- Učlanjen(a)
- 04.08.2007
- Poena
- 499
Pre mesec dana mi promenili broj i trebalo bi da su me prebacili na digitalnu centralu. Podneo zahtev za ADSl u Orionu i 2 puta u PTT-u za ovih mesec dana. Orion mi prvo kaze da nemam tehnickih mogucnosti a onako kroz pricu mi devojka koja me zvala rece da moj broj telefona ne postojiPtt kaze da nemam tehnickih mogucnosti.
Zbog toga resih se ja da pozovem cuveni Telekom kod koga sam se za ADSl prijavio jos 2006 god i da vidim sta je fora. Prvo sam 20 min cekao da se javi operater, a onda za nekih 5 min razgovora da ne preteram ali bar jedno 5 puta sam rekao broj na kome hocu ADSL ( to im je neka fora, isto me vise puta pitali i u poslovnici pre 6 meseci) i ime i prezime.
A onda smo nekako na jedvite jade utvrdili da imam prijavu na ADSl jos iz 2006 ali ona vise ne vazi posto mi se sad promenio broj i posto je nisam podneo ja nego moj otacTe davne 2006 morao je da prijavi ADSL onaj na koga se vodi telefon te sam zbog toga u online zahtevu stavio ime oca.
Elem, sad se tu malo zakomplikovala prica. Kaze teta da mora moj otac da podnese zahtev ponovo za ADSL i treba im njegov maticni broj. Ja im reko da nije tu i da hocu ja da podnesem zahtev. E sad ponovo ide procedura ime i prezime,broj telefona...ali ne zavrsavamo pricu posto se teta setila da ipak mora moj otac da podnese zahtev za ADSL
Nema meni druge nego da ometam caleta u gledanju dnevnika 2 i uvalim mu fon da prica sa tetom i naravno pustim sve na spikerfon.
On prodje kroz istu proceduru kao ja 10ak min pre toga, ime, prezime, broj telefona i zapne kod maticnog broja. *** nije se covek spremio na vreme i uhvatio sam ga nabrzaka pa nije imao naocare za citanje a sitna slova u LKProba on al ne vidi covek, teta s druge strane nesto hukce ali se cale doseti da je pita dal moze da da meni da joj izdiktiram JMBG posto on ne vidi
Ova na jedvite jade pristane posto mora on to da odradi licno, nemam pojma sto.
Uglavno da ne smaram vise ponudi ona nama ADSL sa i bez ugovorne obaveze,IPTV, BOX pakete itd i posle 40 min podnesemo zahtev za ADSL po milioniti put i zahtev za proveru tehnickih mogucnosti. Nije odredjeno vreme za koje ce mi proveriti da li mogu da imam ADSL ali u fazonu ako imam mogucnosti neko ce me pozvati a ako nemam onda nece.
Taj poziv cekam jos od 2006 te ali ko zna mozda u skorije vreme zaista nazovu.
Sta reci a ne zaplakati!
Kod mene identicna situacija samo ja sam jos dvojnik
Lepo, sbb me je spasio da ne izvrsim samoubistvo a mozda i neki cin protiv opste sigurnosti itd. :d