Šta je novo?

Torchlight II

Kupio na steamu iz postovanja i zato sto sam prvi deo igrao ne normalno dugo, dalje imam instaliran prvi deo koji igram s vremena na vreme iz dosade.
Drugi deo izgleda odlichno i dobija se mnogo za 18e. Za razliku od d3 koji kosta 40e.

TT o2x

I ja se dvoumim oko ove igre, odlicana je ponuda na steam-u 4 igre + prvi deo igre za 57€. Mada sad je izasao diablo, dok se slegne prašina oko njega TL2 će biti na nekom popustu. Verovatno ću da sačekam malo

ja cu ovih dana da uzmem preorder ovog cuda... sada je open beta weekend, ko hoce moze da proba...

nije mi samo jasno zasto ljudi koji su preorderovali preko steama ne dobiju beta key, nego mora odvojeno da se prijavljuje... tako sam bar cuo...

ja cu ovih dana da uzmem preorder ovog cuda... sada je open beta weekend, ko hoce moze da proba...

nije mi samo jasno zasto ljudi koji su preorderovali preko steama ne dobiju beta key, nego mora odvojeno da se prijavljuje... tako sam bar cuo...

Cek batice, kako open beta weekend?

mozes da se regujes na sajtu, pa ako ti posalju kljuc...

Btw, ako nadjem jos nekogta za 4 pack, javljam ti... i ja sam zainteresovan

Čudo što vam nije palo pa namet mene da cimate.

Ja nabavih Torchlight 2 preorder. Sad jedva cekam da izadje. :)

Tako je. Dobih i prvi deo. :)

Ja pre-orderovao čim se pojavilo na steam-u, onako u trenutku, bio pijan, tek sam ujutru skontao da sam kupio igru :D

lol Desi se, pogresi covek. U ovom slucaju je dobra "greska". :D

uh, odličan torchlight 2, ovo ću rado da kupim, svidela mi se igra, sad sam probao betu :) valjda će duže trajati od keca, a i vidim da je MNOGO sadržajniji od prvog dela :)

voleo bih da cujem neku zamerku od vas koji ste probali betu? ja vec 2 dana igranja jednu jedinu stvar ne mogu da zamerim, mozda sam samo zaslepljen o_O

i want this because of reasons.... daklem, navukao sam devojku da igra wot, sad još samo da je navučem na ovo i bombona :D

Koja klasa vam je omiljena za sada? meni je "inzenjer" :D oni njegovi roboti su prejaki :)

Nemas nista zagarantovano. Za betu sam se prijavio posebno na njihovom sajtu. Znam, jako glupo od njih. :) Mozda isprave to ubuduce.

nemaš ništa uz preorder, i zbog toga su baš kre*eni

kako nemas ***, pa daju besplatan Torchlight 1, lepo sa njihove strane.
Ali da su mogli i da ubace i betu, mogli su, jos vise ljudi bi pre-orderovalo.

ne mogu da budu kr3teni jer daju ovakvu igru ispod svake cene, 2000 za toliko sati igranja koliko će torch2 da pruži, stvarno je milina. strpite se malo, sad će to da izađe, a onda će da se gubi vid :)

nije fer da čovek koji se samo registrovao i nije preorderovao dobije betu, a čovek koji je preorderovao ne dobije. dakle, to. nije ok.

Menjam diablo 3 guest pass za torchligh 2 betu ako je neko zainteresovan..

uzgred jel kupuje neko 4pack? fali mi ljudi :)

kljuc sa kojim mozes da igras ceo act 1 sa svim herojima...

hvala puno! evo vidim na temi ima puno zainteresovanih pa cu dati nekome :)

dobih.. hvala jos jednom :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno