Naravno da ne.Da li se kartica razmagnetiše u blizini mobilnog ?
Potvrdjujem, ja ih kupovao, sada ni za lek.Inace, cujem da se one od 40 din vise ne mogu kupiti po kioscima jer su rasprodali.
+1I na kraju, nešto se definitivno desilo sa osetljivošću čitača - sad i više od 7 sekundi na nekim aparatima moram da držim busplus karticu da bi je očitao, što je bio slučaj samo u prvim danima implementacije.
Pa sta mislis koja? 😛
Potvrdjujem, ja ih kupovao, sada ni za lek.
Usput, uskoro ce u zagradi, sem broja stanica, pisati i ocekivani minuti do dolaska - najavljeno na TV-u.
Gledam kako komtrolori proveravaju karte ljudima. Dosta njih ne uplacuje mesecne vec samo ih da. Kontrolor ocita karticu. Na aparatu napise ( gledao sam ) nije validna i crveno KAZNA. Kontrolor se zahvali i ode dalje. Jel ce sad toj osobi da stigne kazna putem poste il nikom nista?
Kad se osvežava datum važenja personalizovane karte? Juče sam uplatio za jun i dalje mi stoji do 31. maja, a vidim da je za dvoje ljudi koji su overili pre mene prikazalo 4. jun.
Svaki put uplatim oko 26. markicu za sledeci mesec i uvek mi pise da mi traje do kraja tekuceg meseca. Od prvog sledeceg meseca ide sve najnormalnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari