Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Ima još ali eto toliko, da ne spamujem

20120504082917.jpg

Meni Opera za divno cudo radi sasvim lepo. Java verziju nisam probao.

Mozda i meni proradi posle par restarta :d

Neko je primetio da je tek sa Operom Bada postala OS;a dobili smo je u istom danu kad je objavljeno da Samsung gasi Badu...
Kako je to podmuklo od strane Samsunga,kao ispunjavanje poslednje zelje pred pogubljenje :mad:

I šta će sad da bude, kad je ugase?

Pa Djordje ce da prestane da nas spamuje, nadam se ;)

Ostaje mu mnogo toga.. YT tema da je puni zanimljivim, svezim klipovima ;) :d

^ :D HAHAH !

Nego, moze neko ko ima 2.0 da izbaci ss iz browser view-a da vidim na sta lici u wide modu ?

E pa nek sam sad ja off topic 100 puta.
OK, ja sam spamer, ovaj HSV se učlanio 2009 kad i ja i ima preko 3000 poruka, ima ga u svakoj temi, a ni ti dulsrules po meni nisi puno bolji od njega i tebe vala ima svuda, obojca poklapate sve i sva.

Poslednja izmena:
Procitaj definiciju pojma spam pa prelistaj teme gde si ucestvovao.. otvorice ti se trece oko ;) :d

Svi mi ponekada spamujemo al ti brate preterujes, dok nisam video one fotografije koje si kacio, na kojima videh da si mator co'ek, iskreno mislio sam da nemas vise od 15 godina. A treba biti car pa registrovati nick sa brojem godina u trenutku registracije :d

Poslednja izmena:
Izvini ako lose uticem na tebe. :smoke:
Ne utičeš ti loše na mene, samo što vas dvojca konstantno podrugljivo komentarišete moje postove, a to nije nimalo cool!
Ne razumem ja vas dvojcu, pokrivate sve teme misleći da ćete postati moderatori? Šta god ja postujem, bilo ono dobro ili loše vi to podrugljivo komentarišete, kao da se bojite da će još neko postovati nešto interesantno, pa ga vi brže bolje izvrgnete ruglu.
Ja za 10 godina neću imati toliko postova ko vas dvojca, a na ovom sajtu sam najaktivniji.

I ajmo da se vratimo propaloj badi...

Da li neko koristi neki custom ROM koji bi mogao da preporuci?

I ajmo da se vratimo propaloj badi...

Kako ovo gadno zvuci, al' i realno... :)

Nema nijedan custom ROM a da radi kako treba, da ne zeza barem nesto, ni oni od kineske verzije radjeni nisu se naj pokazali, sta vredi sto ja imam zadnju nemacku verziju, kad i ona ima neke bagove i lagove...

U pravu si djole, dulsrules i ja imamo planove da postanemo moderatori, kako si nas izvalio? :) :d

A sto se tice Bade..
Sto je najgore jedna od omiljenih mi aplikacija, tune in radio, cesto ne radi na ovoj 2.0.. najcesce se sama minimizira. Nisam ni svestan koliko mi je potreban bolji fon, tj bolji os, htc One S npr a ugovor tek u decembru istice..

Upravo mi je Kies izvrsio veci update...mozda se stvarno priprema teren za Tizen :d

Ovo je bukvalno bada 2.1, valjda ce uspeti da portuju na stare Wave telefone, ako izadje uskoro. Da bar mesec dana koristim stabilan os pre nego sto promenim fon.

[YOUTUBE]rJ1y7CpIaVA&feature[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Bilo bi lepo ali sumnjam da ce moci.

Da li vaša Opera mini ima ograničenje na broj unetih karatera?

Auuu kako korisnici napljuvase htc One X,pa ono je strasno kakve sve probleme ima.Prosto za nepoverovati(tel od preko 500e),ali ljudi su ga kupili i koriste stoga nemam razloga da sumnjam.Pa mi sa nasim wave-om treba da smo prezadovoljni :D

Sto mrtviji os to vise aplikacija :) :d

imam 1.2 badu i primjetio sam jedan problem vec drugi put,
u conversation view, izgube se moje poruke a od mojih ljudi su sve tu a kada prebacim na obican view, u sent stoje moje poruke normalno...

kako da apdejtujem mrtvi KIES ? Nece sam od sebe, ima neki bug, zaglupi se.

Sve sve ali samo zbog Kiesa nikad vise Samsungov telefon. Nikad vise !

Kako ja vidim mozda nam se posreci sa nasim telefonima i ubacimo ICS, gledam na netu kao rade bluetooth, wi-fi, rotacija ekrana, interna memorija, memorijska kartica, 3.5 mm jack, kamera jos da se doradi i ostaje ono glavno modem, njega ako srede eto ga android na Wave, ali za sada samo na Wave 1, ko zna aj da vidimo i to cudo...

Nazad
Vrh Dno