Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

Tri pitanja:
može li se namjestiti da u portrait modu tastatura bude 4x3 a u landscape qwerty swipe?
Postoji li mogućnost da telefon zakažen kablom za pc koristi internet od pc-ja (suprotno od onoga što je neko postavio prije par dana)
Mogu li aplikacije sa playsotorea da skinem na pc pa onda dai h pushujem na tel (mislim da ovo može iz kiesa ali sam oda samsung apps)?
1. Moze Smart keyboard
2. Moglo je na win mobile 6.1:D

Gasi mi se telefon... Saletov lpc... Moze li lps modem da utiče nešto?

Gasi mi se telefon... Saletov lpc... Moze li lps modem da utiče nešto?

Ja isto imam LPS, ali nemam tih problema. Probaj LP7 ili jos bolje, LP8, ja sam stavio LPC, nisam bas nesto zadovoljan bio, sad sam na LP8 i odlican je. Odradi full wipe, najbolje.

Stavio sam stock lp7 za germany...nema gasenja nema restarta...nisam cak ni root uradio...
Opet cu da ispadnem blesav ako kazem da je stock stock... Baterija ravna nikakvih padova i sl...
Videcemo...

Jel ima jos neko Black Screen Blotches koji se pominju u temi motorola razr?

Неки коментар за ово?
Батерија понекад нагло изгуби 40% при рестартовању телефона,а онда се сама пуни...

sgs2 via tt2

Prilozi

• uploadfromtaptalk1334744902612.jpg
    uploadfromtaptalk1334744902612.jpg
    40.9 KB · Pregleda: 129
Zaglupi se nešto, meni se to obično dešava kad restartujem telefon.

Evo uspeo sam da izvucem dva dana baterije :D Nije neki rekord, ali sam se priblizio :D Standardno..pozivi, nesto poruka, nekih 30-60 min. neta :D Stock GB ROM..:)

Poslednja izmena:
2.png
3.png

4.png

Ovo je sa Hydrog3nics-om sta znam nije lose :)

Uzeo malo da ga isprobam dok Caesar ne izbaci temu :)

Meni se to desavalo sa baterijom...izuzev razlike sto se meni telefon gasio... Po ukljucivanju u grafiku za bateriju sam imao pad sa 80% odmah na nulu i gasenje telefona... Poslr ponovnog ukljucivanja baterija je imala opet 80% ali se tel. ponovo gasio posle odredjenog vremena...
Cudna stvar...

Ја сам мислио да је моја батерија фелерична. Сад ми је лакше

sgs2 via tt2

Desavalo se i meni to sa baterijom. A neki dan sam ga napunio i bilo je 100%, skinuo sa punjaca on odma 99% i nakon minuta dosla na 100%.

Zamena kompletnog ekrana kosta 17.800 dinara u BG Elektroniku i traje pola sata. Svaka cast za BG Elektronik i Face2Face uslugu.

Ala deruuu...pretpostavljam da je garancija onda na ekran 2 god. :p

Pa eto rekoh 200 +/- .... Jel ti sad bolje svetli ekran? :p

Pa sve su iste velicine kako mislis da ih izjednacis?

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

Danas na punjacu stoji 100%, skinem, stoji 99% i kontam da ce "nadoci" do 100 jer mi se to desilo jednom, dvaput, a ovaj put nije. Ostao je do kraja na 99% i poceo sa koristenjem normalno da opada.
Zasto nema stotke :d jel ima neko resenje? Nije neki velik problem, ali sta se desava :D rom je Saletov LP4 :)

Flesuj preko LP8, mnogo je bolji u svakom pogledu (nije ti dovoljno stajao na punjacu)

Video sam da si ti tu, znao sam da ces mi reci da to uradim :D A i vreme je posto sam preskocio par komaTa.
Jel ima bas neke velike, vidljive, razlike ili ne :) Jel Vertumus napravio temu, ili ce sutra, prekosutra :d

Vert?

Oce li da moze tema (ova nova) na wanam deodex LP8 ?

Vrh Dno