Kod mene je clockwork koji je baziran u grafickom modu, dakle funkcionise na touchscreen, definitivno lik ga uradio nenormalno.
Može li mi neko objasniti (VIP korisnik) kako se šalju MMS poruke. Sva podešavanja u telefonu su kao što VIP zahteva, za probu sličica koju šaljem ne prelazi 300 kb, probao i 2g i 3g mrežu uvek isto (status poruke: Pending).
Kada pošaljem sms "NET" na 1221, dobijem odgovor: "Postovani korisnice, podesavanja za vas model telefona trenutno nisu dostupna. Za vise informacija pozovite korisnicki servis na 1234. Vas Vip! ". U VIP poslovnici kažu mi da nazovem korisnički servis, a u korisničkom servisu - nemamo podešavanja za vaš telefon, obratite se kod vašeg dilera... Tako da od svih njih nema pomoći.
Jel zna neko u čemu je caka?
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
Ja stiklirao LG Optimus Black i tu opalio vote... jel' sam mnogo pogresio?
Pogledao sam najpre rezultate glasanja, pa se rukovodio principom "kud svi Turci, tu i mali Mujo"![]()
Da li neko moze da mi kaze zasto mi se cesto desava da kada sam npr na internetu i hocu da izadjem pritisnem android home dugme,nece da mi izadje nego mi slika pozadinu.
Imam oficijalni rom nisam nista drugo stavljao a nemam ni neki program ubacen.Samo kod mene je problem sto moram da restartujem telefon da bih to makao jer drugacije ne mogu.uhh, meni se desava bas cesto (par puta nedeljno). nemam nikakve screen shot programe instalirane. Nesto tu ne valja dal je soft ili hardw nemam pojma. Ugasis ekran i upalis sve bude ok. A mrzi me da nosim do servisa - dok ja njima objasnim sta je . . .:sceptic:
Imam oficijalni rom nisam nista drugo stavljao a nemam ni neki program ubacen.Samo kod mene je problem sto moram da restartujem telefon da bih to makao jer drugacije ne mogu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari