Šta je novo?

Sniper: Ghost Warrior II

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Nastavak, ovog puta u Cryengine 3

Hhbhc.jpg

Na E3 ce biti vise informacija...

Prvi deo je bio odlican, ali kratak, nadam se da ni drugi nece razocarati :)

Dopao mi se kec, traži strpljenje. Ali Sniper u Cryengin 3 puno obećava, jedva čekam!

Takođe... definitivno na listi igrica koje planiram da odigram...

E ovo ce valjati :)

Nemam neka ocekivanja za ovu igru posle prvog dela, koji je po meni bio ocajan. Jedino je grafika bila dobra, ali sve ostalo lose. :(

Jos pre skoro godinu dana su oni najavili ovu igru i to da ce da koriste CE3. Izgleda da City posle gomile osrednjih i losih izdanja konacno cilja visoko. U svakom slucaju pohvala za izbor engine-a i skoro sam siguran da ce ljudski da ga iscrpe kao sto su onomad Monolithov i Techlandov...

Prvi deo je bila ok igra po meni,ne ni losa,ne ni preterano dobra.Ako iskoriste novi engine na pravi nacin,nastavak bi mogao da bude dosta bolji.

Ja se nadam da ce popraviti igracke detalje iz prvog dela: ako sam u travi i mraku da sam donekle i nevidljiv, ako je neko na kilometar od mene okrenut ledjima da me ne primeti tako lako, poneki bagovi u slici da se poprave... i sve ce biti super :D

Dobro je da je Cry Engine, nadam se da ce napraviti nesto da moze da se odigra jer nije losa ideja, prvi deo je bio djubre tesko, neigriv skroz, bagovit, mucenje.

Mada opet je To City nikako ne uliva poverenje koji god Engine da koriste...

Samo da ne naprave njesra kao Far cry 2, grafika preterana a priča plač majke Isusove.

Poslednja izmena:
Prva misija - Sarajevo.

Samo da ne bude ista sa novom grafikom, a po ovom gameplay upravo to mi se cini, videcemo...

i kad bi ovo trebalo konacno da izadje,negde pise sad u martu,a negde pise 2 kvartal?!

Prvi put cujem za ovu igru a dizajn nivoa iz ovog klipa me podseca na Serious Sam II :)

Jedva cekam ovo, secam se kad se pojavila 2010-te, negde usred leta sam odigrao keca, pravo osvezenje u neprekidnom sivilu cod hodnik sutera, definitivno igra sa smekom. Grafika izgleda fenomenalno, mada je meni i kec sa Chrome Engine 4 i onim Call of Juarez-okolikim super-saturisanim koloritom izgledala vrh, pomalo mi je i zao sto nisu ostali na Chrome engine-u.

Meni je ova igra smor zesci. Opet kroz misije te predvodi neki veteran i ti onako ga pratis u stopu bez bojazni da ce te iko videti, i onda zastanete, on ti pokaze metu, ti je roknes i nastavite dalje i opet isto:trust:... Nikakve slobode, kreativnosti u izboru putanje, verovatno ce i AI biti izvestacen maksimalno ono da uspeva videti nevidjeno dok ce u nekim situacijama biti retardi

Kako je tacan naziv Snioer keca posto nalazim neke bezwze verzije?

Nazad
Vrh Dno