- Učlanjen(a)
- 04.08.2007
- Poena
- 499
Pre mesec dana mi promenili broj i trebalo bi da su me prebacili na digitalnu centralu. Podneo zahtev za ADSl u Orionu i 2 puta u PTT-u za ovih mesec dana. Orion mi prvo kaze da nemam tehnickih mogucnosti a onako kroz pricu mi devojka koja me zvala rece da moj broj telefona ne postoji 😀 Ptt kaze da nemam tehnickih mogucnosti.
Zbog toga resih se ja da pozovem cuveni Telekom kod koga sam se za ADSl prijavio jos 2006 god i da vidim sta je fora. Prvo sam 20 min cekao da se javi operater, a onda za nekih 5 min razgovora da ne preteram ali bar jedno 5 puta sam rekao broj na kome hocu ADSL ( to im je neka fora, isto me vise puta pitali i u poslovnici pre 6 meseci) i ime i prezime.
A onda smo nekako na jedvite jade utvrdili da imam prijavu na ADSl jos iz 2006 ali ona vise ne vazi posto mi se sad promenio broj i posto je nisam podneo ja nego moj otac 😀 Te davne 2006 morao je da prijavi ADSL onaj na koga se vodi telefon te sam zbog toga u online zahtevu stavio ime oca.
Elem, sad se tu malo zakomplikovala prica. Kaze teta da mora moj otac da podnese zahtev ponovo za ADSL i treba im njegov maticni broj. Ja im reko da nije tu i da hocu ja da podnesem zahtev. E sad ponovo ide procedura ime i prezime,broj telefona...ali ne zavrsavamo pricu posto se teta setila da ipak mora moj otac da podnese zahtev za ADSL 😀
Nema meni druge nego da ometam caleta u gledanju dnevnika 2 i uvalim mu fon da prica sa tetom i naravno pustim sve na spikerfon.
On prodje kroz istu proceduru kao ja 10ak min pre toga, ime, prezime, broj telefona i zapne kod maticnog broja. *** nije se covek spremio na vreme i uhvatio sam ga nabrzaka pa nije imao naocare za citanje a sitna slova u LK 😀 Proba on al ne vidi covek, teta s druge strane nesto hukce ali se cale doseti da je pita dal moze da da meni da joj izdiktiram JMBG posto on ne vidi 😀 Ova na jedvite jade pristane posto mora on to da odradi licno, nemam pojma sto.
Uglavno da ne smaram vise ponudi ona nama ADSL sa i bez ugovorne obaveze,IPTV, BOX pakete itd i posle 40 min podnesemo zahtev za ADSL po milioniti put i zahtev za proveru tehnickih mogucnosti. Nije odredjeno vreme za koje ce mi proveriti da li mogu da imam ADSL ali u fazonu ako imam mogucnosti neko ce me pozvati a ako nemam onda nece.
Taj poziv cekam jos od 2006 te ali ko zna mozda u skorije vreme zaista nazovu.
Sta reci a ne zaplakati!
Kod mene identicna situacija samo ja sam jos dvojnik 😀
Lepo, sbb me je spasio da ne izvrsim samoubistvo a mozda i neki cin protiv opste sigurnosti itd. :d