Šta je novo?

HTC One X

Zanimljiva stvar... Zvao sam sad Begram, oficijalni servis za htc telefone u Srbiji. Moje pitanje je bilo, dali cu sa oficijalnim update-om koji mi nudi telefon izgubiti garanciju, a njihov odgovor je na to bio, bolje ne dirajte nista skup je telefon, donesite ga u servis pa cemo mi uraditi update software-a ????

Molim??? Kakav nebuloza, strašno. Ako je oficijelni update slobodno ga instaliraj. Ako te budu kasnije nešto smarali slobodno im se naje*i majke i reci da ćeš zvati inspekciju i tako nešto slično. Mrzim naše prodavce i servisere.

Molim??? Kakav nebuloza, strašno. Ako je oficijelni update slobodno ga instaliraj. Ako te budu kasnije nešto smarali slobodno im se naje*i majke i reci da ćeš zvati inspekciju i tako nešto slično. Mrzim naše prodavce i servisere.

Nije mi jasno zašto ljudi uopšte zovu i pitaju takve gluposti?

Pa dobro, nemaju svi iskustva sa time. Možda im je ovo prvi Android telefon ili tako nešto.
Kritičniji su mi ovi iz servisa što odgovaraju tako.

Pa vidis da i oni na takvu 'glupost' neznaju da prosto odgovore kao ti, najbolje da tebe zaposlimo u servisu kad si tako strucan i znas da rasudis sta je glupo, a sta ne :D

Ne znas pozadinu price, zbog kog sam ja zvao da pitam ovo pitanje. Nije mi ovo prvi android uredjaj, vec treci po redu. A imao sam jako lepa iskustva sa garancijom tako da. . .

Poslednja izmena:
I ja sam ih zvao. Na srecu ili ne, aparat mi je DOA, tako da cu dobiti novi :) Ali za pet ses' dana tek.... :(

Skriveni feature :p

Poslednja izmena:
Zanimljiva stvar... Zvao sam sad Begram, oficijalni servis za htc telefone u Srbiji. Moje pitanje je bilo, dali cu sa oficijalnim update-om koji mi nudi telefon izgubiti garanciju, a njihov odgovor je na to bio, bolje ne dirajte nista skup je telefon, donesite ga u servis pa cemo mi uraditi update software-a ????

Dobrodošli u servisnu podršku Srbije, još ako uzmeš telefon kod operatera imaš svašta da čuješ nikako update samostalno čak i preko zvanicnog softvera i za zvanični update :eek:

uzeo juče u vipu..
nema bagova, lagova ni hardverskih problema...
telefon je zverina...
pravo osveženje posle 2 godine na desireu...

pitao sam ih na tviteru, odgovorili su mi nesto neodredjeno kao: "nekih htc telefona ce biti, pratite ponudu"... zahvalio sam im se i iz mesta otisao u VIP poslovnicu da portujem broj... posle 3 dana mi je u rukama sivi HOX :)

a, lepši mi je... ne volim bele telefone... pitanje je da li vip i ima bele... ali su to itekako nadoknadili urBeats sluškama :)

bijeli je HOX, sve ostalo je HOX ali neke druge nezanimljive boje :)
Ajde sad kad je neko uzeo sluske, jeste li ih dokupili ili dolaze uz HOX dok traju zalihe? Moj je sve blizi narucju :)

nemoguce, nemaju bijeli? P ko ima bijeli, j amislim da ovi u NS imaju bijele...

eto prije par strana pisali kako se bijeli lako isprlja, ako se nosi u farmerkama i sl :p Iskreno, i ja mislim da posle npr godinu-dvije nece bas izgledati sjajno

Meni je beli hero bio dobio neku jako bledu crvenksatu boju pozadi od držanja na stolu i nošenja u džepu od farmerki.

officially ću da umrem koliko je dobar telefon...
ne slušajte hejtere, ne čekajte s3, uzmite HOX I uživajte u životu...
neverovatno iskustvo, s obzirom da sam pre tačno dve godine mislio da je jako teško napraviti bolji telefon od originalnog desirea...
btw, oba sam uzeo u vipu , da kucnem u drvo, ni sa jednim ni sa drugim nikakvih problema :)

Kad bi izasao One Z ja bih bio najradosniji covek, pa neka je dijagonale od S-a. Ljudi su olako odustali od HW keyboard standarda a ja tvrdim da je Desire Z najkorisniji Android telefon ikada napravljen. Ko ga je imao zna koliko je vredno imati HW tastaturu, pogotovo na nacin na koji ju je napravio HTC na DesireZ. Bude ti muka da se vratis na "pipanje" ekrana posle Z-a.

Screenshot_2012-05-10-14-28-34.jpg

Evo slika sa novog Development Kernel-a.
Nadam se da ce uskoro da bude Koriscen u Romovima!

Poslednja izmena:
inteeresovanje za ovaj remote shutter odjednom mi govori da na ovom forumu ima voajera na kile :)

jos uvek nemam telefon, a planiram da uzmem HOS ako se pojavi kod mt:s-a.

btw, upravo je stigao drugi OTA update za VIPove telefone... kažu da značajno poboljšava kameru, izmedju ostalog...

Vrh Dno