- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
Chrome ti je spor? To je do telefona, ne do njega.
Nije spor kad surfas i to, nego samo kad ga otvoris i dok ucita sve one recent stranice. To me nervira bas. Dolphih leti...
Chrome ti je spor? To je do telefona, ne do njega.
Ako je nesto vec napravljeno za 1 android, to moze 1000% i za drugi. Samo neko zna, a neko ne zna
Pa jel bi bio problem da vi znalci to napravite nama ubogim nexus korisnicima?![]()
Nemam nexus![]()
Kako da u Google chrome-u namestim da mi default search engine bude google.com, a ne google.rs?
Kako da u Google chrome-u namestim da mi default search engine bude google.com, a ne google.rs?
Baš na ICS-u? Na GB se to ne dešava.Ja nemam taj bug, meni opera super radi
posto sada imamo 2 android usera u kuci :d , koje igre mogu da se igraju u paru (coop ili versus modes)? Guerrilla Bob moze da se igra u paru, coop, preko wifi mreze, i odlicno je iskustvo, ali i jako kratko (sat vremena za cijelu igru). Ne znam sta jos moze (pozeljno preko wifi rutera, ali moze i preko neta).
Baš na ICS-u? Na GB se to ne dešava.
Trebas da stavis ovako da ti bude www.google.com/ncr i neces imati problema vise.
EDIT
Inace koji je dobar po vama web browser za Android? Trenutno imam instaliran Opera mobile.
Super programi. Skinucu oba nego samo jos nesto da te pitam. Dal koristis stereo snimanje sa oba mikrofona, prednjim i zadnjim ili ako snimas mono koji biras od ta dva mikrofona ? Koji bi trebao da je kvalitetniji kad je rec o snimanju muzike ? Ja konkretno imam SGS 1
Šta mislite da li je danas potreba imati neki Anivirus na telefonu, i da li neko koristi od vas! Kako tice na trajanje baterije!? Npr. onaj Lookout Security ima preko 10 miliona skidanja sa marketa! Koji su aktuelni AV-ovi!Ne smijemnista neprovjereno skidati preko telefona direktno!
![]()
Snimao sam mono, a birao sam front mic (imam xperia mini) i sa autogainom je odličan zvuk, čak i iz tihih izvora.
Dve napomene
1. TapeMachine je zaista imao neverovatno dobar zvuk, ali na ICS (cm9) mi brljavi pa sam prešao na RecForge.
2. RecForge je više user frendly i kod mene držim sledeća podešenja da bi zvuk bio poput onog u TapeMachinu - na osnovnom ekranu gain slajder po potrebi, a u settingsu isključen autogain (zaštiklirano disable agc). U suprotnom je snimljeni zvuk tiši/goreg kvaliteta :smash:
Ne smijemnista neprovjereno skidati preko telefona direktno!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari