Šta je novo?

Vodafone Smart Tab 10.1

Imas standardnu android SMS aplikaciju ali imaj u vidu da ce to da ti dodatno naplate :) (ako si ga uzeo preko VIP-a sa data paketom)

Zato sms naplacuju sou..ka vip mrezi je 3-4 dinara,jednu sam poslao na moj 062 broj,naplatili 10din. :)

Forsirajte malo prijatelje (pogotovo one koji već imaju internet u paketu) da koriste WhatsApp :)
Ja ga koristim čak i na tabletu (pošto VIP kartica ima SMS uključen, ima i svoj broj, pa je moguće aktivirati WA na tabletu)

^^
Probajte i Viber
Verovatno ce raditi i poziv poshto sve ide preko neta. Samo je potrebno da i drugar koga zovete ima instaliran viber. Nije potrebna registracija pohsto je vash broj mobilnog vas UserName. Genijalno !

Viber ima odličan kvalitet zvuka :D

Jel probao neko viber na tab-u pre nego sto ste poceli da pricate?
Ja ne mogu da ga instaliram, probao sam odavno.

Jel probao neko viber na tab-u pre nego sto ste poceli da pricate?
Ja ne mogu da ga instaliram, probao sam odavno.

Probali Falcon i Ja :p radi , ali ima neki problemcic sa Honeycomb. E sad naći neki drugi program za priču preko neta free, npr google voice.

Zato sms naplacuju sou..ka vip mrezi je 3-4 dinara,jednu sam poslao na moj 062 broj,naplatili 10din. :)

Ista je cena za sve mreze. Oko 3-4 din je jedna poruka. Vip je oduvek imao iste cene za sve mreze za sve usluge. Nemoj da koristis nase karaktere i pazi na duzinu poruke. Jedno Đ je meni na samsungu G810 uzimalo preko 90 karaktera.

Mislio sam da sam resio problem sa youtube-om kad ono medjutim. . . . . male fajlove pusta bez problema ali velike video klipove zabaguje posle 10-tak minuta. Iznervirao sam se maksimalno, da mi dodje da ga odnesem u servis pa nek se oni nerviraju umesto mene. Zar nisu mogli barem malo da optimizuju softver pre nego sto su ga pustili u prodaju!? Neverovatno ! Najgore od svega je sto mi sve drugo radi, a mojoj sestri na primer radi youtube ali se sam resetuje kada je u browseru nebitno kom.

U subotu mi stiže tablet nadam se da će raditi dobro :) a ako ne...... :smash:
Mada, imao sam iskustava sa ZTE Android telefonima (uglavnom imaju dobar odnos cena/kvalitet) i prilicno su dobro radili bez većih problema, videćemo kako će se ovaj tab pokazati.
ZTE telefoni su bili odlično podržani sa custom rom-ovima nadam se da će i ovaj tablet uskoro imati takvu podršku.
Zbog toga je bitno da svi korisnici koji imaju ovaj tablet odu na link koji je mobilx dao i podrže ga:
http://forum.cyanogenmod.com/topic/4...80#entry295180
Bilo bi super da dobijemo ICS ili neki coustom rom. Ja sam se već registrovaona CyanogenMod forumu i podržao mobilx-ovu inicijativu što toplo preporučujem da uradi svako ko već nije :)

E sad pošto mi je vrlo bitna HDMI funkcijonalnost koja je prisutna na ovo tabletu ali se nalazi kao što sm već pisao "sakrivena" u njegovom 40-o pinskom prperty portu pozvao sam ViP-ovu tehničku podršku i izložio svoj problem.
Rekli su mi da su primili dosta takvih zahteva kao sto ja imam, a to je da se omoguci da se doatno dokupi adapter na HDMI koji ne dolazi uz tablet i da će pokušati nekako da reše taj problem, kao zapisao je moj broj i obecao da će pozvati čim dobije neku konkrektnu informaciju ili ako sazna gde ima da se kupi takav adpter (mada u to sumljam ali videcemo ipak živimo u Srbiji gde podrška korisnicima usluga kao što svi znamo na jadnom nivou).

