Šta je novo?

Battlefield 3

Ja to radim recimo na Seine Crossing, to mi gušt. Kada se desi ta situacija, zabodem se u zgradu postavim claymore, bipod M240B na prozor i čekam da mi dođu iza ugla ili preko mosta i ožeži,samo promenim prozor s vremena na vreme u zavisnosti odakle nadiru. Jedino me tenk može oterati odatle. Zvuk praznih čaura kako padaju na pod i kad vidiš da sam držiš 2-3 squad-a prikovana u šteku je nenad****v osećaj za mene.
Defanzivan sam igrač,meni to odgovara.

Kamperčina. Drži 2-3 squada? Lol protiv kojih retarda si igrao? Dobio bi m32o u vugla pa bi sledeći put kamperisao:). Ja ne vidim poentu čekanja i kamperisanja užas.

ja stvarno ne mogu da skapiram likove koji igraju support na metrou, legnu sa mitraljezom i bipodom i... PUCAJU... dakle, likovi preleze celu partiju i drze pritisnuto dugme misa... sto je najgore, i ako uleces, kao u kaunteru, na sekund, i opalis dva, tri metka, opet te obicno ubiju, jer im jednostavno uletis na liniju vatre... ja stvarno ne mogu da skapiram takve ljude... sta li im je tu zabavno... jbeno neverovatno. i toliko ih ima da je i to neverovatno :). juce na serveru, od 64 ljudi, ima 30 supporta, 20 recona i najvise desetak medica... ej, 10 medica na 64 ljudi... stvarno nisam mogao da verujem, ali zaista... niko da te ozivi... naravno kad nema KO da te ozivi :)
bas sam se smorio od toga... jbeni botovi...

Retardi žešći, upropastili su igru sa kamperisanjem. I da te oživi neko opet će da te zasuju bazukama ili m249 neki kamper.

Kamperčina. Drži 2-3 squada? Lol protiv kojih retarda si igrao? Dobio bi m32o u vugla pa bi sledeći put kamperisao:). Ja ne vidim poentu čekanja i kamperisanja užas.

A i ti sto koriste GL vise nego klasicnu municiju su tek posebna prica... Mada, dzabe se nervirati. Svako je kupio svoju igru i ima pravo da igra kako zeli i kako mu odgovara.

Old Dog - Na prvu sam mislio da to govoris pa u nastavku nisam bas ni bio siguran ali da, govoris sto i ja mislim. Da vidimo preko 24 slike.

Dobro je pa si spomenuo stare filmove jer su oni ubrzani da ne bi bio slajdšu za gledaoca. Najveca varka svega toga jesu filmovi i ljudi govore kako je tamo tecna slika sa 24fps a ne svataju da je slika filma mnogo staticna i spora jer bi sve bilo blur. 30 slika pa gore je tesko razlikovati u ne-gejmingu ali kada igras imas vidna trzanja i mutnocu kada mases misem vecom brzinom.

ppredrag - GL, m320 nije superioran. ne igram sa njim ali sa morao sakupiti 20 killova sa istim radi puške. Mozda se nakupi killova na metrou random šutanjem ali sma ja sakupljao na karkandu i treba prakse i skila da budes dobar sa njime. Nije uopste noob predmet za spamanje i sluzi bas za ovo.. ko se uvali u kuću kao sto sam ja imao obicaj koristiti u BC2.

Poslednja izmena:
Ja metro 64 igram samo kad mi treba medalja za municiju. To upalim samo kad me mrzi da igram,dobijem i zavrsim partiju

Jesam kamperčina i gotivno mi maximalno :D Treba ispaliti taj GL prvo dok te zasipa kiša od 7,62 i naći moju vugla koja je skroz iskosa i sa strane i vrlo malo se otkriva iza rama. Ne boj se znam šta radim,pošto bezmalo to radim od oktobra. Tako je konstruisana zgrada da ni RPG ne može da me skine sa tog mesta direktno. Dok ne dođe tenk prilično sam miran. Veća je šansa da me neko prikolje kada previdim klejmor nego snajp ili GL da me ubiju. I da,dovoljno dugo ih držim na jednom mestu da moji dođu i skroz ih odbace ili da uzmu neku bazu dok se njih 8-9 krije u izlogu ili uličici. Još ako imam medika i inžinjera pored niko mi više i ne treba sa te strane.

A poenta je sačuvati zastavu, ili misliš da će se sama sačuvati dok tvojih 30 saboraca bezglavo juri od jedne do druge zastave i tako u krug.Cilj je zabaviti se i pritom po mogućstvu pobediti,ili...? Stvar koncepcije.

ne znam, ja kidam salno metro... nekako me podseca na dust 2 - svi su upuceni jedni na druge i udri :D... pritom je dobar osecaj kad tim polako pritiska drugi, steze, napreduje po malo, osvaja uporista. deluje kao pravi urbani modern warfare... one ogromne otvorene mape poput caspian border su mi dosadne jer su velika prazna prostranstva, i samo trcis unakolo trazeci neprijatelje... po mom misljenju, takve mape bi bile zabavne sa, recimo, 200 igraca... to bi bio, realno, pravi rat... ali, da li bi kompovi i serveri to mogli da izdrze? :)

Šališ se ?

