Šta je novo?

Diablo 3

a joj sto sam usro motku,
stakuje mi dloader na 100% i pocne da ocitava neke nebuloze od left min i ja resetujem pc
i kad sam ga podigrao ,drugar mi kaze da je to normalno i ja sad rerun dloadera kad on krece od 4,06gb ;S
****M TE VOJNI REFERENTU!

Koja guzvaja u Orangu, 200 ljudi ispred!

Sećam se vremena kada sam išao da kupim Burning Crusade u ponoć na datum izlaska, u vreme kada sam još bio mega naložen na WoW. Wotlk nisam kupovao jedno vreme, Cataclysm sam kupio par dana posle izlaska, igrao malo i batalio. Sva sreća što nisam naložen na Diablo, inače bih najverovatnije čekao tamo sa tih 200 ljudi :)

Ja cu sutra do Gamesa, kad se ta gomila malo razidje. :D Preorderovao sam. Valjda ce imati dovoljno primeraka.

Ispred Orange shopa preko 100 ljudi i dalje cekaju da uzmu D3.

Raspakovan!

Prilozi

• photo_resize.JPG
    photo_resize.JPG
    344.8 KB · Pregleda: 139
Poslednja izmena:
Jel moze neki hot tip kako ste upali? :)

EDIT: Kako pitah odma sam upo :D

Poslednja izmena:
Sad sve vec radi normalno, prosao DDOS attack period ;)

Jel ste stigli do Skeleton kinga vec? :p

Meni stoji na "Retrieving Hero List..."

Mastan spoiler, ne otvarajte ako ne morate :)

Samo ću reći...

35ovho.jpg

Ubijen SK :D. Moze da se spava :D

Jel koristite onaj Dark mod? Kako se bese namesta?

Svi stavili busy, niko nece da chatuje u igri. :D

Savrseno radi, meni prelepo izgleda! Nema spavanja!

receno je ranije da je moguce da ce da banuju acc ako se koristi dark3d; ne bih se ja sa tim igrao nazalost :(

Ja sam ga stavio, nema sanse da banuju hiljade igraca koji ce ga koristiti... A zvanicna politika mora da bude takva, realno taj mod se malo sprda sa njihovim dizajnom igre :)

znaci ne verujem,celu noc ****no cekam da mi se po drugi put skine igra i onda najednom ,bez ikakvog razloga, mi se zatvara dloader (a dosao je do nekih 6,5gb) ja ga pokrecem i on opet nastavlja od 4,06gb.
odo spavati dok nisam zatego misa u monitor!

Ne kupujte ni slucajno ove Steelseries podloge, ocajne su, uzeo sam ovu sa Barbarianom, toliko je tanka, da izgleda smesno naspram moze Razer Goliathus.

Ja mislim da sam jedini lik na forumu koji nije pokušao ni da instalira ovo :D

Mani nije jasno sto pise u instaleru da je igra 15+gb kada je ceo folder negde oko 8 posle instalacije?! Inace za sada sam dobio samo jedno izletanje iz igre i error 3004!!

@nikola

Imam ja igru na nalogu još od novembra prošle godine :D ali eto, ne vuče me nešto da je probam... Sada ću pre spavanja, samo da završim ovaj chapter u Max Payne 3...

Popite malo ricinusa i nema posla. :D

Uh ubio skeleta i zapoceo novi story yay, sad odo da spavam radit treba :D

Gotov je King, ja sam mrtav, ne mogu vise da gledam, slab sam ja nolifer.... :(

Trebalo mi je vise od 4 i po sata da predjem Act1 [solo run]. Epic igra.

Poslednja izmena:
Vrh Dno