Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Zaista fino radi ovaj BUILD 16 i ICS Semaphore. Btw. telep, hvala za preporuku za Apex Launcher, odličan je.

Je l' i vama ovoliko tih zvuk na phone speakeru? Ne verujem da ću čuti telefon napolju kada me neko zove, probao sam preko DSPManagera i čini mi se da ne pojačava zvuk.

Je l' i vama ovoliko tih zvuk na phone speakeru? Ne verujem da ću čuti telefon napolju kada me neko zove, probao sam preko DSPManagera i čini mi se da ne pojačava zvuk.

Ne, meni je normalno.

BTW, da li i vama na Teamhacksung CM9 WiFi stalno nesto salje/prima? Na svakih par sekundi mi se pojave one strelice, pa onda nestanu, pa se opet pojave i tako stalno. Pretpostavljam da je to normalno, jer ako se dobro secam GB nije imao te strelice za WiFi, samo za data?

Ja sam na 2.3.4 i meni od skoro nesto "kao" sinhronizuje svaki cas,mada mi je iskljucena automatska sinhronizacija.
Mozda je to deo nove google-ove politike privatnosti...

Tek kada sam sa ICS presao na drugi ROM provalio sam da je bio tih zvuk u slusalici a i zvucniku.

Znam ja to ali meni je video karticu kao da formatirana a imao sam podatke na njoj...posle se vratio na ICS Dark Knight edition (valjda) i karticu prepoznaje i te podatke koje sam imao na njoj od ranije.

Niko nema rešenje za jačinu zvonjave na ICSu? Vidim da ću se opet vratiti na Simplicity.

Dark Knight koristi Devil kernel, jel'?

Jel shljaka stock radio na dark knight?

I ja sam instalirao:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1510940
Ali nakon toga mi kompjuter ne prepoznaje telefon. Deinstalirao sam kies, instalirao najnoviji, menjao usb portove, ali ne vredi. Da li neko zna rešenje. Inače, jedino što mi do sada ne radi je muzika, ostalo što sam probao radi bez problema i jako brzo.

Poslednja izmena:
Link je loš. Ne vidim šta si instalirao ali ako je neki ICS onda ti trebaju Nexus driveri. Instaliraj android SDK i skini drajvere.

Dark Knight 3 je rom, android 4.0.4. Meni sada link otvara bez problema, mada malopre nije htelo lepo da se otvori. SAda ću da skinem to što si rekao pa ću da probam. Hvala ti

Instalirao sam SDK, ali jednostavno neće da mi instalira google usb driver package. Da li neko zna kako da povežem tel sa kiesom i vratim brojeve telefona? Telefon mogu da koristim kao masivnu memoriju, ali ne i kao ranije u kiesu

zmaju011, kako si ti povezao tel i kies nakon instalacije dark knight roma?

Ja sam se na GB vratio samo zbog radija i muzike. Nikako Voodoo app nije hteo da mi radi kako treba na GB i na MIUI-u...

Instalirao sam SDK, ali jednostavno neće da mi instalira google usb driver package. Da li neko zna kako da povežem tel sa kiesom i vratim brojeve telefona? Telefon mogu da koristim kao masivnu memoriju, ali ne i kao ranije u kiesu

Za kies ti je potreban samsung rom sa touchwizom i touchwiz launcherom. U suprotnom kies ne radi. Kies je ionako loš, tako da ništa ne gubiš.

Mislim da to airdroid može.

Što ne koristiš gmail sinhronizaciju za kontakte?

Nisam je uradio ranije, tako da kontakte imam snimljene samo u kiesu. Airdroid je super aplikacija, ali nađžalost, može samo pojedinačno upisivanje kontakta. Da li neko zna gde bih mogao u samom telefonu da ubacim kontakte snimljene u kiesu? Mislim da li znate u kojoj fascikli se snimaju kontakti. Da, još nešto, da li postoji mogućnost prebacivanja kontakata iz telefona u telefon (wave2 u galaxy s)? Hvala svima koji pokušavaju da pomognu

Da, sada videh, mogu da pošaljem sa vejva blututom na galaksi! A ja izgubi ceo dan. Još da nađem progam za prebacivanje brojeva iz telefona u kompjuter i neće mi trebati kies više. Bar se nadam. Hvala još jednom na pomoći.

Još jednom da ti preporučim google sinhronizaciju kontakata. Posle toga nećeš imati sličnih problema.

Drugaru poludeo telefon,sam mu rotira displej i tako stoji dok ga par puta ne upali i ugasi.Usb radi samo kao Kies,kad se stavi na mass storage telefon se samo puni komp. ga ne vidi. Pokusao sam da mu ubacim nov softver ali kad se udje u download mod zbog problema sa usb-om odin ga ne vidi. Sve mi se cini ko da je izbrisan deo softvera(jvz)ako je to uopste i moguce.Da li je neko imao slicnih problema ?

Nazad
Vrh Dno