Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

@mitsuru, zasto si uzimao BOX4 ako ti IPTV netreba?

IPTV predstavlja razliku izmedju BOX3 i BOX4 paketa.

Aman ljudi, čitajte ugovor i gledajte račune. Meni je nakon isteka promocije stigao uvećan račun, ja sam otišao u predviđenom roku za žalbu (piše na računu) do prve poslovnice lelekoma i reklamirao. Stigao mi je novi račun i sve je bilo isključeno. Ja ne mogu da shvatim da neko plaća i 1 rsd više mesecima, ne zna zbog čega, a onda mu padne na pamet da ide da se svađa.

Upravo tako :)

@mitsuru, zasto si uzimao BOX4 ako ti IPTV netreba?

IPTV predstavlja razliku izmedju BOX3 i BOX4 paketa.

Zato sto sam raskinuo ugovor 4mbit po ceni 1.5Mbit + IPTV po ceni 1 dinar prve godine a koji mi je vazio sve do januara 2013 godine pa je uslov za raskid bio da u okviru BOX paketa zadrzim IPTV inace mi ne bi dozvolili raskid ugovora. Srecom, zakljucio sam novi ugovor na samo 6 meseci pa cu da ih trpim jos koji mesec a onda ZBOGOM LELEKOME.

Imam IPTV, uzeo Box4 paket, misleći da je IPTV Nešto, ima skoro dva meseca kako se nisam setio da prebacim na neki kanal, totalno neupotrebljivo, što se IPTVa tiče.

Odlagali su plaćanje 'Arene' nekoliko puta..sad..ne znam da li je DEFINITIVNO 30.juni..ali i ja ću DEFINITIVNO ODTKAZATI taj *ebeni 'Arena' stream..a kad mi istekne ugovor, ode na doboš i IPTV, ČITAV PAKET, pa neka se slikadu sa sve servisima, što se mene,lično,tiče!

Odlagali su plaćanje 'Arene' nekoliko puta..sad..ne znam da li je DEFINITIVNO 30.juni..ali i ja ću DEFINITIVNO ODTKAZATI taj *ebeni 'Arena' stream..a kad mi istekne ugovor, ode na doboš i IPTV, ČITAV PAKET, pa neka se slikadu sa sve servisima, što se mene,lično,tiče!
Takođe ista situacija i kod mene ,jasno je da je to potpuno bacanje para ako imate BILO KAKAV drugi izbor na žalost.Jednostavno monopolistička filozofija u najgorem obliku...

Poslednja izmena:
Arena se placa a to sto su oni napravili takvu reklamu to je nesto drugo. Realno osnovni paket na IPTV ne vredi vise od 500 dinara i 400 dinara Arena i to mu dodje ovih 900 i kusur dinara priblizno.
Za ovu cenu od 940 dinara Arena ce ostati, ako ukinu Arenu a ostave osnovni paket za 940 dinara onda su pucali sami sebi u nogu. To nece da se desi jer je telekom kupio vecinski paket Arene i pukao cini mi se 5-6 miliona evra da bi IPTV bio konkurentan sa ovom pondudom.

Meni Arena ne treba ni za ič, najbolje da je ukinu i da smanje pretplatu na 100din za taj osnovni paket :wave::d

Izgleda da je istekao ovaj ekskluzivni dogovor između SBB-a i Viasata, čim je Polaris ubacio Viasat kanale?:trust:

Znam samo da je telekom najskuplji u evropi sto se tice bilo koje usluge.Ja definitivno prelazim kod sbb-a.

Koliko ste dugo cekali da vam odobre iptv i daju opremu? Ja sam pre skoro 20 dana podneo zahtev i jos nista! Koristim beotel adsl i sumnjam da zato dugo cekam. Zvao cam call centar jos pre deset dana i rekli su da je odobreno ali sad sve stoji u mestu...

Koliko ste dugo cekali da vam odobre iptv i daju opremu? Ja sam pre skoro 20 dana podneo zahtev i jos nista! Koristim beotel adsl i sumnjam da zato dugo cekam. Zvao cam call centar jos pre deset dana i rekli su da je odobreno ali sad sve stoji u mestu...

Moraš da dosađuješ, tj. raspituješ se svakodnevno. Kada kažu da je odobreno, onda idi 2 puta dnevno u poslovnicu. Mislim da neka lenština treba da popuni radni nalog, ali ga ne popunjava. Ja sam tako čekao bezveze 7 dana duže. Odobren bio iptv i net, ali neko nije čitao šta piše u kompjuteru.

