Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

To dugme ruzi svaki telefon, ne samo sgs3. Koliko je lepse kada imas samo staklo sa prednje strane, onako glatko i lepo, i sve je crno i ne vidi se razlika izmedju ekrana i okvira :)
Ovako imas lep ekran i belu boju, i onda od jednom to retardirano dugme koje se pojavljuje niotkuda.
Da se ne lazemo, mnogo je lepsi metal, staklo, keramika ili bilo sta drugo od plastike, pogotovo sjajne kao sto je ova. Nismo babe pa da ne mozemo da nosimo 10 grama tezi telefon. Zadnja strana telefona je odvratna i to je cinjenica, rekao sam to jos kada se pojavila ona slika iz brazila :)

Prednost u odnosu na one x za mene su izmenjiva baterija i mem. kartica.

Dve stvari su mi pozitivne u vezi ovog telefona.
1. konačno veća baterija u nekom telefonu koji ću možda negde i videti :D
2. i za mene bitnije, Samsung je bio svestan da ne može mnogo da "nabudži" telefon, pa je dosta radio na softveru. Ovo je prvi put da vidim da neki OEM "skin" donosi toliko korisnih unapređenja u odnosu na sotck android. U suštini, ovo je jedino i bitno.

Zakljucava, ali i dozvoljava otkljucavanje preko HTCDEV-a ,ali garancija prestaje da vazi...

Ja recimo ne mogu da zamislim svoj telefon bez hw dugmeta. Lakše mi je otključati telefon na slepo preko tog dugmeta nego preko power dugmeta koji se nalazi ispod silikonske maske.

Pa "to" čak i ne liči na Android telefon. Kao da se Samsung trudio da što više zamaskira Google inside. Zaigrali su se i ovog puta stvarno preterali. Verovatno to sve lepo radi i fancy je ali potpuno bez draži i Google Android originalnosti.

Dve stvari su mi pozitivne u vezi ovog telefona.
1. konačno veća baterija u nekom telefonu koji ću možda negde i videti :D
2. i za mene bitnije, Samsung je bio svestan da ne može mnogo da "nabudži" telefon, pa je dosta radio na softveru. Ovo je prvi put da vidim da neki OEM "skin" donosi toliko korisnih unapređenja u odnosu na sotck android. U suštini, ovo je jedino i bitno.

Pljuvali su Siri na 4s, a ove stvarcice su sve kao "cool". Em pola nece da se koristi, em pola nece ni da radi. Pa na S2 mi je trebalo 5 put da kazem, Hi Galaxy, da bi uopste pokrenuo app.

Nikad HTC nece imati komjuniti kao Galaxy sto ima

Ne trolujem,ali ovo je zabluda,da ne kazem laz.Aj da uporedimo,narocito sada,romove,kernele i sve modove za Sensation i S2?Ne mislim samo na kolicinu,vec na kvalitet istih,narocito kernele..Malo realnosti nije na odmet;-)

Inace,meni se izgled ne svidja,lepsi mi je oneX, ali su slot za karticu i baterija jak adut Samsunga.Novi TW vs Sense4 ne bih jos uvek komentarisao,jedbostavno nisam se igrkao sa novim TW-om:)
Mrtva trka,mada su meni oba uredjaja prevelika.

Edit: Siri je tezak bulsit,tako da verujem da je i ovo.Prvo sto bih se kao ***** osecao da na sred ulice pocnem da pricam sam sa sobom:)

Poslednja izmena:
Supercurio je poprilicno raspolozen :
I must say, regardless of any other specs or characteristics #GalaxySIII will be the ideal platform for high quality music listening. Yeah!

Karakteristike su odlčne, ekran za moj ukus preveliki, ali sa dizajnom su ga uprskali žestoko.Kosa mi se diže na glavi kada sam video onu zamazanu zadnju stranu, strašno, telefon će da košta papreno, a izgleda kao jefitna igračaka.SGS II izgleda daleko bolje.Mislim da nema apsulutno nikakvog smilsa prelaziti sa dvojke na trojku, osim procesora nema ništa novo.Kamera samo 8 Mpx,pa nokia n8 koja je predstavljena pre dve godine ima bolju kameru od ove, a verume da će i kvalitet slike biti bolji na vremešnoj n8 od SGS III.Zaista sam razočaran, moglo je to daleko bolje, pre svega milsim na kvalitet izrade i dizajn.

Šta ste se svi uhvatili muzgave zadnje strane? Pa ionako ce 99% ljudi (jer je "for humans")) , staviti back cover.

Poslednja izmena:
Evo odgledao sam celu prezentaciju. Ono je blagi užas.
Ne zna se ko je gori. Kim Jong-il, onaj francuski švaler, ili onaj šimejl iz belgije.
Dok je Steva bio živ, i kada su predstavljali novi telefon, sve su to bili ljudi koji su učestvovali na kreiranju samog uređaja i koji su znali šta pričaju.
Nekako su sa ljubavlju prodavali maglu :)
A o sloganu "for Humans" neću ni da pričam...

