Šta je novo?

Sta uraditi sa sledecim sajtom... ?

Učlanjen(a)
19.09.2000
Poena
815
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 3600 + Scythe SCMG-5100
Matična ploča
Asus B550 TUF Gaming Plus
RAM
Kingston 2x16 GB DDR4 3200 CL 16
GPU
ASUS GTX 1080 ROG Strix 8 GB
Storage
Kingston SA2000 1 TB + 2x4 TB WD Red
Zvuk
Integralac
PSU
Cooler Master V750 gold
Kućište
Thermaltake Urban T31
Monitor
HP Envy 27'' 4K
Miš & tastatura
Mad Catz RAT 5 + Genius tastatura
Mobilni telefon
Samsung Note 20 Ultra SD 256/12
Pristup internetu
  1. Optički internet
Komercijalni sajt je u pitanju, tako da ako krsim pravila, neka moderatori obrisu temu.

U pitanju je sajt www.unionclean.rs - zbog izvesnih stvari zeleo bih ja (napominjem da sam laik i da nemam veze sa web programiranjem :) ) da prebacim odrzavanje sajta na sebe, u fazonu samo menjanje i ubacivanje dodatnih slika u reference, i eventualno ubacivanje/izbacivanje proizvoda i njihovih karakteristika. Da li i na koji nacin bih to mogao da radim?

Kao drugo, sta biste preporucili da se promeni na sajtu? Kao sto se vidi, na wide monitoru leva i desna trecina ekrana su potpuno neiskoriscene, kako i sta uraditi po tom pitanju? Vidim i da fali taster 'mute', zvuk se ponavlja i to ume da iritira.

Hvala svima na sugestijama!

Poslednja izmena:
Uradi sajt u Joomla CMS,il nek ti neko to odradi,i onda je administracija smesno laka.Moze i neki drugi CMS

@Jedan Baja,
Nemoj Joomla! predlagati, molim te! To sto deluje jednostavno, apsolutno ne znaci da ga nece kostati na duze staze.
Nisi ni pogledao sajt, jer da jesi, napravio bi desni klik i video da je u pitanju Flash sajt.

@Storm,
Ja ne znam nista u vezi flash-a, osim da ga ubacim na sajt(sve manje kako vreme prolazi, hvala Bogu na tome).

Ne znam sta bih ti predlozio, ovo svakako neces moci sam da administriras, moras da nadjes nekoga ko ce ovaj sajt da konvertuje u html/css/js a onda da se napravi tema za neki CMS sistem, bilo Drupal ili Wordpress, pa onda bi mogao samostalno da radis administraciju.

Eventualno, ako znas nekoga ko se razume u Flash development, da ti to odradi...

Pozdrav i srecno.

Ceo sajt sa svakog moguceg aspekta ne valja. Previse sitna tipografija kao da je neko zeleo da posetioci oslepe ili nista ne vide. Ocajna prezentacija proizvoda, da nisam upucen cime se firma bavi otisao bih sa tog sajta jednako neobavesten kao i pre dolaska. Dakle, to sve mora u kantu pa iz pocetka.

Flash nije potreban ovakvom sajtu. Sve to, uz malo truda i rada, moze lepo da se napravi pomocu CSS3/HTML/JS pa cak i muzika da pici u pozadini, ako je to nekome danas uopste bitno.

@Jedan Baja,
Nemoj Joomla! predlagati, molim te! To sto deluje jednostavno, apsolutno ne znaci da ga nece kostati na duze staze.
Nisi ni pogledao sajt, jer da jesi, napravio bi desni klik i video da je u pitanju Flash sajt.

@Storm,
Ja ne znam nista u vezi flash-a, osim da ga ubacim na sajt(sve manje kako vreme prolazi, hvala Bogu na tome).

Ne znam sta bih ti predlozio, ovo svakako neces moci sam da administriras, moras da nadjes nekoga ko ce ovaj sajt da konvertuje u html/css/js a onda da se napravi tema za neki CMS sistem, bilo Drupal ili Wordpress, pa onda bi mogao samostalno da radis administraciju.

Eventualno, ako znas nekoga ko se razume u Flash development, da ti to odradi...

Pozdrav i srecno.

Decko je rekao da se ne razume u web programiranje, stoga jedino resenje je neki CMS zbog lake administracije, i ne vidim nikakve prednosti ni drupal nit wordpressa nad joomlom.stvar ukusa i potreba ...
A to da je sajt u flashu, hvala ti puno, nisam znao :wall:

Pa pogledaj sta je pitao...

da prebacim odrzavanje sajta na sebe, u fazonu samo menjanje i ubacivanje dodatnih slika u reference, i eventualno ubacivanje/izbacivanje proizvoda i njihovih karakteristika. Da li i na koji nacin bih to mogao da radim?

... i pogledaj svoj odgovor.

Uradi sajt u Joomla CMS,il nek ti neko to odradi,i onda je administracija smesno laka.Moze i neki drugi CMS

A to da je sajt u flashu, hvala ti puno, nisam znao :wall:
Pa kakav drugaciji zakljucak da donesem iz tvoje prve poruke?
Tvoj odgovor, bukvalno, zvuci ovako:
- Da li i na koji nacin bih to mogao da radim?
- Prebaci sve u Joomla CMS i onda ces moci da radis samostalno administraciju.

Ono sto ti fali u odgovor je detaljnost i trebao si da napises, na slican nacin, kao sto smo Kutija i ja.
- Zamena flash-a sa html/css/js
- Konverzija statickog markup-a u CMS template/theme
- Administracija iz Admin panela izabranog CMS-a.

Sam si naveo da je covek napisao da se ne razume u Web Dev...
Decko je rekao da se ne razume u web programiranje, stoga jedino resenje je neki CMS zbog lake administracije, i ne vidim nikakve prednosti ni drupal nit wordpressa nad joomlom.stvar ukusa i potreba ...

O manama ili prednostima WP ili Drupala nad Joomla-om, zaista ne zelim da ulazim sada, i u ovoj temi.

Poslednja izmena:
Flash nije potreban ovakvom sajtu. Sve to, uz malo truda i rada, moze lepo da se napravi pomocu CSS3/HTML/JS pa cak i muzika da pici u pozadini, ako je to nekome danas uopste bitno.

Ma šta mi napriča. :D Jeste, malo truda i rada i dosta skilla koje je akumulirano godinama rada, to si zaboravio da dodaš. Ovaj sajt može da edituje samo flasher. Najbolje scrap pa ponovo.

Nemanja pricamo o danima ne godinama ili mesecima rada. Da li hoces da mi kazes da bi ti za HTML friendly verziju ovog sajta trebalo vise od 5 radnih dana?

Igore, hoćeš da kaže da početniku ne bi trebalo? Prebacivanje ovoga iz flasha u html nije peace of cake. Ja mogu da uradim i za dan, if the price is right. :)

Ko prica o pocetnicima? Pocetnici ne rade sajtove, bar ne ozbiljne ili za ozbiljne firme.

Em...

... zbog izvesnih stvari zeleo bih ja (napominjem da sam laik i da nemam veze sa web programiranjem :) ) da prebacim odrzavanje sajta na sebe, u fazonu samo menjanje i ubacivanje dodatnih slika u reference, i eventualno ubacivanje/izbacivanje proizvoda i njihovih karakteristika. ...

Vrh Dno