Inače, poslednji drajver 295.51 ima i memory leak - instalirajte LAVFilters, uključite hardversku akceleraciju i non-paged memory pool ne prestaje da raste - što na kraju rezultuje ispuštanjem frejmova i kočenjem. Drajveri stvarno idu sve gori i gori...
To su beta driveri sa razlogom, ne treba očekivati od beta drivera da nema nikakvih problema![]()
Meni su 295.51 stvarno loši - ako je omogućen HW acceleration za Flash video, imam TDR koji ne odradi R - dobijem smrzavanje, ali samo grafičkog drajvera. Sve ostalo nastavi raditi neko vreme, a onda se sve smrzne. Posle restarta, imam DMP koji okrivljuje nV drajvere. Ako onemogućim hardversku akceleraciju u Flashu, onda ih sruši Firefox - ali tako da dobijem pobrljan kursor i mikro smrzavanja bez TDR i moram da izazovem TDR pokretanjem memtestg80 koji odmah izbaci poruku o grešci s 4294961661 grešaka. Posle TDRa, sve radi ok. Ono što je zanimljivo je da u igrama nema nikakvih problema - ali baš nikakvih. Počinjem da sumnjam da GTX560Ti karte imaju neki hardverski problem - naročito kad vidim koliko vremena ne mogu da reše ovaj problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari