Šta je novo?

Battlefield 3

Meni na IE ne pise ping dok za Operu odmah kaze da ne radi kako treba.

Heavy barrel je za povecanu ubojitost metka ali je veci recoil.Uglavnom ga nikada ne koristim jer zauzima mesto laseru(povecava preciznost kad pucas "sa boka").A posto ja dok trcim pucam,spremam kafu,zavijam cigaru i odgovaram na SMS,laser mi je neophodan:d.

Za sta je uopste heavy barrel? Jel za vecu preciznost na daljinu, kao nesto produzena cev, otezana?

Ne, heavy barrel šalje prvi metak preciznije. Znaci, teža cijev je bolja za pojedinacno i sporije pucanje dok je losa za full auto.

Poslednja izmena:
Eto,covek nauci nesto novi svaki dan:).Mislio sam da je "heavy barrel" ekvivalent "magnum ammo" u BC2.

Ne, heavy barrel šalje prvi metak preciznije. Znaci, teža cijev je bolja za pojedinacno i sporije pucanje dok je losa za full auto.

@vetar

Ja mogu samo da ti odgovorim da sam uzeo nekoliko igrara preko navedenog sajta i nikad nisam imao problema.

Uzimao BC2 i BF3 kod njih. Znam nekoliko likova sa neta koji takodjer uzimaju kod njih igre. I kod mene je ruska BF3 verzija.

razlika je u tome što je na ruskom jeziku :d ako hoćeš engleski moraš da skineš neke language packove, ali mislim da moraš svaki put da ih skidaš kad izađe neki patch

Ne. Samo kako sam ja skontao. Postoji folder za jezik gdje se nalaze Ru fajlovi. Stavis EN fajlove ali ne brises RU. Preko jedne aplikacije zadas battlefieldu koje da koristi tako da update nema veze sa jezicima niti zna za EN niti njih pregazi.

ALi uglavnom sam radio update i nema nikakve promjene.

Poslednja izmena:
razlika je u tome što je na ruskom jeziku :d ako hoćeš engleski moraš da skineš neke language packove, ali mislim da moraš svaki put da ih skidaš kad izađe neki patch

Minut posla u vrh glave.

Moja greška, mislio sam da je drugačije...

Inače, koliko ljudi mogu biti *****ni to nema granica. Uđu 2 lika u suprotne timove na Rush i pokupe avione i ne pucaju jedan na drugog i kuliraju čitavu mapu, lete zajedno i skidaju tenkove i oboje po 30ak kilova 'ladno... jedino ako nekog usere da ih skine sa zemlje ali hoćeš malo sutra na Rush mapi sa 24 igrača.

Poslednji pederluk koji sam osetio vezano igru je sledeci. Dakle radi bildovanja k/d-a pre svega onog dela K, sta rade odredjeni carevi. Spawnuju se u svom timu kao support i pobacaju C4 oko svojih igraca. Brzo promene tim i onda ga grunu, pa tu postave C4 pa opet promene tim i opet opale. Instant boost sto se tice kill-ova... Eto.. to je skroz okej, jer takav je i zivot lol :d

lol
Nego 10 puta mi se desilo malopre da ne mogu da zakoljem coveka. Pridjem mu sa ledja,levi klik,i neka cudna animacija,masem mu nozem iznad glave...
wtf bre

Meni je neverovatan propust(ako jeste propust,sto ga nisu ispravili) to sto mozes da aktiviras C4 pri sledecem spawn-ovanju,ako si zaginuo kad si ga postavljao.

Poslednji pederluk koji sam osetio vezano igru je sledeci. Dakle radi bildovanja k/d-a pre svega onog dela K, sta rade odredjeni carevi. Spawnuju se u svom timu kao support i pobacaju C4 oko svojih igraca. Brzo promene tim i onda ga grunu, pa tu postave C4 pa opet promene tim i opet opale. Instant boost sto se tice kill-ova... Eto.. to je skroz okej, jer takav je i zivot lol :d

Juce sam video zanimljivu situaciju,besmrtni protivnicki igrac:d.Ne znam kako se stvorio u nasoj bazi,lik se setka,svi se okupili oko njega,filuju ga olovom i nista.Covek nije ni pucao,muvao se malo i nervirao mi saborce:d.

lol
Nego 10 puta mi se desilo malopre da ne mogu da zakoljem coveka. Pridjem mu sa ledja,levi klik,i neka cudna animacija,masem mu nozem iznad glave...
wtf bre

nista novo,desavalo se i meni i kad provale da ne mogu da ga zakoljem,ubije on mene ako ja na vreme ne prebacim na pusku

Meni je neverovatan propust(ako jeste propust,sto ga nisu ispravili) to sto mozes da aktiviras C4 pri sledecem spawn-ovanju,ako si zaginuo kad si ga postavljao.

