Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Mozda su vece sanse da portuju tizen, nego android. :type:

A i odlucio sam da necu da menjam moj wave II. Po treci put mi je ispao iz ruku (ispao = izbijen), pravac na beton i nista vise od sitnih ogrebotina na kucistu se ne vidi. :) Taman dovoljno da ga zadrzim.

Ili da ga ne prodas na benchu ... :p

Bada Tracker Pro je džabe, pa kome treba sada je prilika.

jel citate da je tizen uskoro dolazi i da ce biti kompatibilan sa badom ?

Daj link.

Sve Bada aplikacije ce raditi na Tizenu, ali to ne znaci i da ce Tizen aplikacije raditi na Badi :p

I sve to isto ne znaci da ce Tizen da odrade i za Wave 1 i 2, kad nisu mogli Badu 2.0 kako treba...

Dadoh sestri moj Wave 1 a ja predjoh na galaxy s. Ne mogu vise da se nerviram :)

Znaci sad ce sestra da se nervira.:d
Moja sestra koristi wawe 1 i ima badu 2.0 nemacku verziju softvera ali i ona po malo baguje.Tako da cu joj instalirati badu 1.2.Mislim da ona dosta bolje radi od bade 2.0.

Aplikacije sa Androida ce raditi na Tizenu, sad jos da mozemo da instairamo Tizen i Wave slavi vaskrs :d

... al sumljam :(

Jel zna neko gde su smajliji na ovoj Badi v2?

Koliko mi je poznato, nema ih.Jedino mozda neka novija verzija Bade, ja imam prvu koja je izasla, i na njoj nema smajlija

Updejtovao sam na poslednji telenorov fw i telefon je poleteo, a tek vizueljno sto sad izgleda. Sestra se odusevila, sad je u fazonu da ima potpuno nov fon. Sve radi stabilno i za sad nema bagova. Update sam odradio preko Kies-a

Updejtovao sam na poslednji telenorov fw i telefon je poleteo, a tek vizueljno sto sad izgleda. Sestra se odusevila, sad je u fazonu da ima potpuno nov fon. Sve radi stabilno i za sad nema bagova. Update sam odradio preko Kies-a

Ozbiljno??? Jel si procitao mozda, da li ja izasao i za druge zemlje, ja imam nemacku verziju, pa ako je izasla iz za njih i ako je sada dobra pa da flesujem?

Ozbiljno. Nisam nista citao, gledao da zavrsim to sto pre jer sam imao druge obaveze, pa rekoh kako bude-bude. I ispade jako fino na kraju.

Cek, cek, jel je vec bio na bada 2.0 pa je sad izasao update za nju ili je bio tel. na 1.2?

Po nekoj logici kapiram da je bio na 1.2...

1.2

I ja isto :)
Svima je sve super kad predju sa 1.2 na 2.0...prvih nedelju dana,a onda je matrix :d

Vrh Dno