Šta je novo?

Diablo 3

Što pitaš, imaš neki problem možda?!

Ne kontam to tvoje prozivanje u stilu petnaestogodišnjeg geek-a koji se ne odvaja od kompa i neta :S nravno da sam mad, za razliku od vas novokomponovanih igrača Diablo igara, meni smeta ovo. Vratite se WoW-u. Tamo je lepo šarenilo, Diablo 3 ne treba da bude šarenilo sa duginim bojama u stilu Disneyland-a.

Igrajte raspali WoW sa degenerisanim klincima i narednih 20god, meni ne smeta, ali ne uništavajte nešto što vredi.

Izađi molim te... U redu je.

pICJb.gif

Poslednja izmena:
diablo3_release_date.jpg

Evo naručiću gosn. Mikiju da ima to kada krene uveče da lovi ribe. I uzeću mu WoW Edišn sa extra veselim bojama.

E sad ste me stvarno utripovali, prosto sam se zapitao ,da li je moguce da sam tako davno igrao D2 a tek D1 a da je meni prosto OK ova grafika u D3 i ako sam se malo bunio kad sam video prve gameplaye klipove.

Moracu malo D1 i D2 da odigram sutra/prekosutra da osvezim memoriju i da vidim da li mi se javlja gadljivost na D3 grafiku :test:

PS: Wow graficki stil mi je smesno/neozbiljan , ozbiljnije mi izgleda Guild Wars... primer za Wow kad je konacno poceo Arthas da se pojavljuje u WotLK i kad su pustili onaj trailer samo sam gledao kad ce Sundjer Bob i Patrik da iskoce.

Evo naručiću gosn. Mikiju da ima to kada krene uveče da lovi ribe. I uzeću mu WoW Edišn sa extra veselim bojama.
Ahahahahaha kako si planuo u dva posta na moje tri reci. Ae smiri se bez plakanja. Srecom te je tvoje prozivanje na visem nivou od petnaestogodisnjaka.
Upao si sa wall of text kukanjem na grafiku, a nisi se osvrnuo koja im je sad ciljna grupa. Nego ce samo tebi da naprave igru da se svidi. A i ne znam sta ti wow smeta (lol za to da igraju klinci, al ajde, ne znas, oprosticu ti), imaju ciljnu grupu, ljudi su se navukli i igraju, i to je to. Nema razloga za kukanje.

Poslednja izmena:
lol,wahad ti se odnosis prema wow-u kao da ti je nesto nazao skrivio,
mislim ako ti se ne svidja igra,opusteno je skipuj ,a ne da trolujes i trujes temu o igri o kojoj ovde uopste nije rec
ja ne mogu da zamislim kakvu si ti igru zeleo? da bude ista grafika kao u d2 al novi content ili?
atm grafika d3 je u skladu sa ovdasnjim standardima i morala je da bude kakva takva a ti da si neki true fan diabla kako se predstavljas
ne bi brinuo o grafici,nego o lore i drugim stvarima.

@zokocx to sam i ja planirao da se ovih dana malo podsetim d1/d2 cisto zelje radi :)

Ahahahahaha kako si planuo u dva posta na moje tri reci. Ae smiri se bez plakanja. Srecom te je tvoje prozivanje na visem nivou od petnaestogodisnjaka.
Upao si sa wall of text kukanjem na grafiku, a nisi se osvrnuo koja im je sad ciljna grupa. Nego ce samo tebi da naprave igru da se svidi. A i ne znam sta ti wow smeta (lol za to da igraju klinci, al ajde, ne znas, oprosticu ti), imaju ciljnu grupu, ljudi su se navukli i igraju, i to je to. Nema razloga za kukanje.

Znaš kako, ako hoćeš da se prepireš sa detetom, spusti se na njegov nivo. Morao sam tako da postupim, jeste sramota me je, priznajem...