Poslednja izmena:
ne znam, ja kidam salno metro... nekako me podseca na dust 2 - svi su upuceni jedni na druge i udri :D... pritom je dobar osecaj kad tim polako pritiska drugi, steze, napreduje po malo, osvaja uporista. deluje kao pravi urbani modern warfare... one ogromne otvorene mape poput caspian border su mi dosadne jer su velika prazna prostranstva, i samo trcis unakolo trazeci neprijatelje... po mom misljenju, takve mape bi bile zabavne sa, recimo, 200 igraca... to bi bio, realno, pravi rat... ali, da li bi kompovi i serveri to mogli da izdrze? :)

uzmes tenk na kaspian borderu i igras :D

one ogromne otvorene mape poput caspian border su mi dosadne jer su velika prazna prostranstva, i samo trcis unakolo trazeci neprijatelje... po mom misljenju, takve mape bi bile zabavne sa, recimo, 200 igraca... to bi bio, realno, pravi rat... ali, da li bi kompovi i serveri to mogli da izdrze? :)

Pa za tebe je CoD. Tamo su mape samo prolazi, hodnici, cevuljadze i kampuje se ojha!

ma ja volim da napadam, u kaunteru sam uvek bio vrlo ofanzivac, nego me nervira kad ne vidim neprijatelje nigde, i na kraju me ubije tenk kojem ne mogu nista... :D

Pa CoD. Nema vozila :d

http://kotaku.com/5888197/mad-as-hell-but-they-are-going-to-take-it

Nezadovoljstvo raste
Mada me cudi uopste sto je toliko trebalo ljudima da svate da su prevareni.

Kakav clanak za medalju novinarstva, niti igra bf3, niti ga je kupio, niti ima zelju, and yet sposoban je da presudjuje o svemu i svacemu i predvodi bune i ustanke. Na Kotaku-u sam nailazio na gomilu slepackih clanaka (tipa prljave ruke Lindzi Lohan i tako nesto) i sajt je uglavnom za izbegavanje...

@ppredrag

Vidi se da nisi odavno igrao cod. :D

Metro- Mapa gde svaka botina moze da dere :D
Meni je sumnjiv IQ ljudi koji igraju metro 64...
Svi su je tako pljuvali, cod-ovka mapa, a opet je igraju :)

Razlozi zbog kojih te Metro mapa privlaci su 100x vise izrazeniji na velikim mapama(upuceni jedni na druge,napredovanje,osvajanje uporista).Ja ne mirisem preterano gradske mape bas iz suprotnog razloga zbog kojih se tebi svidjaju.Nedostatak timske igre i bilo kakve taktike sem m320 u glavu,grudvanje sa bombama ili sarac+bipod+stek

^^Wow... hoce li uz taj blekaut krenuti bagerom na DICE HQ? I hoce li Kotaku u svom senzacionalistickom stilu jedini prenositi taj dogadjaj?

Razlozi zbog kojih te Metro mapa privlaci su 100x vise izrazeniji na velikim mapama(upuceni jedni na druge,napredovanje,osvajanje uporista).Ja ne mirisem preterano gradske mape bas iz suprotnog razloga zbog kojih se tebi svidjaju.Nedostatak timske igre i bilo kakve taktike sem m320 u glavu,grudvanje sa bombama ili sarac+bipod+stek

:)
ja ne igram ni jednu od navedenih taktika... prvo, igram samo na serverima gde su zabranjeni RPG/M320/SHOTGUN, i ne igram mitraljezom... ponekad zavatam snajp, ali uglavnom cepam kao assault sa dobrom starom emicom :)
Ali, neka od velikih otvorenih mapa sa 200 igraca... e to bi vredelo videti...

Probah je i ja ... minimum oko 32 fps-a uglavnom radi na 40-45 fps (usko grlo, CPU)... Sve na ultra, Full HD resolution... ide glatko... e sad jos da oprobam multiplayer... (usko grlo: brzina neta u srbiji :d )

Hajde onda objasni zasto toliko pljujes igru ako je 99.9% igriva, za koju bi svaki aktivni igraci dao dupli iznos da je trebalo, liknas ljude koji kazu da ne zele igrati istu niti su je kupili a onda udaras link o nekakvom blekautu gdje ima ljud na identicnoj temi koji se protive istom ?

