Šta je novo?

Diablo 3

Koliko se kreću rare ajtemi od lvl 5-15? Na auction house naravno :)

Stavio sam za svaki po 2-3k zlata... kontam da nije mnogo?

Zavisi kakvi su, video si i sam da ima bolida sto traze i po 100k za neke, a ispod njih se slican prodaje za 3k. Ja sam dosta lepih stvari kupio za sitne pare tamo, a svoje nisam uspeo da prodam jos nista. Isto prodajem rare slicne kao tvoje za po 1k pa niko nece :(. Ovo mi je npr. najskuplje sto sam ja kupio i to za 15k.

Prosto je neverovatno koliko ima random questova na odredjenim mapama, ali mora da se igra vise puta iznova da bi se svi videli.

Prilozi

• belt.jpg
    belt.jpg
    64.2 KB · Pregleda: 197
Nisam do sada ni pogledao fps jer mi sve radi super. Nema seckanja, stucanja niti bilo kog drugog problema, sve ide glatko ali sam onda ukljucio Fps i vidim da varira izmedju 30-45. Imam 4gb ddr3, x4 955 BE i atija 5770 što je i vise nego recommended. Zasto je los fps? Ne smeta mi ali me zanima :)

Ja bih rekao da je do grafike, fullHD i ako ti je sve na High i jos ako imas vsinc on, to ti je ok fps. Ja sa sličnom konfiguracijom (Cpu na 3.6ghz i 6850 do max oc) imam konstanto 60fps (najzahtevniji fight mi je onaj pre skeleton bosa posto sam na starteru), mozda padne na 55fps pri tom fajtu, ali je uvek konstantno, bez vsinc imam i preko 150fps ali ovako mi ok, graficka radi 33% i ne cuje se.
Probaj da skines poslednje drajvere pa javi.

4201381_700b.jpg

heheh :d

Moram da priznam da nisam očekivao takav rasplet :D

Zavrsio ACT 1 za 11h i 20',ali sam zato procesljao svaki cosak!

ne znam odakle vam to seckanje i padanje frame rate-a. meni n ijedna jedini put nije secnuo, a igram sve na high u 1920*1200, sa isključenim v-synch jer nemam potrebe.
završio sam act 1 sa lvl 17 Monkom. jel to ok lvl? btw, smešno je koliko je Monk OP.

Meni se desava da povremeno FPS opadne na 30-40 kada ima previse efekata magija na ekranu, osim toga je konstantno zakucano na 60. Mada, ja imam 6770 a igram na full hd, tako da me to i ne cudi mnogo.

Monk je predobar, ali je činjenica da je normal u stvari easy mod :)
Meni je krivo sto sam na starteru :( do sada sam vec 4 puta odradio do skeletona i samo prvi kill mi je bacao zute iteme :S

@Nightbringer
Ja mislim da nemoze veci level od toga,sem da izlazis iz igre i ponavljas tu mapi iznova i iznova!Ja sam 16 level sa Barb-om,skoro 17-ti!Mislim da je to normalan zavrsetak prvog poglavlja!

Jel normalno da kad udjem u igru, izgube mi se mape od prethodne igre? Sve mi je ponovo zatamnjeno. Samo se vide portali.

То је нормално. Ал мислим да није било тако у двојци? Мапа се губила тек кад се укључи други лик, или други ниво тежине.

Pa to je glupo ako se gubi mapa... :(

Boze kako to moze biti glupo kada je to cela poenta diabla, svasta .... Jeste vi igrali uopste prethodnike ?

tako je oduvek diablo, diablo 2 i diablo 3

i svi protivnici su ponovo zivi

A i to je poenta diablo serijala, ono što ga je od početka izdvajalo. Svaki put kada uđeš možeš da naletiš na nove mobove, nove questove. Ja sam u 4 kruga do skeletona svaki put radio neki novi quest u dungeon-ima. Bosevi su naravno isti, ali sve pre njih je malo promenjeno. Mada posle 4 puta već napamet znam gde šta kako :)

Monk je predobar, ali je činjenica da je normal u stvari easy mod :)
Meni je krivo sto sam na starteru :( do sada sam vec 4 puta odradio do skeletona i samo prvi kill mi je bacao zute iteme :S

Sta ti treba za monk-a javi se u igri da ti dam (naravno žuto) :)

Abraksas#1668

Mozda sam staromodan i mator ali igre uglavnom igram onakve kakve su bez ikakvih modova, ne vazi samo za d3 nego i sve sto sam ranije igrao..Tako da ovo sto citam da neki nemogu da igraju bez dark moda bas mi dodje nekako glupo,***a...Pogotovu sto grafika stvarno nije losa..Al ajd' sad ukusi su razliciti,ne vredi raspravljati.

