IzNoGooD
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.08.2003
- Poena
- 860
Pola aplikacija u marketu ti neće raditi kada ti stoji 182. A i dobijaćeš onaj bag sa weba kada pristupaš prodavnici. Ali ima rešenje. Vratiš na 240. Resetuješ telefon. Odeš u podešavanja, pa u aplikacijama nađeš market. Obrišeš sve podatke i keš. Pokreneš prodavnicu i prihvatiš uslove.dkdnt je napisao(la):Inače LCD density je 182 DPI (dosta manje od osnovnih 240DPI), pa sve dosta sitnije. Na XDA temi mu stoji da aplikacije mogu da baguju zbog ovoga i da ima neki workaround, ali meni se svi programi lepo prikazuju u menijima. Jasno, sve je mnoooogo preglednije.
Pola aplikacija u marketu ti neće raditi kada ti stoji 182. A i dobijaćeš onaj bag sa weba kada pristupaš prodavnici. Ali ima rešenje. Vratiš na 240. Resetuješ telefon. Odeš u podešavanja, pa u aplikacijama nađeš market. Obrišeš sve podatke i keš. Pokreneš prodavnicu i prihvatiš uslove.
Ako sve radi, vratiš na 182. I radiće ti sve dok ne obrišeš ponovo podatke od prodavnice.
Izašla je nova verzija slima koja popravlja i fb sinhronizaciju.
Ja sam koristio jedno vreme taj slim i prešao sam na open kang (aokp) i mnogo mi bolje radi. I dalje ga razvijaju za razliku od ths-a.
Послато са GT-I9000 уз помоћ Тапатока2
I na 200dpi nećeš moći instalirati pola aplikacija, a kada odradiš onu caku i prevariš market, sve će raditi.ja nisam nešto puno aplikacija instalirao i rekao bih da su mi sve radile ok (izuzev FB). Samo Skype i LAST.Fm od onih koje inače koristim (a realno, ne koristim puno aplikacija). Ipak, sinoć sam stavio na 240dpi, tj. mislio sam da sam stavio na 240 (u stvari je bilo 200dpi). Sad mi je 240dpi ladno pregolemo, a 200 ok. Inače čini mi se da se SLIM najbrže diže od ROMova koje sam imao.
Izasao je onaj value pack, koliko sam video dodat je tw4 launcher, i ima 364 MB rama. Drugo nisam primetio da je promenjeno.
Nema nikakvih problema sa touch-om i wifi-jem. Ja danas ceo dan koristim i sve funka savršeno.New Feature Updates:
Korisnici prijavljuju i slab touch responsivity, slab WiFi signal (ne znam za kvalitet) i slicno. Da ne pominjem da ih dosta dobija
bootloop prilikom flesovanja. Jos je rano za korisnike na dnevnoj bazi, ali ko voli....
I ja sam tako mislio dok ga nisam probao, u displeju se ne vidi neka razlika znacajna, 16GB je meni dovoljno a optimizacija je mnogo bolja, posle 15 dana bez gasenja radi savrseno bez trunke laga...^idi lepo preko odina, mada ti preporučujem da staviš Darky, radi fantastično, oduševljen sam ROM-om, a bio sam na kratko pre toga na stocku koji je bagovao užasno (izleće iz poruka i imenika), a imao sam i MIUI i teamhacksung ICS i CM7 pre njega...
Definitivno bi mogli da iskuliraju sa veličinama ekrana, meni je i ovaj SGS prevelik, nekako mi je 3.5" prava mera.Mada me je možda iPod četvrte generacije iskvario... I ne znam zašto bi iko želeo da pređe sa SGS na Nexus S, prvo što nema AMOLED, drugo što nema slot za microSD.
Meni je Simplicity pravio problem koji se ogledao u sledecem. Dignem dialer i pocnem birati broj a on ga iz cista mira zatvori. Sledece biranje prodje kao sto i treba. Ucestalost je svako 5. biranje je problem. Ispi**im i stavim ovaj Saurom. Za sada (10dana) je sasvim OK. Nikakvih neugodnih i neocekivanih iznenadjenja nemam.
Treba mi pomoc ...
Imao sam na telefonu Darkys_v8.0_Gingerbread telefon je vec bio rutovan i radilo je sve ok...
I juce ubacim DarkyROM_v10.4.2 (koji kida kako radi) aili nesto sam izgleda zahebo i sad mi ne radi rikaveri mod (znaci uopste ne mogu da dodjem do njega da biram sta da instal) i baguje mi kad se pali telefno ekran ima zilion boja ko da je crko ali kad se upali sve je ok...
pomoc
Hvala !!!
Trebao si prvo preko Odina da flesujes Darky rom Resurrection pack 10.2( http://sourceforge.net/projects/ficeto.u/files/DarkyROM_10.2_Resurrection.zip/download ) pa preko njega 10.4.2...
Fora je sto sad ni na jedan nacin ne mogu da udjem u rikaveri,tj kao udje ali brljavi ekran i nista se ne vidi,tako da ne mogu nista da uradim...
Pomagaj te![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari