Zato sto ce onda bas da se vidi da je neka budzevina.Umesto bušenja zašto ne isečeš ceo taj deo i eventualno postaviš neku mrežicu![]()
Super si krenuo.Kazem ti,najvaznije je da je burgija ostra,i obavezno postavi neku dasku ispod poklopca,tako da se sam poklopac ne deformise kad pritiskas sa busilicom.Spomenuh gore da sam počeo da bušim kućište. Uzeo sam poklopac od starog HTPC-a koji ima na sebi gomilu rupica prečnika 4 mm koje glume rešetku za 12-icu i taj poklopac zašravio na poklopac od novog kućišta. Tako da sam dobio šemu gde trebam da bušim plus te rupice se ponašaju kao "vođice za burgiju" tako da je prilično teško izbušiti pogrešno. Čini mi se da će kada završim izgledati kao fabrički bušene rupe
Možda malo sprejom da poprskam i isturpijam i kao novo.
Prime95 ti je situacija koju neces ili ces retko sresti u realnoj primeni. Ja bih granicu u Prime-u postavio na recimo 65C.@garson
Probaću da spustim ventilator na pomenutih 600-800 obrtaja ali ne znam koliko će to da utiče na temperature. Sada, na 1200 obrtaja, sa pokrenutim Prime95 temperatura ne prelazi 56 stepeni i bio bih prezadovoljan sa 60-62 stepena na manjem broju obrtaja.
A bio si u pravu za buku zbog rupica. Iako ventilator ne naleže na rupe, nego je postavljen na kuler i back panel, ogromna je razlika u buci sa rupicama i bez. Kada prekrijem rupice sa nečim mnogo je tiši ali i temperatura skoči sa 56 na 67 bez problema a možda bi išla i više ali nisam hteo da forsiram. Ja sam očekivao da će biti manja razlika u buci...
@garson
Probaću da spustim ventilator na pomenutih 600-800 obrtaja ali ne znam koliko će to da utiče na temperature. Sada, na 1200 obrtaja, sa pokrenutim Prime95 temperatura ne prelazi 56 stepeni i bio bih prezadovoljan sa 60-62 stepena na manjem broju obrtaja.
A bio si u pravu za buku zbog rupica. Iako ventilator ne naleže na rupe, nego je postavljen na kuler i back panel, ogromna je razlika u buci sa rupicama i bez. Kada prekrijem rupice sa nečim mnogo je tiši ali i temperatura skoči sa 56 na 67 bez problema a možda bi išla i više ali nisam hteo da forsiram. Ja sam očekivao da će biti manja razlika u buci...
hmm cini mi se da imam neki ir resiver sa stare tv kartice...
u medjuvremenu nadjoh neko jeftinije resnje
http://blueberry-eu.com/main.php?action=filter&group=prod&producer=remote&subgroup=remote 1400 din kosta.
Blueberry remote cat deluje ok e sad ... kako radi i izrada to je pitanje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari