Wave FTW
Dobar je, ne zalite se previse. Da imamo vise para znamo sta bi uzeli.
neki su se zalili da im na Badi 2 izlece iz igara/appsa. Desi se i meni po nekad kad je stavljen neki Live walpaper. Stavim default wallpaper, upalim ponovo fon, i ne izlece vise
Evo ja imam i ne znam sta bi uzeo,a da sam siguran da se necu zaliti i da ne kosta 400-500 evra...Wave FTW
Dobar je, ne zalite se previse. Da imamo vise para znamo sta bi uzeli.
Kad se radi update fw-a preko kiesa jel se radi automatski bekapovanje vec instaliranih aplikacija na memorijskoj kartici ili ima neka opcija da se cekira u samom kiesu ?
Developers BadaBoard finished the first version of his client TapaTalk for the mobile platform bada .
The choice of the owners of Samsung Wave will feature two versions of the client: the first - Lite, a limited functionality version of BadaBoard, which will be distributed free of charge, and the second - Pro version, is very functional and with different twists, respectively, paid.
And finally, the client BadaBoard should appear within one - two weeks in the Samsung Apps.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari