Šta je novo?

HTC Sensation

Znam da je ta tema..Uh ne razumemo se :)
Kad instaliras samo rom,bez ovog dodatka "AOSP Camera",da li je u romu klasicna kamera kao na stock romu,tj HTCsense camera?

Ne secam se stock camere imao sam je 5minuta :) u gornjem desnom uglu dok je kamera otvorena su effects i ima brdo filtera za slike tako da pretpostavljam da nije kao stock

Kod mene je clockwork koji je baziran u grafickom modu, dakle funkcionise na touchscreen, definitivno lik ga uradio nenormalno.

Imaš rekaverije koji mogu da se pipkaju prstima ne da navigiraš volume dugmićima.

4ext recovery je u pitanju,ja ga automatski dobio uz ics arhd..nije los,fino izgleda,ali mislim da malo sporije izvrsava operacije od cwm-a..

Aha da kapiram,al mi nije jasno kako ne mogu clockworkmod managera da koristim uz ultimate tom

Trebalo bi da mozes,moguce je da taj rom sam instalira taj recovery.Ako je to slucaj,trebas da reinstaliras cwm recovery.Vidi na xda kako to da uradis,mozda postoji poseban nacin ako je taj recovery u sklopu roma.

Nije u sklopu roma,pre instalacije roma pod obavezno je bilo instalirati recovery 5.0.0.8 ne znam zasto

Ne da mi da editujem post.btw uspeo sam da fleshujem recovery sa managerom

Poslednja izmena od urednika:
Resen problem presao sam sa ultimate roma na megadroid brzi je malo nego ultimate al ima jos uvek bug da kad te neko zove ne mozes odmah da vidis ko je nego moras prvo da svajpujes da otkljucas ekran pa tek onda mozes da vidis pozivaoca al ok opet nista strasno i kad si u kamera modu ne mozes odmah da udjes na galeriju nego mora da se izadje iz kamera moda pa onda u galeriju inace sve ostalo radi perfektno baterija 2 dana uz silovanje telefona

Može li mi neko objasniti (VIP korisnik) kako se šalju MMS poruke. Sva podešavanja u telefonu su kao što VIP zahteva, za probu sličica koju šaljem ne prelazi 300 kb, probao i 2g i 3g mrežu uvek isto (status poruke: Pending).
Kada pošaljem sms "NET" na 1221, dobijem odgovor: "Postovani korisnice, podesavanja za vas model telefona trenutno nisu dostupna. Za vise informacija pozovite korisnicki servis na 1234. Vas Vip! ". U VIP poslovnici kažu mi da nazovem korisnički servis, a u korisničkom servisu - nemamo podešavanja za vaš telefon, obratite se kod vašeg dilera... Tako da od svih njih nema pomoći.
Jel zna neko u čemu je caka?

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

Poslednja izmena:
Može li mi neko objasniti (VIP korisnik) kako se šalju MMS poruke. Sva podešavanja u telefonu su kao što VIP zahteva, za probu sličica koju šaljem ne prelazi 300 kb, probao i 2g i 3g mrežu uvek isto (status poruke: Pending).
Kada pošaljem sms "NET" na 1221, dobijem odgovor: "Postovani korisnice, podesavanja za vas model telefona trenutno nisu dostupna. Za vise informacija pozovite korisnicki servis na 1234. Vas Vip! ". U VIP poslovnici kažu mi da nazovem korisnički servis, a u korisničkom servisu - nemamo podešavanja za vaš telefon, obratite se kod vašeg dilera... Tako da od svih njih nema pomoći.
Jel zna neko u čemu je caka?