@overkind

Zašto je trolovanje pisanje onog šta ja mislim o igri? Valjda je to diskusija, jel da? Tome služi forum, jel tako?

Ni jednog člana nisam prozivao niti mi je palo na pamet, dok se Gospodin Miki usudio da me prozove svojim detinjastim ispadima kao da sam mu zabio trn u oko kada sam počeo da pljujem njegovom voljenom WoW-u. Kao što reče, sramota me je što sam se spustio na njegov nivo, neće se više ponoviti.

Poslednja izmena:
Znaš kako, ako hoćeš da se prepireš sa detetom, spusti se na njegov nivo. Morao sam tako da postupim, jeste sramota me je, priznajem...

@overkind

Zašto je trolovanje pisanje onog šta ja mislim o igri? Valjda je to diskusija, jel da? Tome služi forum, jel tako?

Ni jednog člana nisam prozivao niti mi je palo na pamet, dok je gospodin Miki sebe usudio da me prozove svojim detinjastim ispadima kao da sam mu zabio trn u oko kada sam počeo da pljujem njegov voljeni WoW. Kao što reče, sramota me je što sam se spustio na njegov nivo, neće se više ponoviti.

Haha opet nastavljas. Napisao sam ti samo "u mad bro" i to sa smajlijem, ne u cilju prozivanja nego cisto sto se nerviras kad je takva grafika prikazana i na screenshotovima i video si je i pre nego sto si uzeo da igras. I da su napravili vise cartoonish kako bi privukli jos ljudi. Ali ti si shvatio kako si shvatio i opalio ko dete kojem je neko uzeo lizalicu. Ali ajde. To nije ovde tema pa sam ja zavrsio a ti pisi sta hoces i placi do sutra.

P.s. ja bih se uvredio da si mi pljuvao po SC2. Po wowu pljuj do sutra, grafika je shit a i ubacuju pande. :) a to za moj nivo necu da komentarisem, pa vidi se ko je planuo i za grafiku, i za jedan bezazlen komentar. Uzivaj.

Hahaha USUDIO:)

Poslednja izmena:
Ja sam veoma zadovoljan sa D3 betom i jedva cekam izlazak. A ko se do sada nije navikao na vizuelni stil Diabla 3, onda se nikad nece navici. Internet je bio pun snimaka iz igre, prvi put je predstavljena pre skoro 4 godine [leto 2008.], i od tada pa do danas grafika je dozivela malo tweakova i finishing touch pass-ova.

Ni jedan trailer niti screenshot nisam video od onog prekinutog projekta od pre 5-6god.

Ja sam veoma zadovoljan sa D3 betom i jedva cekam izlazak. A ko se do sada nije navikao na vizuelni stil Diabla 3, onda se nikad nece navici. Internet je bio pun snimaka iz igre, prvi put je predstavljena pre skoro 4 godine [leto 2008.], i od tada pa do danas grafika je dozivela malo tweakova i finishing touch pass-ova.

:thumbup:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Diablo III sa annual pass

Danas sam primetio nešto novo na svom nalogu :D

Edit radi pojašnjenja: Imam Annual pass za WoW, do juče je Diablo III bio siv i nije bilo moguće kliknuti na njega, dok je danas kao na slici.

Prilozi

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    632.4 KB · Pregleda: 105
Poslednja izmena:
Ixinho,
imam annual pass, diablo je bio siv do juče, danas je već moguće kliknuti i dobija se info odozgo. Inače sam editovao post, da se vidi o čemu je reč.
Kao što vidiš, za account piše da je active, iako diablo zvanično nije izašao.

Sad mi je jasnije :) Odmah se ulogovah na svoj battle.net i vidim da i dalje pise Coming Soon .

Hm, to je kolko tolko neki znak da se blizimo "necemu".

cekaj uzeo si wow anual pass na osnovu necega sto nikada nisi video?

