Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

Koju konfiguraciju imash jel ova iz potpisa? I mene zeza BF3 znachi prvo sam mislio da je do procesora pa sam vratio sve na default vrednosti i cpu i memoriju i grafu i dobijam zamrzavanje u BF3 i na single player neki put posle 5 min neki put posle 20min ne znam do cheega to mozhe da bude i onda moram ruchni restart zabode ceo komp lichi i na bsod samo shto ja ne vidim plavca nego mi se zamrzne sve i bruji na zvuchnjake :D

Da, ta konf. iz potpisa. Mene muci nesto drugo, dobijam BSOD na sve strane ali imao sam slicnu situaciju u BF3 multi da se zamrzao ekran i zvucnici brujali.

Default napon je bio 1.000v a sad sa novim biosom je 1.037v

Da ne igrate možda BF3 na ultra podešavanjima u MP? Možda drajver ima problem s veličinom tekstura - mislim da treba više memorije od 1GB za to. Čisto nagađanje...

dobro kazes,igram na ultra stavicu na high ne gubim mnogo,a mozda nece pucati :D

.
.
.

edit:
puklo i na high znaci nije ni to eh:(

Poslednja izmena od urednika:
Povecaj malo napon na grafi pa probaj, a mozhda je i do rama ako ti je 1333mhz stavi ruchno na 1600mhz

ram jeste na 1600mhz,a grafu nisam OC ,al ako kazes podicu napon malo nece skoditi, samo reci preko kojeg programa?

Poslednja izmena od urednika:
Msi Afterburner skini i podesi napon . da bi mogao napon podesavati podesi sve kao sa slike sto se tice voltage ;)

Prilozi

• afterburner.JPG
    afterburner.JPG
    58.6 KB · Pregleda: 50
Poslednja izmena:
Sad raspali po gamingu :D

@Borat: ispadne da karta nije stabilna na podrazumevanim podešavanjima?

Kad se vec pominje BF3 meni ocajno radi sa ovim novim drajverima. Nakon izlaska iz onog kamiona na pocetku imam 20-ak fps. :D Mada mi i sa starijim trza nesto, ali ionako ne igram BF pa se i ne opterecujem previse.

Meni se malopre smrzo desktop, morao sam ruchni restart ne znam do chega je al sumljam na grafu.

Prosto glupo da je nvidia stavila premali napon za gpu pa puca u igrama :( a svi misle nevaljaju drajveri :d

Meni za sada ovaj novi drajver radi perfektno, nemam ni najmanju zamerku. BF3 sam igrao vise od 10 sati i nikakvih problema nisam imao.

same here. samo ne igram BF3

igrao i danas oko sat vremena bf 3 na naponu 1037 jos igra nije pukla,a inace sa ovim zadnjim whql jos nisam imao pucanje u filmu,mozili (dogadjalo se starim beta):D

otkada sam stavio najnoviji whql,da kucnem u drvo,nijedan tdr niti bilo sta...
sa prethodnim beta drajverom(zato je i beta) sam imao prevelikih problema...Pucao je komp na svakih pola sata...

Za koliki gpu clock ti je potrebno tih 1.037? Ja karticu drzim na 950mhz(def) sa naponom 0.968.

Za koliki gpu clock ti je potrebno tih 1.037? Ja karticu drzim na 950mhz(def) sa naponom 0.968.

Probaj da igras neku igru DX11 Crysis2/Batman Arkham City , makar pola sata :) ...nesto sumnjam da mozes da igras na tom naponu i kloku, DX9 igre jos i mozda nekako

Odigrao sam crysis 2, bf3 igram svaki dan, a uskoro cu i betmena. Da nije 100% stabilna ne bi je tako ni drzao... Glupo bi bilo da narusim stabilnost kartice zbog nekoliko mv-a...

Vrti Heaven DX11 verziju 2.5 jedno 5-6 sati ako ne pukne stabilna je karta kao planina :)

@Pedja89: kad ti se smrzne karta, proveri da li imaš minidump u C:\Windows\LiveKernelReports\WATCHDOG, ako imaš vrlo verovatno TDR.

@Pedja89: kad ti se smrzne karta, proveri da li imaš minidump u C:\Windows\LiveKernelReports\WATCHDOG, ako imaš vrlo verovatno TDR.

Bilo ih je preko 200 sad sam ih sve obrisao :D, videcu ako bude zabolo opet provericu samo ne znam kako da znam dal je grafa, cpu ili ram?

Uradjen Heaven DX 11 2.5, 5 sati sam ga vrtio ,igrao Bf3 oko 3 sata sve ukupno ,nije puko(uglavnom je pucao na svakih sat vremena),izgleda da je do napona bilo pokazace vreme :D

Nazad
Vrh Dno