Šta je novo?

HTC One X

Ova futrola na potezanje, cini mi se kad tad se izlize telefon dole gde traka zapne kad povuces.
Mozda su bolje one futrole bez trake a koje imaju prostor da zavuces prst i palac i izvuces.
Cini mi se.

Pa, da se izlize, zavisi od materijala, meni se stvorio kao trag ali ne trajno, to ocistis prstima ili necim..

mada ja ga nosim u torbici kad nisam kod kuce,samo mi je kod kuce van
jel pomaze neki update za bateriju?

Meni baterija izgura 1 dan ali bash dosta ga chachkam

Meni moja je izgurala rekordnih 3 dana :D

Smanjili mu cenu u Telenoru.

BTW čitao sam na XDA forumu o temi vezanoj za "flex" problem, kažu da su im u poslovnicama Vodafona rekli da sačekaju sa kupovinom ili da proveravaju na kodu kad je napravljen telefon. Serije napravljene maja meseca nemaju problem sa prelivanjem ili je vrlo malo izražen. Ima tamo detaljno dato i kako se čita taj kod da bi se video koji je datum proizvodnje, gde je napravljen itd...koga zanima nek pogleda.

Tema je stvarno preplavljena sa nepotrebnim postovima, a Android-general pitanja zaista ne bi ovde trebali da postavljate. pogotovo ako ima veze sa warez-om.

Smanjili mu cenu u Telenoru.

BTW čitao sam na XDA forumu o temi vezanoj za "flex" problem, kažu da su im u poslovnicama Vodafona rekli da sačekaju sa kupovinom ili da proveravaju na kodu kad je napravljen telefon. Serije napravljene maja meseca nemaju problem sa prelivanjem ili je vrlo malo izražen. Ima tamo detaljno dato i kako se čita taj kod da bi se video koji je datum proizvodnje, gde je napravljen itd...koga zanima nek pogleda.

pa daj link ako ti je pri ruci, veliki je XDA, a prvo treba naci taj topic, pa onda taj post u moru postova :)
Ja probao juce 1 izlozeni kod naseg ovlastenog distributera, i jos je gori nego ovaj sto sam htio da uzmem u nedelju (vjerovatno i ranija serija, vjerujem da tamo stoji jos od pojavljivanja).

Lozis me :)

Verovatno je fake :p Ali cim sam cuo ruski jezik, odmah sam sam sebi rekao da nije :p

Stvarno ne bi rekao da je fejk, a sa druge strane nikad ne bi rekao da je tako cvrsto to staklo :) Ne samo to, prejaki su to udarci za delove unutra, ne razumem.. :)

Ma gde nije fejk vidish da lik pokazuje da se nije ni izgrebao nigde :D

pa sobzirom da je izlomio gorilu sa relativno tupim objektom kada staklo nije imalo potporu stola, sa vecom povrsinom pritiska nego sto je to glava eksera (kada se udara pod uglom govorimo o pola milimetra) i manje vise slicnom silom, sada vec sigurno deluje da ekser ne moze da se zakuca gorilom.

na kraju krajeva, mogli bi da resimo ovu misteriju jednim dobrim research-em hemijskog sastava gorile pa da tacno znamo koeficijent i gustinu, sacu da pretrazim pa javljam.

realno, ekser je ostao nezakucan :p

slab kinez :d

Molio bih za poomoć, čitam forum al stvarno je previse 82 strane za pročešljat pa se ispričavam ako je već bilo ovo pitanje
Imam problem sa voice vezom, zna mi 'pući' dok pričam, onda ostane bez signala i javlja poruku da isključim avionski mod, pa priprema SIM karticu i onda opet mogu zvati... Da li se još nekom javlja i ima li kakva pomoć?

da li se S Voice funkcija sa GSII se moze instalirati i na ostale telefone recimo na ovaj ili HOS? Videh na youtube da moze.

pa sobzirom da je izlomio gorilu sa relativno tupim objektom kada staklo nije imalo potporu stola, sa vecom povrsinom pritiska nego sto je to glava eksera (kada se udara pod uglom govorimo o pola milimetra) i manje vise slicnom silom, sada vec sigurno deluje da ekser ne moze da se zakuca gorilom.

na kraju krajeva, mogli bi da resimo ovu misteriju jednim dobrim research-em hemijskog sastava gorile pa da tacno znamo koeficijent i gustinu, sacu da pretrazim pa javljam.

Bila je davno prica u sgs temi o tome, evo ti informacije o Mohs_scale_of_mineral_hardness i objasnjenje koliko je ona jaka Gorilla glass prema skali. Veoma je tvrda, kazu da prve generacije gorile su imale tvrdocu izmedju 6 i 7, dok danasnje unapredjene imaju oko 9 sto je u rangu sa safirom. Kako se safirno staklo proizvodi na sintetickoj bazi, tako se i gorila verovatno proizvodi samo sa malo elasticnosti. Moje misljenje, ipak je moguce zakucati ekser sa njom, samo ne udarati u krajeve stakla, jer tu je najslabije. Mada, ja to ne bi isprobavao :D

pa i na verge video podcast, kad su pricali o s3, ispade da svi zapravo imaju one x i ne planiraju prelazak :)

Nazad
Vrh Dno