Da bih dao ortaku da se igra dok ja čekam Diablo 3 i zato što sam mislio da neće da zaseru, zbog toga sam i oklevao 3 dana da startujem betu da ne bih, možda, bio razočaran. Kupio sam zbog imena, prvi i poslednji put.

Poslednja izmena:
A jel bi bio neko rad da mi omoguci da probam malo betu?

Ixinho,
imam annual pass, diablo je bio siv do juče, danas je već moguće kliknuti i dobija se info odozgo. Inače sam editovao post, da se vidi o čemu je reč.
Kao što vidiš, za account piše da je active, iako diablo zvanično nije izašao.

What a hell :D... pise kao da je full igra.

Evo uz malo muke i kliktanja po fejsu, twittowanja i lovljenja svih zivih giveaway-a , konacno i ja imam betu.
:banana::banana::banana:

Ovo sto pise Region Global znaci da mogu i sa EU ili USA clientom ili je fixni key za region kao u SC2 beti?

Mali offtopic :D Ko hoce da se vrati u wow ima idealnu priliku, obzirom da scroll of ress sada daje instant upgrade do kataklizme, lvl80 za jednog chara i jos neke povoljnosti, pa ko hoce moze da me cima na pp da mu posaljem scroll

...ne znam, ovako dok gledam video klipove i nisam nesto odusevljen, sve mi to izgleda previse stilizovano. Ali znam jedno, da kada probam igru sigurno cu promijeniti misljenje, a i navikne se covjek na sve pa i na ovu "panda" grafiku.

Poslednja izmena:

daj carobnu formulu za dobijanje bete :D

Realno bez fejsa nista, i lajkovane officielne Diablo stranice i jos dosta gejming i PC fun stranica.

A dobio sam key na twitteru koji imam cisto da se nadje, i to preko ovih venturebeat.com (prvi put cuo kad mi izletelo na fb da dele keys).
Probao sam i preko PC Gamer (na fejsu) i to je bio mayhem, stavili sliku i sto vise njih je podelilo to više ključeva postovali ispod slike a izmedju tona spama, za 10 sec ode ceo batch od 20 kljuceva, za 15 min napravili 1000 shares slike i 1500 komentara, i tu ih opsovao i otisao, i ako su imali jos 1500 kljuceva.
Zato ovakav vid deljenja beta key (to nije giveaway, tako se samo stoki baca hrana) IZBEGAVAJTE, jedino ako imate vreme za bacanje jer jako tesko.

Isto pokusavao par dana preko Computer and Video Games.com (fejs stranica) ovi imaju neku App gde na svaki sat vremena dele 11 kljuceva samo moras da klikces ko lud na Apply for key na svakih 30 sec (na pocetku svakog sata od 4pm -11pm GMT).

I usput se prijavljivao na jos par postenih giveaway-a, dalje znate.

Evo spisak svih funsites koji imaju neki giveaway, neki su prosli a neki jos traju a neki ce poceti
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4062848557
PS: Ima tamo jos dalje u temi i EU sajtova.
Recimo naš http://www.diablo.rs/ ima set pitanja na koje je potrebno odgovoriti (neka su malo teska) ... i ovde sam posla, za sve odgovore ima na Diablo Wiki ako zapnete mogu da pomognem, samo pitanja na PM.

Ipak su samo jos USA beta serveri aktivni , damn, a bas sam hteo da vidim kako izgleda sa min. lagom na EU.

sve te sajtove sam i ja probao ali nista :(

Kazu oko 7 pm PST time gotovo , sto je kod nas oko 04 00...

Izem im oca..
Monk

Exploding Palm

# This skill has been redesigned.
# No longer generates Spirit, now costs 40 Spirit
# Now deals 220% weapon damage over 3 seconds

A tamam sam hteo da vidim ovaj skill kako eksplodiraju na sve strane .... FU.

Ova promena za HC (dostupan posle 10-og nivoa) mi se svidja !

Vrh Dno