Ne znam zasto sam sve ovo napisao,mozda nekome bude od koristi ali neverujem,nema tu nista pametno...

Inace igra mi se uvukla pod kozu, kad sam na poslu samo o njoj razmisljam,jedva cekam da dodjem kuci i ceo vikend da se ne skidam sa nje :)

hmm..zvuci bolesno lol....

Poslednja izmena:
@maxa151
Isti slucaj kod mene, na poslu kriziram zesce, jedva cekam danas kuci da stignem :D

Meni se realno u igri jedino bas bas dopadaju filmici i to je ono sto me tera da dalje igram.
Sama igra je prosek i da se ne zove D3 pitanje je koju bi ocenu dobila i da li bi je neko bas mnogo igrao.

Poslednja izmena:
Sta ti treba za monk-a javi se u igri da ti dam (naravno žuto) :)

Abraksas#1668

Dodacu te cim dodjem kuci :) Ako si ti pri igri pusti inv ivkesm#2965, samo ne znam jel mozes uopste da mi das bilo sta, posto sam ja na starteru :S Ali i to ce uskoro biti sredjeno :)

Inace igra mi se uvukla pod kozu, kad sam na poslu samo o njoj razmisljam,jedva cekam da dodjem kuci i ceo vikend da se ne skidam sa nje :)

hmm..zvuci bolesno lol....

eo ja na poslu a radim do 18:00 :(,taman sto sam krenuo nigthmare xD, bas je zarazna.

Mozda sam staromodan i mator ali igre uglavnom igram onakve kakve su bez ikakvih modova, ne vazi samo za d3 nego i sve sto sam ranije igrao..Tako da ovo sto citam da neki nemogu da igraju bez dark moda bas mi dodje nekako glupo,***a...Pogotovu sto grafika stvarno nije losa..Al ajd' sad ukusi su razliciti,ne vredi raspravljati.

Da, ja sam napisao. i grafika u diablu jeste losa. I namerno je zamucena. Dark mod samo izostrava sliku i jos moze da doda tamnije boje gde treba. Da lici na diablo 2. Probaj dark mod pa onda kazi da li nije bolje.

E vidis u ovom mom postu ima dosta korisnog, jer ce ljudi koji nisu culi za taj mod da cuju i da se informisu. Pa ako ih interesuje, ce da ga skinu. I bice srecni. A to je bitno. A oni koji to nece da ubacuju u igru, pa bre ne moraju. Ko ih tera, ali ne znam sta ima glupo sto se nekome to svidja. Ja sam cim sam prvi put video igru, prokomentarisao da je previse sarena. Svi delovi ranije su bili mracni i po malo horor, tako da je to dosta podizalo atmosferu. Tu istu atmosferu u D3 nisam osetio. To za mene nije bi diablo. Izgleda da nisam bio jedini cim je neko napravio taj mod, koji je postao veoma popularan. I eto sad ko voli malo ostrije i mracnije moze da ima i to ( dok ga ne banuju), ali ne kapiram sta ima glupo u tome. To je isto kao sto na blizard forumima neki pozivaju na banovanje onih koji dark mod koriste. Nemaju nikakvu korist oni, ali da drugi ima stetu. Izgleda da klasicno srpsko razmisljanje nije vezano samo za srbe. Pre je bilo: da komsiji crkne krava, sad je : da te banuju sa battle net-a. :p

da se zahvalim prvo ilidanu ne guest kodu, usteo si mi 60ak evrica :)
meni se ovo ne svidja, doduse nisam bas neki ljubitelj diabla, ali kec i dvojka su mi nekako bolji od ovoga...

sto se mene tice, ovo cu igrati ili warez kada bude, ili nesto tipa sledece godine kada bude bio ne nekoj akciji za do 10-15evra :)

Nazad
Vrh Dno