Šta je novo?

Diablo 3

^U jednom od tih hramova bice prolaz za dalje, dobro ih pretrazi

i posle nastavljas u katedrali tamo gde si nasao Cain-a.

sa desne strane ti uvek pišu questovi (što si verovatno skontao do sad), tako da sumnjam da ti je tu prazno i da nemaš nikakvih nerešenih questova

Guest pass je beskoristan, prekratak.
Igrao 2 dana po par sati, nije me ni zainteresovao...

Ista takva je bila beta, da si igrao betu isti bi imao utisak o igri.

Evo mojih utisaka:

Igrao sam oko 10h (Monk lvl 15). Kao i svima ovde, mislim da je igra stvarno prelaka i jednostavno nema nikakvog izazova.
Mislim da je to malo glupo jer je ipak prvi prelazak najsladji i trebalo bi da pruzi malo vise uzivanja i izazova.
Jedino sto me tera da igram dalje jeste nalazenje i kraftovanje nove oprema, cak mi i magije nisu toliko zanimljive. Takodje nedostatak manuelne dodele atributa je bas bezveze.

Ali dobra stvar je sto ipak igra drzi paznju i imam onaj stari osecaj 'jos samo 5 minuta' da levelujem ili da zavrsim ovu pecinu :D

Ono sto mi je isto jak utisak jeste koliko me igra podseca na Titan Quest (sad tek vidim koliko je to dobra igra bila), npr onaj deo sa minotaurima u prvom aktu ima istu atmosferu, cak i grafiku kao TQ.

Sve u svemu, ubedljivo najveca zamerka je lakoca igre na normal. Glupo je zaista sto moram da sprcam bar 30-40 sati igranja da bih poceo da igram igru kako je predvidjena da se igra.

Ali da skratim pricu, ne zalim sto sam dao pare :d

Poslednja izmena:
Ne znam za tebe, ali meni je i TQ na normalu bio jako lak, doduse, ne bas ovoliko, ali lak je bio. Inace, pokupili su ljudi iz Blizz-a svasta od mnogih igara. Na primer, Treasure Goblina su maznuli od Dungeon Siege-a 2, automatsko skupljanje zlata od Torchlight-a, itd..

Malopre sam na AH kupio item, pare otisle a item nisam dobio.
Da li se ovo nekome desilo ?

Lol, zar se i to desava? :D

Znam to ali nema ga tamo. A u COMPLETED stoji da je izvrsena kupoprodaja.

danas se ceo dan AH raspada i laguje, meni je isto progutao par stvar, sva sreca nije neka vrednost bila

Evo mojih utisaka:

Igrao sam oko 10h (Monk lvl 15). Kao i svima ovde, mislim da je igra stvarno prelaka i jednostavno nema nikakvog izazova.
Mislim da je to malo glupo jer je ipak prvi prelazak najsladji i trebalo bi da pruzi malo vise uzivanja i izazova.
Jedino sto me tera da igram dalje jeste nalazenje i kraftovanje nove oprema, cak mi i magije nisu toliko zanimljive. Takodje nedostatak manuelne dodele atributa je bas bezveze.

Ali dobra stvar je sto ipak igra drzi paznju i imam onaj stari osecaj 'jos samo 5 minuta' da levelujem ili da zavrsim ovu pecinu :D

Ono sto mi je isto jak utisak jeste koliko me igra podseca na Titan Quest (sad tek vidim koliko je to dobra igra bila), npr onaj deo sa minotaurima u prvom aktu ima istu atmosferu, cak i grafiku kao TQ.

Sve u svemu, ubedljivo najveca zamerka je lakoca igre na normal. Glupo je zaista sto moram da sprcam bar 30-40 sati igranja da bih poceo da igram igru kako je predvidjena da se igra.

Ali da skratim pricu, ne zalim sto sam dao pare :d

Ako imas par stotinak sati potroseno u poslednjih 10 godina na TQ i D2 onda Normal ti je very very easy inace to je Easy za noobove, a tek je Nigthmare normal, tu tek mora da se pozi sto se tice elite kripova i mini bossova, ove obicne uglavnom moras vise da bijes malo i nadju se neki jaci malo, sve zavisi od opreme.

Ja razmisljam da nadjem nekog da mi pomogne oko nekog Power Leveling da doguram do Nightmare sto pre sa sto manjim lvl i to neku range klasu recimo DH, a posle da se mucim.

Sta mu dodje Power Leveling? Na sta tacno mislis? Coop igranje sa jacim likom?

I mislim da ću završiti igru sa početkom Act III, zašto? Pa zvirnite malo na battle.net forume i sve će vam biti jasno. Evo npr jedan od topica gde lik ne zna šta će sa sobom da radi gde ga jednostavno ubijaju iz jednog udarca. Evo ovde se glupa tema pretvorila u jednu konstruktivnu raspravu gde se došlo do zaključka.. Monks nemaju ulogu u ovoj igri! Ne mogu da budu DPS karakteri niti Tank karakteri niti support karakteri...

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5271783328

"play with monk" they said... "he's indestructable and fun to play with" they said....

Ja sam stigao do kraja Act III na Hell-u. Barb mi ima 45k helta, dps oko 6000 i sasvim solidnu opremu, međutim Elite kripovi mi je***e kevu. Do sada nisam imao većih problema na Hell-u međutim u Tower of the Damned su mobovi prejaki. Succubus-i sa njihovim bufom za 50% smanjenja armora mi dosta zagorčava život. Do sada nisam dobio niti jedan dobar drop. Treći put prelazim igru sa Magic Findom od min 43% i niti jedan Legendary da padne. Na Hell-u mi pada prstenje sa Magic Find 11%, "Each hit fills y'a up with 20 HP" i takva sra*a. Ne verujem kakvi su loši dropovi. Na Nightmare sam dobijao lepše iteme.

Ja sam stigao do kraja Act III na Hell-u. Barb mi ima 45k helta, dps oko 6000 i sasvim solidnu opremu, međutim Elite kripovi mi je***e kevu. Do sada nisam imao većih problema na Hell-u međutim u Tower of the Damned su mobovi prejaki. Succubus-i sa njihovim bufom za 50% smanjenja armora mi dosta zagorčava život. Do sada nisam dobio niti jedan dobar drop. Treći put prelazim igru sa Magic Findom od min 43% i niti jedan Legendary da padne. Na Hell-u mi pada prstenje sa Magic Find 11%, "Each hit fills y'a up with 20 HP" i takva sra*a. Ne verujem kakvi su loši dropovi. Na Nightmare sam dobijao lepše iteme.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5235396180

Lik sa 80% magic drop presao na 0%, nije ni primetio razliku :trust:

imam 46% magic finda i nekad se desi da dobijem 10ak gold itema za 10min, juce npr za 2h sam dobio neka dva jadna i bedna...ne kontam na koju foru funkcionise sve to

^Sad sam ga video kad je ustao nakon 4-5 sati spavanja. Ne zna gde se nalazi, sav se naduo. Tuzno.

Najzad mi je stigla posiljka od zavvi-a. Jos da dodjem kuci s posla i da vidim kakvo je to cudo. Osecam se ko novorodjence, s obzirom da nisam probao ni betu :D

Inace, moj BT je BhaalSpawn#1579, pa ko zeli neka me doda.

Meni je jedan legendary ispao iz neke bedne sandučine, a drugi je ispao kad sam potamanio neku slabašnu rulju, tako da... prevrćite svako ćoše jer ovi jači protivnici maltene ne vrede truda ni po pitanju XP-a ni dropova. To je bar moje dosadašnje iskustvo (level 55).

Vrh Dno