Jos jednom samo da ponovim da ako neko slučajno zna za neki takav adapter gde ima da se kupi da napiše ovde na forumu ili mi pošalje pm, bio bi mu i više nego zahvalan :)
Mislim najvise me nervira što je prisutan HDMI a ne može se iskoristiti!
Mora da postoji neko rešenje :trust:

Poslednja izmena:
HDMI - da li na tržištu postoje HDMi konektori 40pin koji se koriste za druge tablete? Ukoliko postoje, da li bi neki od tih odgovarao ovom tabletu ?

To bi bilo fino. Mada meni više treba USB host, kad bi se to pojavilo...

Btw. mobilx, je l' su te kontaktirali iz VIPa što se tiče popusta? Meni je stigao ovaj poluračun bez popusta, baš čekam da vidim ceo mesec da li će biti sa popustom.

To bi bilo fino. Mada meni više treba USB host, kad bi se to pojavilo...

Btw. mobilx, je l' su te kontaktirali iz VIPa što se tiče popusta? Meni je stigao ovaj poluračun bez popusta, baš čekam da vidim ceo mesec da li će biti sa popustom.

Nisu me kontaktirali. Stigao je račun sa iskazanim popustom od 25%. Kaže:
ODOBRENJA I POPUSTI
Bonus za mesečnu pretplatu 25%

@mobilx pa kako je moguce doći do tog kabla :eyebrows::eyebrows::eyebrows:

ZTE kaže da kabli stiže u pakovanju. Izgubio se negde na relaciji ZTE-Vodafone-Vip. Ko laže nemam pojma. Davite ih redom, neko mora da prizna.

To će se vrlo teško utvrditi klasično prebacivanje lopte sa jednog na drugog :mad:
Možda neko sazna da taj adapter odgovara od nekog drugog tableta pa možda on može da se nabavi, baš sam optimističan zar ne :d
Baš me čudi da su isli sa nekom levom varijantom porta na tabletu pored toliko standarditzovanih varijanti.

Ja ne nadjoh odgovor ovde,jel pase sa Asus Transformera?

ZTE kaže da kabli stiže u pakovanju. Izgubio se negde na relaciji ZTE-Vodafone-Vip. Ko laže nemam pojma. Davite ih redom, neko mora da prizna.

Nigde ne ide HDMI kabl uz Vodafone verziju, ne samo kod nas. Mozda je batica iz podrske mislio na "bas" ZTE brendiranu verziju Taba.

@dart_raven mislim da i ASUS Transformer ima isto 40-o pinski port ako ne grešim,
e sad tu meni situcija nije jasna da li su ti npr. 40-o pinski portovi standardizovani (isti raspored pinova) ili je samo slučajnost što oba imaju 40-o pinski port a svako koristi neki svoj raspored?
Možda neki vlasnik ASUS-a nam može pomoći u ovoj dilemi?

@Zorro onda mi stvarno nisu jasni ljudi iz Vodafona,
kao da bi taj adpter ili kabal povećao cenu tableta za ne znam koliko, možda za 2-3 dolara više ako je i toliko, bez veze!
pa onaj tupavi Blueberry NetCat ima HDMI izlaz!

Poslednja izmena:
Isto mozemo pitati Samsung zasto u vecini tel ne pakuje slusalice za muziku. Ajde USB i nekako, ali to brate.

Svratio sam do Vipa i zamolio sam momka koji tamo radi, da Vip ako nikako drugacije uveze adaptere i neka ih prodaje zasebno ako ne moze drugacijesamo neka da mogucnost da ih nabavimo. Covek je rekao da ce pokusati sve sto je u njegovoj moci jer i on ima tab a nije ni znao da tab sa adapterom ima opciju usb2go. Moramo nekako doci do tih adaptera, da znam da ih ima negde u Kini pa da ih narucim preko neta ali ih nigd nisam nasao.

Da li je neko instalirao Google Docs sa marketa i da li mu radi kako freba? Ja imam problema, izbacuje na početni ekran čime pokušam da ga pokrenem.

Jesam ja isti problem.

Znači nisam jedini, još jedna softverska neusklađenost :banghead:

Nazad
Vrh Dno