Sam igras BC2 koji ima bugova a radjen je na FB1 engine-u koji je razradjen i u BC1. BF3 je prvi fps na FB2 engineu, najmasvinija igra koja je ikada zašla sa 64 igraca i sada mi trebamo pljuvati istu sto ne preskoci svaki put ogradu iz prve ?

Ako ti se ne igra, nemoj brate dragi. Ali neces uspjeti nas uvjeriti da je igra ono sto nije ma sta pisao i linkao. Istu posjedujemo i igramo svaki dan.

Poslednja izmena:
Offtopic cu da pobrisem...
Brisi

Hajde onda objasni zasto toliko pljujes igru ako je 99.9% igriva, za koju bi svaki aktivni igraci dao dupli iznos da je trebalo, liknas ljude koji kazu da ne zele igrati istu niti su je kupili a onda udaras link o nekakvom blekautu gdje ima ljud na identicnoj temi koji se protive istom ?

Sam igras BC2 koji ima bugova a radjen je na FB1 engine-u koji je razradjen i u BC1. BF3 je prvi fps na FB2 engineu, najmasvinija igra koja je ikada zašla sa 64 igraca i sada mi trebamo pljuvati istu sto ne preskoci svaki put ogradu iz prve ?

Ako ti se ne igra, nemoj brate dragi. Ali neces uspjeti nas uvjeriti da je igra ono sto nije ma sta pisao i linkao. Istu posjedujemo i igramo svaki dan.

Ako imas sluha svatices da je onaj moj gore (polovican) post za dobro svih BF3 igraca.Ljudi se bore da za novac koji su dali DICE-u igraju igru bez gomile bugova.I ja sam medju njima.
A ti ako si covek kojem igra radi fenomenalno budi od principa pa nemoj da skidas taj patch koji pobunjenici pokusavaju da iscede i DICE.Toliko!

Ne mozes igrati igru ako ne skines zadnju update mada znam u kojem je kontekstu receno..

Dobrobit kritiziranja i navodjenaj sta treba ispraviti je super. Ja sam za to. Ali niko od vas ne navodi sta vam smeta. Ja zarko zelim da neko iznese famozne bugove koji sprecavaju jednu osobu da igra BF3. Naveo sam da ne preskoci ogradu svaki put, da mi nestane kursor u meniju (ali moze ici preko tastature), jedno i samo jednom za ovih 270 sati igranja, pobudali mi Q meni pa se podje paliti i gasiti. Trajalo dok nisam usao u glavni menij pa izaso odmah. Pokoji problem sa preskankajem balkona na karkandu.

..ja se dalje ne mogu sjetiti sta buga u gameplayu. Radi ovoga ja da pljujem ovakvu igru ? No comment. Zao mi je sto neki ljudi mozda imaju problema sa driverima i slicno ali ako meni i vecini radi, onda se mozda mora upirati prstom u nekoga drugo.

Pa kladim se da vise bugova ima neka dugovjecna igra koja je prgeazena sa milion zakrpa nego BF3.

I da, famozni update koji se najavio mijenja gameplaj ali ne znaci da ce bugovi biti rjeseni.

Poslednja izmena:
Citiram lika sa SK foruma.U tom postu ima vise istine nego u 200 zadnjih postova na bilo kom forumu.

Morandi:

"Pre nego sto krenes da igras, prvo shvatis da je to samo igrica. Sto znaci da je svako dozivljava na svoj nacin, neko dodje tu da se opusti, neko da skuplja kilove, neko da pobedjuje odnosno da se nervira, a ima i onih koji su tu da zaebavaju druge jer nemaju pametnija posla"

Druze gorgilije govorimo o bugovima i sta DICE moze ispraviti a ne o tipu igraca.

ja ne znam o kojim vi to bugovima toliko pricate? istina je da jedan dan nisam mogao da se ulogujem na origin i to je stvarno bzvz... al dobro, pao im sistem, sta sad... sto se ticce bagova u samoj igri, desavali su se ponekad, recimo da ne mogu iz prve da preskocim ogradu, da mi stalno switchuje oruzje, da ne mogu da bacim med kit ili da pucam, da se nadjem iznad svih, u drugoj dimenziji ali da ne mogu nikog da ubijem... al to se desi u jednoj od sto partija... mislim da stvarno nije nesto zbog cega treba dizati buku... i counter strike source je stara igra, pa i dalje ima bagova... ne kapiram cemu bitchhin...

sada mi trebamo pljuvati istu sto ne preskoci svaki put ogradu iz prve ?

To se desava vrlo cesto i iritira nenormalno. Juce skacem 5-6 puta da preskocim ogradicu od 50cm, naidje APC i otkine me ko poslednjeg idi0ta. A da ne pricam koliko mi se puta desilo da se navucem na ivicnjak koji kao da je berlinski zid. Ako to tebi ne smeta onda su ti niski standardi...

Nazad
Vrh Dno