Šta je novo?

Max Payne 3

Brat od tetke me smara za igru da li je izašla, pa da vas pitam da li da mu kažem da se oprosti sa svojim Intel E2160, 2 GB i 8600 gt 256 od igranja MP 3, kao i verovatno ja sa E2200, 2 GB i Geforce 8800 GS 384?

imam jedan komp slicnih karakteristika sa jacim procesorom pa cu da potvrdim igrivost,
ali sam jos jedno 30% nesiguran :D

U cemu je razlika izmedju REtail i SE? Na sajtu vidim samo u muzici i MP-u

nije za pohvalu, al nisam baš kupac originala, a ovo bi uzeo, i sad stvarno neznam što je najbolje. steam? ajde vi pošteni koji se bavite originalima, pomozite čoeku iz naroda ;)

nije za pohvalu, al nisam baš kupac originala, a ovo bi uzeo, i sad stvarno neznam što je najbolje. steam? ajde vi pošteni koji se bavite originalima, pomozite čoeku iz naroda ;)

Ja cu prvo da je probam pa kada padne cena uzecu je org :)

Ps doktor kaze ovako
Cr*** will be released after release date, Tomorrow.

Poslednja izmena:
ja nadjoh 20eura g2play samo nije steam varijenta,ja sam je na steam radio preload uzeo i skoro se zeznuo jer je skuplje

Igore da li shvatas da to sto ti likovi pisu nema nikakve veze sa doktorom i medicinom i niko od tih grupa ne izlazi u javnost, osniva svoje sajtove i kaci podatke kada ce nesto da krekuje? To sto citas su suva nagadjanja nekih likova koji se loze na scenske doktore...

Igore da li shvatas da to sto ti likovi pisu nema nikakve veze sa doktorom i medicinom i niko od tih grupa ne izlazi u javnost, osniva svoje sajtove i kaci podatke kada ce nesto da krekuje? To sto citas su suva nagadjanja nekih likova koji se loze na scenske doktore...

Licno oni su to postavili na njihovom profilu ne razumem zasto si skeptik pa Skid je grupa ne jedan lik to si valjda zakljucio do sada :-D

Ps niko mi ne rece u cemu je jos razlika izmedju SE i RE?

Poslednja izmena:
Ok ako ti stvarno mislis da ti se neko od njih javlja na "svom sajtu" i updatuje obavestenja kad ce da ga izbace...

Ne mislim nista lose ali Gdin_M je u pravu. Oni nemaju svoj sajt niti obavestavaju "javnost" kad ce lekovi i ostale stvari da izlaze. Moze da se desi da bude kao sto si ti rekao, ali neces nikad od njih ZVANICNO cuti ni rec. :)

Drugo,u kakvom interesu bi njima bilo da objavljuju takve stvari?

U interesu da ih pohvataju i oteraju na robiju!:d

Izgleda da cu uskoro igrati ovo i cetvrti put u 10-ak dana posto sam igrao obe konzolne verzije. Sad bas videh nakon instalacije da su bink video fajlovi kvalitetniji tj. nisu cista kopija sa konzole u 1280x720, ovde su mislim u 1080p i izgledaju fenomenalno ostro, nece sigurno odudarati mnogo od gameplay-a.

Kad sam prvi put igrao bilo je oko 13-14 sati dok se nisam navikao malo na tezinu i na nisanjenje stikovima. Naravno u ovo ide i skupljanje itema i tragova itd i igranje bez zurbe. Sad mogu mnogo brze a verujem i da ce na PC-u to zbog nisanjenja biti igra od bar 10-11 sati. Cak i kad se igra brzo prelazi ne moze se zavrsiti za par sati jer cutscene ne mogu da se preskoce. Ostaje da se vidi da li je tako i na PC-u, mozda tu budu mogle da se preskoce? Igra je sjajna u svakom slucaju, ja sam odusevljen.

Poslednja izmena:
Ovo je neki interaktivni film, sta li vec.

Jeste film. :p

Uopste igrac ne mora da igra, sve to ide samo. Igra je totalno bezveze.:d

Ajmo drugari na igranje!Izaslo!:)

Javite utiske kako radi i bre sta je stalo u tih 30+ gigabajta... dal su 1080p 60fps filmovi ili tako nesto. :D

i javite meni njubari kamo krenuti po original. taj steam mi je sumnjiv. ja bi neki stand alone koji se skida brzinom munje :D

Ajmo drugari na igranje!Izaslo!:)

Nije izaslo scensko izdanje. Tako da one trange frange RUS crack i slicne stvari, ipak nije to to;)... Dok ne vidim Max Payne 3 - Skid...,Raz....Rel necu skidati

Vrh Dno