Šta je novo?

Firefox - howto backup?

MagicMaster

Čuven
Učlanjen(a)
12.05.2007
Poena
510
Hoću da sa jednog kompa "prebacim" na drugi komp sva podešavanja mozille da mi budu ista.

Svi bookamrkovi, toolbarovi i ostalo.

Da li postoji negde opcija BACKUP ili SAVE SETTINGS ili slično, da mogu da bacim na fleš, a posle samo na drugom kompu da uradim RESTORE ?

Hvala unapred.

Mozilla backup (mozbackup) u verziji 1.5 odlicno radi posao full ili parcijalnog bekap-a.

TT by Galaxy S

FEBE addon

Aman ljudi sta ce vam addon za prostu copy-paste operaciju?

Aman ljudi sta ce vam addon za prostu copy-paste operaciju?

Addon može da automatski vrši backup na zadat vremenski interval. Instaliraš ga i ne misliš o tome. Moglo bi to da se reši i cron job-om, možda win scheduler-om ne znam, ali je sa addon-om lakše i radi isto na svakom OS-u

Addon može da automatski vrši backup na zadat vremenski interval. Instaliraš ga i ne misliš o tome. Moglo bi to da se reši i cron job-om, možda win scheduler-om ne znam, ali je sa addon-om lakše i radi isto na svakom OS-u
Stoji, ali za ono sto je pokretacu teme potrebno, lakse je prost copy-paste.

Slažem se, to sam čisto pomenuo ako neko ne zna prednost addon-a u odnosu na copy-paste, a treba mu backup rešenje

Mozilla backup (mozbackup) u verziji 1.5 odlicno radi posao full ili parcijalnog bekap-a.

TT by Galaxy S

+1

Ja sam preko ovoga preneo sve mejlove i podesavanja iz Thunderbirda na fresh instalaciju. Zip verzija cak i ne zahteva instalaciju ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno