OC kernel ima BT bug:banghead:
Uspelo je! Ne znam kako se nisam seto toga, havala 😀Desni klik na ZTE HSUSB Device pa ga uputi na c:/Program Files/ZTE Handset USB Driver. Isto tako i kada udjes u bootloader.
BT bug je bluetooth bug => bluetooth ne radi 🙂
Misliš ovde gde je rekao mobilx da se mora nalaziti fastboot.exe c:/users/milanista gde ti je i sve ostalo
Sve stavis u folder gde ti je adb ili pravis PATH do svih lokacija. Mislim da ti je lakse ovo prvo.
Evo šta se dešava u bootloaderu.
Izbaci ono da usb uređaj nije prepoznat. Kada odem da ručno dodam drajvere kao što je mobilx reko izbaci mi da drivers is up to date.
Device menager prijavljuje neki problem sa uređajem
Ne vredi probao sam sve USB portove na kompu i uvek ista stvar!
Čak i pokušam denstalaciju pa ponovnu instalaciju toga i traži mi restart kompa ali opet isto: Code 43 😡
Kako da nađem na win update-u MTP driver ne nudi mi ga za instalaciju jer kada je tab nakačen u normalno preko USB (nije u bootloader-u) device menager ne prijavljuje nikakvu komponentu koja nema drajver ili ne radi dobro.
@mdushan u device menager-u prikazuje da je povezan smart tab pod stavkom portable devices
Tako da pojma nemam zasto i dalje nece da u bootloaderu prepozna uređaj i dalje samo stoji: unknown device
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari