Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Wave FTW :D
Dobar je, ne zalite se previse. Da imamo vise para znamo sta bi uzeli.

Bas me zanima koliko bi ljudi kupilo SGS 2 da ima Badu :D

neki su se zalili da im na Badi 2 izlece iz igara/appsa. Desi se i meni po nekad kad je stavljen neki Live walpaper. Stavim default wallpaper, upalim ponovo fon, i ne izlece vise

Poslednja izmena:
neki su se zalili da im na Badi 2 izlece iz igara/appsa. Desi se i meni po nekad kad je stavljen neki Live walpaper. Stavim default wallpaper, upalim ponovo fon, i ne izlece vise

Izlece i meni bez live wallpapera. Restartom se takodje rei problem, tako da nije do live pozadine.

Wave FTW :D
Dobar je, ne zalite se previse. Da imamo vise para znamo sta bi uzeli.
Evo ja imam i ne znam sta bi uzeo,a da sam siguran da se necu zaliti i da ne kosta 400-500 evra... :D
ali da ne idemo u off,poenta je da bi se sigurno zalio i da bi me to jos vise bolelo jer sam i sam telefon vise platio_Ovako za wave jos uvek :) mislim da je najbolji odnos cene-kvalitet(a kojim se rukovodim pri svakoj kupovini).
Ono sto me najvise nervira je sto je wave sposobon za mnoooogo bolje,a to nije iz svima nam poznatih razloga:wall:

Kad se radi update fw-a preko kiesa jel se radi automatski bekapovanje vec instaliranih aplikacija na memorijskoj kartici ili ima neka opcija da se cekira u samom kiesu ?

Ima opcija za sve:slike,muzika,imenik...aplikacije stikliras sta zelis da bekapujes,a u okviru aplikacija ims takodje opciju sta zelis od njih da sacuvas.Znaci,sam,prilicno detaljno odredjujes bekap.

Mislim da je po defaultu ukljuceno,a da moze da se iskljuci...

Kad se radi update fw-a preko kiesa jel se radi automatski bekapovanje vec instaliranih aplikacija na memorijskoj kartici ili ima neka opcija da se cekira u samom kiesu ?

Aplikacije mogu da se backup-uju samo ako su instalirane na telefonu.

Meni je bekapovao sve(tj. ponudio mi je mogucnost da bekapujem sve),Ndrive na prvom mestu...koji je naravno na sd kartici.Kada sam radio bekap preko kiesa,kao sto je dulsrules i pitao.
A koliko sam skapirao onaj bekap pre flesovanja obuhvata samo aplikacije koje su na telefonu.

A jel restoruje aplikacije koje su bile na kartici? Meni nikada nije uspelo da ih vratim na taj nacin (preko kies-a, pa zato i koristim onaj nacin koji sam ranije objasnjavao), a i mnogima jos, koliko sam citao. Mozda, eventualno ako se pre toga formatira kartica...

I bakap i restore,sve mi je kies obavio bez problema.Moguce onda da je do kartice.

Dal ce biti ovaj tizen za wave-ove :D da li negde postoji neki info.?

Sumnjam ...

Ma mene zanima i da ovo zazivi na trzistu, a pokaze se kao funkcionalan i stabilan os, da li ce uspeti da zbudze nekako na Wave I i II.. ? Mislim Android nema sanse da radi, to svi znamo, ali ovo je bukvalno bada 2.1, moje laicko razmisljanje.. neka nedostatka aplikacija, ako sve radi ok.

Pazi da je Samsung podrzao badu ako sto je obecao, imala bi bada sasvim dovoljno aplikacija i probila bi se na trzistu. Imali su odlican OS, kada se pojavio na trzistu, ali su poneseni uspehom njihovih android modela - jednostavno digli ruke od bade i skoro sve resurse stavili u borbi protiv Apple-a i Android konkurencije... A mogli su da imaju sopstveni sistem. E sad ovde jedino ako Intel pogura napred svojim uticajem i snagom (Intel bese isto stoji iza Tizen-a?)

Ma nema nista od Intela, imali su oni Moblin, pa Meego, i sada Tizen, mislim da oni nista ozbiljno ne rade po tom pitanju a svi vidimo kako su prosli ovi njihovi polupokusaji.

Opera Mini stigla u Samsung Apps. Upravo instaliram.

Edit:
Nasao i ovu vest.

Prevod:
Developers BadaBoard finished the first version of his client TapaTalk for the mobile platform bada .

The choice of the owners of Samsung Wave will feature two versions of the client: the first - Lite, a limited functionality version of BadaBoard, which will be distributed free of charge, and the second - Pro version, is very functional and with different twists, respectively, paid.

And finally, the client BadaBoard should appear within one - two weeks in the Samsung Apps.

Poslednja izmena:
Crkli dabogda kad su ovoliko cekali da izbace tapatalk.

Tapatalk ce verovatno da restartuje fon a Opera mini u najboljem slucaju ima da pogasi pola widgeta :d

^Dalo se predpostaviti, pisali smo o tome i ranije. Ne treba biti Ajnstajn da bi se zakljucilo nesto tako prosto

@redkanji
Preteko si me, a baš sam ja hteo da objavim tu vest.:D
Izgleda da Opera ima ograničenje na

karaktere, kao što vidite. :(
Ali i krešira!

Poslednja izmena:
Jedan od tapeta za Badu 2

20120504082900.jpg

Vrh Dno