kondenzator
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.09.2010
- Poena
- 169
evo mene opet na temu procesora,dakle i3 2100 je u pitanju (cini mi se da ne postoji ovakva tema pa se nadam da ne ponavljam) i njegova integrisana grafika,ploca mi je iz potpisa GA z68p ds3,imam ubodenu neku graficku cisto privremeno nvidia 6200,preko nje mi je spojen monitor preko dvi kabela,a integrusu koristim preko "lucid virtu" tehnologije,tj kroz 6200 koristim integrisan gpu sa ploce....e sad,poenta je u klokovanju hd 2000 i mog nekog zapazanja:
uspeo sam da dignem gpu na 1.6ghz sa +0.160v na gpu,pri tome nisam imao bsod ili zamrzavanja slike,igram trenutno bf play4 free u slobodno vreme i to mi je za sad bio jedini test za taj clock,evo jedne slicice za potvrdjivanje a uskoro kacim i neki bench test rez :-devil-:
ako je neko jos uspeo da isterisra hd 2000 nek zapise svoja iskustva u ovoj temi
uspeo sam da dignem gpu na 1.6ghz sa +0.160v na gpu,pri tome nisam imao bsod ili zamrzavanja slike,igram trenutno bf play4 free u slobodno vreme i to mi je za sad bio jedini test za taj clock,evo jedne slicice za potvrdjivanje a uskoro kacim i neki bench test rez :-devil-:
ako je neko jos uspeo da isterisra hd 2000 nek zapise svoja iskustva u ovoj temi