C4 bi trebalo da ispravi sledeci patch, mada je po meni to ok, ako vec ne nestaju mine i clayevi sto bi c4.
Zgodno dodje nekad kad zaginem a vec sam izlepio ceo tenak plastikom.

Juce sam video zanimljivu situaciju,besmrtni protivnicki igrac:d.Ne znam kako se stvorio u nasoj bazi,lik se setka,svi se okupili oko njega,filuju ga olovom i nista.Covek nije ni pucao,muvao se malo i nervirao mi saborce:d.

zanimljivo, to sam i ja juce video :D

Super je ugodjaj kada pobacas C4 na tenk, on te mlatne a ti nakon spawna razneseš isti.

Veliki sam fan C4 ali morma priznati da nije bas realno radi daljinskog za aktivaciju dok jeste za mine i ako ce mi pokvartiti zabavu zadnjim updateom jer kao sto kolega kaze, to ce da isprave.

Samo daj da malo vsie baci C4. Ne mora kao u BC2 ali nije fer da nije u mogucnosti da baci dalje. Doslovno moras izginuti kada ides natenk.

C4 bi trebalo da ispravi sledeci patch, mada je po meni to ok, ako vec ne nestaju mine i clayevi sto bi c4.
Zgodno dodje nekad kad zaginem a vec sam izlepio ceo tenak plastikom.

Pa ako gledaš logički (a ne bi trebalo ipak je ovo BF3) mine i gaymori i treba da ostaju jer si ih postavio a aktiviraju se sami od sebe... Dok za C4 imaš remote okidač i suludo je da možeš da aktiviraš posle smrti sa drugim aktivatorom.

Pa ako gledaš logički (a ne bi trebalo ipak je ovo BF3) mine i gaymori i treba da ostaju jer si ih postavio a aktiviraju se sami od sebe... Dok za C4 imaš remote okidač i suludo je da možeš da aktiviraš posle smrti sa drugim aktivatorom.

Istina ali takodje je istina da i C4 ostaje pa ako ne aktivira okidacem moze se aktivirati opaljivanjem u isti :)
Znaci da ukinu remote ali da ostane assist tebi ili kill ako si ga negde postavio ?

Recimo...

pre jedno 3 minuta,malo je falilo komp da bacim napolje...Bem ti igricu,kada me covek bez pucanja ubije...Niti cujem metak,niti bilo sta,samo odjednom padnem,a nije snajp,nego ****ni heli Viper...A da ne pricam od coveku koji me 2x zaredom ubija sa m329 jednim metkom,a imam 100% health-a...

Treba im se keve nahebati jer nista ne cine po pitanju citera...

Nikada nisam koristio cit,ali bih sada rado koristio,samo da ga sa pistoljem skinem iz ebenog helija...

Jedino mozes zaobilaziti te likove u buducnosti sa ovim: http://getbblog.com/en/download

User Radar

Everybody hates cheaters and hackers. From now on, you can avoid them on the battlefield. We are proud to present a feature that warns you before you join a server. Mark anybody via the new "radar" button and you will see a notification above the "joining server"-button if one of your marked users is currently playing on that server. Share your list with your friends or other users to increase your possibilities to play on clean servers.
NOTE: This is your own personal radar, you have to fill the list, because this is not a global option that communicates with other cheater or ban lists.

Da zaobidjes neke likove koliko-toliko.

Ko je siguran u nekog čitera, neka nam javi da ga obiljezimo pa barem da ne ulazimo na takve servere gdje isti igraju.

iskreno,mene ne interesuje da ih zaobilazim,hocu da ih banuju...A uhvatio bih palicu i svim citerskim smradovima polupao glave i kompove...

Smiri se dobices secer :)

Nije to nista. Mene su preko cele mape klali nozem i ubijali medipekom

desilo mi se jednom da cim se spawnujem umrem(poznati cit)...Liku sam sve po spisku...Nije mi jasno,sta im je zanimljivo???

Gde je takmicarski duh???

Ono sto mene interesuje je kakav je to uopste mentalni sklop tih osoba kojima je zanimljivo da igraju na taj nacin. Ma koja igra da je u pitanju...

Malo pretjerujete.

Pa BF3 je vide igra. Svako ima svaju viziju igranja. Citer nista drugo ne rade nego da se igraju.. i zabavljaju se sigurno bolje nego mi. Čiteri nigdje nisu problem. Problem je taj sto develeperi ne sprecavaju njihovo postojanje. Ljudi rade sta im se moze a to je koristenje citova bez da budu banovani.

Da ne bude zabude.. iznerviraju me takve stvari mnoooooooooooogo, nisma platio da me lik ubija nožem preko livade, ali budimo realni, treba kucati na druga vrata.

Poslednja izmena:
Vrh Dno