handed axe od 850dps i 200 int sto uzeh za cirka 50k golda, gruva oko 3800dps sa njim.
Nabio sam joj jeftinim prstenjem i amuletom oko 2150int ukupno, dosadne muve u Act II sada su dobile svoje :)

e to, hvala ljudi ;) ...ja sam dosao na hell 1 act i onda sam otkrio cari Nepahalem Valora:) , zanimalo me da li je neko jos na nightmare dosao do lvl60

Sto je ovo izabaceno iz finale igre?

Zavrsio hell sa lvl 59 nisam mogao da udjem na inferno jos tad :D.

Moralo da se farmuje pola levela.
Uh tesko da je neko ko je prelazio igru iole brze dosao do 60 na Nightmare :)

Znam da postoji taj boss, evo sad sam ga ubio u ACT-u 3. Nego ne svidja mi se lokacija na kojoj je sad. Ova je mnogo bolje.

Nego jel neko ima problema sa FPS-om u igri? Inace imam GTX580, padne kad je bas, bas guzva na 5,6 FPS na par sekundi, takodje GPU usage dropuje.
Imam napajanje od 750W, CTF Chieftec valjda.

Inace ja sam lvl 51, a tek sam na ACT 3 Nightmare, glatko cu biti lvl 60 na pola Hell-a, jer volim da grindam gde ima mnogo elita.

FPS svima pada kada se na ekranu nadje bas jako velik broj jedinica, nisu to idealno optimizovali.

Vrh Dno