A što se samog telefona tiče, ništa novo, ništa posebno, zadovoljan sam sa svojom prvom edicijom galaksije S :)

Slazem se za dizajn, a pogotovo zadnji deo telefona mi je razocarenje. Sto se tice megapiksela to nije toliko bitno koliko bi bilo da je stavljen veci senzor ili od blende koja je na njemu. Tako da ljudi prestanite da kukate na megapiksele, jer oni koji to rade onda nemaju pojma o kamerama na telefonu ili fotografiji uopste. Ovako uopsteno svidja mi se fon i rado bi ga posedovao :)

http://www.gsmarena.com/samsung_gal...k_on_may_30_already_on_preorder-news-4202.php

Ово би у нормалним условима значило 1-1000рсд у најскупљим пакетима.

U normalnim uslovima... Mada sada su izbori, mozda ga budu delili i za dzabe :)

Šta ste se svi uhvatili muzgave zadnje strane? Pa ionako ce 99% ljudi (jer je "for humans")) , staviti back cover.

I tako ce ruzan telefon postati jos ruzniji.

Razlika u dizajnu nebo i zemlja. Čak i sa ružno ispupčenom kamerom, htc je ubedljiv pobednik.

Iskreno boli me uvo za siri i njegove varijante, al da je mogao bolje da izgleda, mogao je, pogotovo zadnji deo.

Razlika u dizajnu nebo i zemlja. Čak i sa ružno ispupčenom kamerom, htc je ubedljiv pobednik.

Ne slazem se sa tobom... Po mom misljenju s3 je mnogo mnogo lepsi telefon...
Iskreno palo mi je na pamet da zamenim Note za One X, ali kada sam ga malo bolje upoznao odustao sam... ima previse nedostataka preko kohih ne mogu da predjem. Sada kada sam video s3 definitivno cekam jos mesec dana pa uzimam jedan plavi ako ne bude neka astronomska cena...

Poslednja izmena:
Uporedi s i s3, i reci da li vidiš napredak. Ja ne.

Sve sve ali zelim da se vratim u prirodu kada dodirnem ekran kao da sam dodirnuo.. JEZERCE hahahaha like touching pond.. ovo nije za facepalm.. ovo je ljudi - MARKETING.

okej.. definitivno veliki transfer neprijatnosti dok sam gledao ovu prezentaciju.. pitam se da li su zaista SVE prezentacije tako FAKE super, kupite nas prozivod itd???

Poslednja izmena:
Ja ne mogu verovati sta citam na geekotronik forumu. Dizajn pa dizajn. Ko da sam na "Ana" forumu a ne na benchu. Samo jos fali - joj sto mi je ruzan, ne ide mi uz prada tasnicu i ne slaze mi se uz cipele... Svasta. Koji geek koji drzi do sebe ovako skup fon nece staviti u futrolu? Otkud sad to toliko presudno? Sustina ispred forme, jer ima milion klipova gde padaju "kinesko plasticni" s2 i ip4 i ip4 se raspada a s2 prolazi bez ostecenja? Takodje, unapredili su sve sto treba. Verujem da je telefon brz kao munja. Zanima me kakve li su fotke, da li su ubacili opticku stabilizaciju u video snimanje, koliki je fow kamere, tj kolko staje u kadar (25-28mm), kako drzi baterija, kako je kalibrisan ekran. Moze htc one x da je od swarovski kristala kad nema podrsku za moju krvavo placenu micro sd karticu od 32gb i ne moze da se vadi baterija. Samo se o dizajnu prica. Takodje, bas dobro sto ima hardversko home dugme, jer to je odlika s serije, i ja koji sam presao sa iphona sam jako navikao na njega. Trend povecanja ekrana je neminovan. Telefon je odavno prestao biti samo telefon. Najbolje quad i ekran od 3.5 incha - cemu? Pa ja sam tek na noteovih 5.3 dobio upotrebljiv internet/multimedijalni uredjaj. Na manjem ekranu sve teoretski moze, ali toliko zamara da postaje neupotrebljivo. Moderni smart telefoni ce imati sve vece i vece ekrane, to je neminovno...

A i nije toliko ruzan. Pitanje je kako izgleda u prirodi. Verujem da je utisak mnogo bolji...

Ako ne vidis napredak onda idi kupi OneX. To sto je samsung predstavio bilo je i ocekivano. Problem je sto su digli toliku frku oko toga pa su svi zamisljali telefon sa druge planete umesto realnog kakav je izasao...

Ja,koji sam ga planirao uzeti cim izadje,cekam novi note i nexus,pa cu onda pazariti.A mozda necu ni tad,jer realno i nema neke potrebe za prelazak sa s2.

Vrh Dno