Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Trebalo bi za neki dan da nabavim ovaj tel i zanima me sledece:

1. Sta ce biti sa aplikacijama koje sam platio na marketu? Hocu li opet morati da ih kupujem ili cu,posto je market vezan za nalog, moci da ih ponovo instaliram za dz?

2. Da li, ne racunajuci narodne app, ima potrebe za root-om?

3. Da li koristite neke futrole, i slicno i odakle ste ih nabavili?

4. Koji navigacioni sw radi fino? Navigon, iGo mozda...?

To bi bilo to za sada... :)

Trebalo bi za neki dan da nabavim ovaj tel i zanima me sledece:

1. Sta ce biti sa aplikacijama koje sam platio na marketu? Hocu li opet morati da ih kupujem ili cu,posto je market vezan za nalog, moci da ih ponovo instaliram za dz?

2. Da li, ne racunajuci narodne app, ima potrebe za root-om?

3. Da li koristite neke futrole, i slicno i odakle ste ih nabavili?

4. Koji navigacioni sw radi fino? Navigon, iGo mozda...?

To bi bilo to za sada... :)

1. Trebalo bi da se instaliraju same, gotovo sam siguran u to.

2. Ja sam menjao dpi, ovako mi je lepše dosta

3. Ja ne, suviše je lep za to

4. Imam navigon, koristio sam ga jednom i čini mi se da kasni malo.

Ništa nije razvučeno, samo je manje. Imaš par strana nazad moje ss, ali ako hoćeš mogu da napravim još, samo reci šta te zanima.

bc02c437-e2c0-20f1.jpg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1336602810955.jpg
    uploadfromtaptalk1336602810955.jpg
    46.2 KB · Pregleda: 108
Ništa nije razvučeno, samo je manje. Imaš par strana nazad moje ss, ali ako hoćeš mogu da napravim još, samo reci šta te zanima.

Bacio sam pogled, nekako mi je razvučeno izgledalo, al ovo što je hektor okačio nije tako.... Interesantno u svakom slučaju.

Vidim po hektorovom app drawer-u da sve aplikacije koje imam na dhd, će biti i na gnexu a i pretpostavljam da su manje više sve najpopularnije sa marketa prilagođene toj rezoluciji...?

Neke slike su još kada sam eksperimentisao sa dpi, pa možda je zato razvučeno.
Nema nikakvih problema sa aplikacijama, sve izgleda lepo.

Uf jedva čekam da stigne... :)

Koliko je komplikovan root? Nisam još pregledao xda, lakše mi ovdje da pitam :p

Ima onaj toolkit koji to radi automatski, klikom na jedno dugme. Mada mislim da ni ručno nije komplikovano.
Ja sam ručno otključao bootloader i stavio yakju verziju, dok sam root odradio preko toolkita. Malo se kajem što i to nisam sam odradio, ali nema veze.

A yakju verzija je? :) Moj tel iz Svajcarske dolazi, otkljucan ako nesto znaci ...

Yakju verzija (i sada takju verzija telefona koji se prodaje u americi preko play store-a) su verzije koje prve dobijaju updateove, direktno od Google-a. Dok je verzija koja se prodaje u Vip-u yakjuxw i nisam siguran da li su oni dobili 4.0.4 update. Ja sam kupio u vip-u pa sam prebacio sam na yakju verziju.

Kupih ovaj telefon juce i prezadovoljan sam, 4.0.4 radi super, baterija odlicna! Futrola mislim da je nepotrebna za ovako lep telefon. Videcu dal da ga rootojem uopste...

Haha, to mi nije palo na pamet :) mislio sam da je neka aplikacija za kameru koju vijam već neko vreme :)

Kako radi Viber na ovom telefonu sto se tice batt usage ? Posto njega dosta koristim pa me zanima.

Sta vijas, koju aplikaciju?

Nijednu konkretno,nego me zanima podrska za 720p ekran konkretno između ovih aplikacija koje se najviše koriste.

Vidjećemo sjutra nadam se, kako sve to radi.

Inace pitanje je bilo za sonic-a, ali nema veze :)

Sto se tice tebe, sve bi trebalo da radi bez brige :)

Ne verujem da ima da se kupi u Beogradu. Ako imaš opciju, kupi preko neta.

Nemam pojma kako se zove, zaboravio sam :)
Video sam je par puta na Android and me, deluje skroz ok, ali se plaća. Ako te baš zanima kako se zove, naći ću kada se vratim kući popodne.

Probao sam svakakve camera aplikacije, pa zato pitam, mozda sam je imao ili je imam u telefonu ili kompu :)

Kad hocu HDR koristim HDR+ app, kad hocu neku sa efektima ili camera360 ili pudding camera, a inace u vecini slucajeva stock cameru koristim :)

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

E to je nova neka, nisam je ni video :) Vidim malo njih je instaliralo... Da vredi bilo bi vec dosta puta poskidana :)

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

Nazad
Vrh Dno