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

http://www.mobilnisvet.com/forum/viewtopic.php?t=19637&sid=2c9cb4461c4faa513f52dff1a9cabb6c

imas ovde sve lepo i posle toga ce da sljaka. U slucaju da nece, probaj da instaliras neku SMS aplikaciju , GO SMS PRO ili Handcent.... trebalo bi da ti radi :)

Hm, hvala, ali to su ta podešavanja koja su i kod mene, sem onog "CHAP" kod mene stoji "none", interesantna stvar, nakon još experimentisanja. Drugar (na VIP-u) ima galaxy mini, on meni može da pošalje MMS, a ja njemu ne mogu (status: Pending), ali on ima onaj Juice Defender aktivan, možda zbog njega, drugar broj 2 (Telenor), Onetouch ne može ni da šalje ni da prima MMS, takođe aktivan Juice Defender, na kraju - setih se danas rođenog brata (VIP) poslao sam MMS koji je stigao bez problema (on ne koristi taj Juice Def...) biće da je do programa,... a ne do mog telefona, j.bo ih Marfijev zakon, od svih ... u vreći - ja izvučem ..., tj. kud baš njima da šaljem, kad oni u suštini imaju problem, a ne ja... Ali ono za korisnički servis ne razumem, stvarno šalju poruke i odgovaraju: "Postovani korisnice, podesavanja za vas model telefona trenutno nisu dostupna. Za vise informacija pozovite korisnicki servis na 1234. Vas Vip! ", a telefon kod njih kupljen, višegodišnji sam korisnik VIP-a, kad nazoveš korisnički servis, automat prvo počinje sa rečenicom ~ Dobro došli,... pobednika testa kvaliteta mobilnih mreža u Srbiji,...bla, bla, bla.. izem ti pobednika, ko da tražim nove drajvere za Creative muz. karticu.

Ja stiklirao LG Optimus Black i tu opalio vote... jel' sam mnogo pogresio? :p

Pogledao sam najpre rezultate glasanja, pa se rukovodio principom "kud svi Turci, tu i mali Mujo" :D:D:D

Bas nisi ispao CAR :D Cisto da znas!:D Saboteru :p

the-saboteur-pc-planete-games.jpg

:D:D:D:D:D

J sasa,hvala:)
Creative,hvala sto bisi bio kreativan ovog puta,za razliku od CAR-a,starog apamera i flejmera:p

....malo mu 12k postova...:)

Ovo oko datuma izlaska mi je poznato sa xda..Ali me zbunjuje ovaj clanak u kome,ako se ne varam,stoji da ce sa updateom stici i Sense4.0?Jel tako ili sam nesto pobrkao loncice?

Da li neko moze da mi kaze zasto mi se cesto desava da kada sam npr na internetu i hocu da izadjem pritisnem android home dugme,nece da mi izadje nego mi slika pozadinu.

Koji Rom i da li imas nekj screen shot program instaliran?

Da li neko moze da mi kaze zasto mi se cesto desava da kada sam npr na internetu i hocu da izadjem pritisnem android home dugme,nece da mi izadje nego mi slika pozadinu.

uhh, meni se desava bas cesto (par puta nedeljno). nemam nikakve screen shot programe instalirane. Nesto tu ne valja dal je soft ili hardw nemam pojma. Ugasis ekran i upalis sve bude ok. A mrzi me da nosim do servisa - dok ja njima objasnim sta je . . .:sceptic:

uhh, meni se desava bas cesto (par puta nedeljno). nemam nikakve screen shot programe instalirane. Nesto tu ne valja dal je soft ili hardw nemam pojma. Ugasis ekran i upalis sve bude ok. A mrzi me da nosim do servisa - dok ja njima objasnim sta je . . .:sceptic:
Imam oficijalni rom nisam nista drugo stavljao a nemam ni neki program ubacen.Samo kod mene je problem sto moram da restartujem telefon da bih to makao jer drugacije ne mogu.

Imam oficijalni rom nisam nista drugo stavljao a nemam ni neki program ubacen.Samo kod mene je problem sto moram da restartujem telefon da bih to makao jer drugacije ne mogu.

kod mene isto, sve official. Ali samo kliknem power dugme ponovo ga otkljucam i sve bude ok.

Nazad
Vrh Dno