Šta je novo?

HTC One X

Ja sam na proslom fonu imao par sitnih ogrebotina na gorili. I sada sam u oglasima video par S2 sa "malom ogrebotinom na ekranu".
Nije gorila svemocna. Veoma tesko se grebe, al se grebe.

kakav je kvalitet zvuka slusalica koje se dobijaju uz telefon?
ja sam zadovoljan kvalitetom slusalica za wildfire. pa sad pitam,jel su iste ili...

Ono malo što sam slušao muziku tokom testa, meni su delovale sasvim ok.
Naravno da ima mnogo boljih, ali recimo ja se ne bih cimao da kupujem neke druge.

HTC-ove. Beats se ne dobijaju uz telefon, osim ako sam prodavac/operater ne ubaci to kao dodatak.

OK, thanks... i mislio sam da je to, al' rek'o bolje da priupitam :)

Gorila glas nije svemoguc... Narocito ako stavim telefon blizu kljuceva... A folija sigurno nece da odmogne :))

Upravo, to mu dodje kao kad bi drzao kondome pored jastuceta za igle. (pa ako ubodes ubodes)
:D

Nist' onda, kad ides da cugas nosi dobru staru Ericsson ajkulu, a HOX samo za kafenisanje.
Problem solved :D
(mada kad bolje razmislim mozda je folija elegantnije resenje)
:beer:

+1

Poslednja izmena:
Zvali me iz telesmora idem da vidim sta su odlucili :)

Vladof da li su tebi zamenili telefon zbog razlivanja boja po ekranu?
Posto sam ja dobio objasnjenje da je to "normalno"!?

Poslednja izmena:
ja sam do sad ispipao jedno 6 HOX i svi na stranama (nekad jedna) imaju ovaj problem kad pritisnete staklo... nemoguce da su svi falicni

ja sam do sad ispipao jedno 6 HOX i svi na stranama (nekad jedna) imaju ovaj problem kad pritisnete staklo... nemoguce da su svi falicni

A opet sa druge strane, drug i kolega imaju dva savrsena HOX-a bez ijedne mane. Sto znaci da ne pije vodu ta prica da je to normalno kod svih HOX-ova.

Pristali da mi zamene uredjaj za drugi, doneli drugi poceli da pisu papire, proverim ista stvar samo se razliva u manjoj meri prvi primerak je bio ocajan, donesu drugi, treci sve isto, kazu da to tako treba :(, zanimljivo je da su sve kutije u telesmoru otvorene. Ja nisam prihvatio nikakve zamene, raskinuo sam ugovor i stopirao dalje uplate, iskreno i sam telefon me prilicno nekako razocarao, nikako mi nije "legao" iako je sve napucano ali problem sa ekranom (priznali to ili ne) zaista postoji.

Stvarno su us*ali displej koji je inače najbolji displej bar na HTC-ovim telefonima ako ne i uopšte..

Gde ste nosili telefone na servis?

koliko u realnom radu se primjecuje to prelivanje boja, tj. sem ako se bas ne stiska, jel se ista primjecuje???
takodje, mimo toga, na sta obratiti paznju pri kupovini novog?

Gde ste nosili telefone na servis?
Pa u Telenor.

Meni telefon pored ovog razlivanja boja koje nisam ni naveo u opisu kvara ima i gomilu drugih problema. Ja sam moj uzeo 30.04.2012. dal` imam pravo kad mi budeo stigao fon a ne budem zadovoljan zamenom ili ne daj bože popravkom raskinem ugovor? Tipa vratim im telefon uplatim račun za ovaj jedan mesec i kraj?

Poslednja izmena:
Vrh Dno