To ti je što ti je. Najgore je što se nekima sviđa. Valjda zato što plaćaju 1 din. Čekaj samo kad im istekne prva godina. Ima da čupaju to malo kose što im je ostalo i da im psuju sve po spisku. :D

Istekla mi prva godina,tako da sada placam 3100 din za iptv,adsl,taksu za HD i taksu za dodatni STB!!! 30 evra za TV i INTERNET od 4 mb u srbiji.Fiksni telefon sa pretplatom oko 2300.Ni sam ne znam pdv na ovo,pdv na ono...Mobilni - mesecna pretplata 1400 platin 5-6 parkinga posaljem 3-4 mms-a izadje minimum 2300!!! Nije puno?!oko 80 evra!!!tu je da ne zaboravim i pretplata za rts.Kazu da uzmem BOX - izasao bi me sa dodatcima ko svetog petra kajgana.U Evropskoj uniji ove usluge su duplo jeftinije i to na njihov standard!!!Kad isteknu ugovori nijad vise TELEKOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To ti je što ti je. Najgore je što se nekima sviđa. Valjda zato što plaćaju 1 din. Čekaj samo kad im istekne prva godina. Ima da čupaju to malo kose što im je ostalo i da im psuju sve po spisku. :D

Meni je najgore kad neko uzme nešto, a sam ni ne proveri šta uzima. Programsku šemu IPTV-a znaju, cenu znaju, ako im se ponuda ne sviđa zašto uzimaju, e to već ne znaju :D

Pa kad je 1 din. Besplatan je i bajat hleb dobar. Misle da će se za tu godinu promeniti.

Priznajem i ja da sam izgubio skoro svaku nadu. Nakon 2 godine, lelekom nema više kredit kod mene, a SBB je dovoljno kažnjen. Ako SBB dobro odradi mediacentar, vraćam se kod njih, pa šta bude :D.

U Zaječaru kablovski operater iz Niša, Jotel, rasprostire kablove za kablovsku i net i planirana je i moja ulica. :banana: Kako mi reče jedan njihov majstor u ponudi imaju zajedno kanale koji mene najviše zanimaju (Viasat, Fox kanale, VH1, VH1 classic) a i priključak je jeftiniji nego za Total TV. :D:banana: Čim krenu sa radom, munjevitom brzinom otkazujem IPTV.:smoke:

Jel to digitalni prenos kod tog jotela? Ako je analogno ima da piz?diš čim zagrmi. :D

jedno pitanje: Uzeo sam juce IPTV i dobio sam novi modem HG530,i kad ga prikljucim on po dva sata mulja i nema interneta, a kad vratim stari modem (HG520c) odmah se pojavi internet i radi... Rekli su nam da IPTV ne moze da radi na manje od 4mb internet zato smo i uzeli 4mb net ali on i dalje pokazuje staru brzinu koaj je 1.5mb/s.... U cemu je fora?

samo da napomenem da mi TV radi bez greske,ne secka,ne kasni,sllika je vr' ali me buni taj modem, i da li model modema ima veze sa brzinom?

jedno pitanje: Uzeo sam juce IPTV i dobio sam novi modem HG530,i kad ga prikljucim on po dva sata mulja i nema interneta, a kad vratim stari modem (HG520c) odmah se pojavi internet i radi... Rekli su nam da IPTV ne moze da radi na manje od 4mb internet zato smo i uzeli 4mb net ali on i dalje pokazuje staru brzinu koaj je 1.5mb/s.... U cemu je fora?

samo da napomenem da mi TV radi bez greske,ne secka,ne kasni,sllika je vr' ali me buni taj modem, i da li model modema ima veze sa brzinom?

U koje portove si "ukljucio" mrezni za komp?Neki su rezervisani samo za IPTV koliko se secam...

Sad sam gledao na sajtu http://www.open.telekom.rs/iptv/kalkulator.aspx?sid=360&id=485 i kaze:

" Arena paket je besplatan do 30.juna 2012. godine. "

Da li je to samo za nove korisnike, ili ce nama starim korisnicima takodje dodatno naplacivat Arene?

Ja sam uzeo na 2 godine adsl + iptv prve godine za dinar (sa arenom kao deo ponude) koji mi istice u novembru...

Ja bih iskreno voleo da vidim da se arena naplaćuje preko ovih 900 i kusur rsd. Baš me zanima ko bi nastavio da plaća pretplatu.

Ponuda kanala im je i onako bedna a ako izbace Arenu izgubice dosta korisnika.

Najverovatnije ce svima ostati Arena paket jer je Telekom postao vecinski vlasnik Arene.

Nazad
Vrh Dno