Šta je novo?

Diablo 3

Napokon vise taj damn release date! :)

2 meseca pa da rokamo :D

CANT WAIT!

cek jel ovo znaci sam zabo betu ili neki trolololo ?
1548s41.jpg

btw krenuo sam skidam klient zasto ide tako bednoooo ?

haha na tren sam imao osecaj da je igra izasla lol... a u stvari se radujemo glupom riliz dejtu koji je tek za 2 meseca :D pff ^^

cek jel ovo znaci sam zabo betu ili neki trolololo ?
1548s41.jpg

btw krenuo sam skidam klient zasto ide tako bednoooo ?

dobio jesi, bedno ide zato sto si u lancheru ostavio p2p aktivan... disejbluj to jerbo ti upload sisa svu konekciju pa ti gusi download ;)

FUCK YEA :d hvala sad ide brze dosta, ode ja opet na 140kg :D

PS. kad sam disable-ovo p2p ide jos gore? 5kb/s

Poslednja izmena:
haha na tren sam imao osecaj da je igra izasla lol... a u stvari se radujemo glupom riliz dejtu koji je tek za 2 meseca :D pff ^^

Ostalim developerima riliz date je pfff, blizzard kad to objavi za neku novu igru svaki igrac otvara novo poglavlje u svom gaming zivotu.
Tamam da pozavrsavam ostale SP gluposti i vise nista mi ne treba, mozda jedna igra ako slucajno bnet bude zezao.

I nista od metallice 'certa ... i onako su prevazidjeni smor.

Poslednja izmena:
Heh DLuje se Diablo 3 game client. 7.6 GB.
Samo jos da unlockuju 15. :)

Odakle je najpovoljnija kupovina, i koliko ce se kretati cijena?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kakva iznenadna vest!!!!!!!! Pa niko se nije nadao!!!!!

ahahah 60e hvala ali ne hvala xD

Pa kasno si se setio da kupuješ ako si hteo povoljniju cenu, meni stoji preorder na dvd.co.uk za 25 funti, za takve cene je već kasno :D

Pa kasno si se setio da kupuješ ako si hteo povoljniju cenu, meni stoji preorder na dvd.co.uk za 25 funti, za takve cene je već kasno :D

I ja sam odavno uradio ovde pre-order, sa dostavom je mislim 33 evra :)

nego se nadam da im nece trebati 2 nedelje da posalju :D

U svakom slucaju lepa vest, da konacno znamo kad izlazi

Na dvd.co.uk vam je 32.62 funte ako sad preorderujete! Shipping uključen!

Kada dodate u cart skida se na cenu igre oko 20% onaj VAT i ispadne 30.83 + shipping.

au,nekako mi je mnogo lakse kad znam dan rilejza :) ono pre samo neka dubioza ni da se nadas ni da se ne nadas^^

Heh DLuje se Diablo 3 game client. 7.6 GB.
Samo jos da unlockuju 15. :)

Hmm nesto mi izgleda malo, ali ajde.

To mozes client da skines zato sto si odradio digital preorder kod njih ili to ima za sve.

Hmm nesto mi izgleda malo, ali ajde.

To mozes client da skines zato sto si odradio digital preorder kod njih ili to ima za sve.

Aha mali download, to sam i ja prvo pomislio. Ko zna mozda bude jos kad skine ovo:).
Inace uzeo sam annual pass pa mi je danas ponudilo na bnetu da skinem Diablo.
Mogu da okacim onaj launcher ako treba, mislim da svi mogu da dluju sa njim:).

Aha mali download, to sam i ja prvo pomislio. Ko zna mozda bude jos kad skine ovo:).
Inace uzeo sam annual pass pa mi je danas ponudilo na bnetu da skinem Diablo.
Mogu da okacim onaj launcher ako treba, mislim da svi mogu da dluju sa njim:).

Moze, i onako bi kasnije trazio 100% jer sam porucio samo key preko forumasa Ixinho.

i ja se opasno razmisljam da uzmem CE

Meni obicna kutija izgleda brutalno, ona CE bela mi je nekako gej.

Mada posto nisam bas pri parama kutiju cu nabaviti malo kasnije, i onako nebi trosio vreme da gledam u kutiju :D.

Meni obicna kutija izgleda brutalno, ona CE bela mi je nekako gej.

Mada posto nisam bas pri parama kutiju cu nabaviti malo kasnije, i onako nebi trosio vreme da gledam u kutiju :D.

U toj beloj je spakovana i obična kutija :D

Nazad
Vrh Dno