Šta je novo?

C.A.R.S - Community Assisted Race Sim

Haha, GT5 narode, ono je bre ingame grafika, valjda se vidi po onom fraps brojacu koga sam namerno ostavio dok sam slikao, sta ste bre toliko nepoverljivi. :D

btw, detaljnost pc verzije vozila shift-a 2 na punim detaljnima je takodje oduvavala out of water svaku igru do sada, tako da... a moz` misliti kad je ovde samo broj poligona jednog vozila nekoliko puta veci nego u sh2...

Sta podrazumevas pod "fluidnost"?

Verovatno konstantnih 60 fps-a, al mu ja vise puta rece da se ovde radi o pc verziji igre i da ne govorimo o konzolama sada...

Poslednja izmena:
Uh, daleko je Shift 2 od premium automobila u GT5 :)

...detaljnost pc verzije vozila shift-a 2[/URL] na punim detaljnima je takodje oduvavala out of water svaku igru do sada...

Jeste da Shift 2 na PC ima jako dobru grafiku, ali automobili spolja i dalje bolje izgledaju u GT5. Imam i GT5 i S2 na PC na max podesavanjima, i vidi se razlika. Sa druge strane, S2 ima lepse kokpite i staze (tj. sve osim spoljasnjosti automobila :d ).

C.A.R.S. po ovim slikama izgleda dosta bolje od Shift 2 a vožnju ne bih poredio dok ne probam. Ovako na oko nije za poređenje koliko je bolji C.A.R.S.

cars je sa fizikom ovakva kavka je sada , rame uz rame sa gtlegends i gt5 :) to se mozda ne vidi na klipovima ali ce tim iznenadjenje biti vece onima koji mu daju sansu.

Cek polako kad se iznenadis sa sledecim buildom i naprednijim ffb-om i ponasanjem vozila po uputstvima Bena Collinsa, posto je ovaj nas build relativno mator i mnogo toga je doradjeno u medjuvremenu. :) A i input lag koliko sam video su resili za sledeci mesec, tako da ce i sa 10 fps-a odziv kontrola biti vrhunski, tj. broj fps-a nece imati veze sa odzivom kontrola kao sto je sada.

@max9998

Ok, ako je tebi tako lakse, ne bih da se prepucavamo oko refleksija i sve ostalog, ali zna se da GT5 ima najbolje osvetljenje do sada, u to nema sumnje bar.

Poslednja izmena:
Da li je moguce igru koliko toliko pristojno poterati na 955BE i 3850?Bez masine sam(verovatno do jeseni) te povremeno svratim u igraonicu da odigram koju partiju wot-a.I da li bi bilo igrivo sa Sony Dualshockom?

U majku mu, i ovaj shift2 ima dojajnu grafiku. Sutra cu da isprobam pa da vidim kako ce da roshtilja na gtx460. Malo da se provozam dok ne izadje c.a.r.s. za narodne mase :)

A samo ponasanje automobila na stazi: gt5 vs cars ? neko ?

Sacekaj jos nedelju dana za utisak od strane nekog gt5 vozaca, posto tada izlazi build u kome je mnogo sta ispravljeno sto se tice ponasanja vozila u kontaktu sa podlogom i ffb-a...

@wolf 87

Moguce je poterati, al za detalje i performanse ne znam.

Jeste da GT5 ima dosta mana, ali njegovu grafiku automobila (premium modela) i fluidnost voznje jos ni jedna igra nije dostigla...

C.A.R.S. ga jednostavno odvaljuje. Ništa od ovih slika koje vidite nije montirano, endžin je jednostavno fenomenalan i optimizuje se za mašine koje će biti aktuelne leta 2013. godine. Ali kao što sam rekao, sve izgleda bolje od bilo koje vožnje čak i na mom kompu.

Poslednja izmena:
Ako neko proba igru sa gamepadom, analogn stikom. Da javi da li je moguce itd.

Veliki sam ljubitelj auta/simulacija ali nemam ni gamepad ni volan. Kontao sam odustati od toga ali me zelja uvjek vraca da se malo zabavim sa LFS a sada imamo i cars a i novi Rfactor koji je, kako cujem debelo opravdao ocekivanja.

Znam da je to sve za volan itd ali eto.. makar da se mogu malo zabaviti. A ne koristim ni stol za PC tako da volan i nemam gdje postaviti.

Vec je receno u temi, samo treba neki put i malo procitati unazad... hint, da.

Hvala, sorry.. prelistat cu.

Prelistao zadnjih 4-5 stranica gdje se govori o gameplayu iz prve ruke i niko nije spominjao da igra na gamepad. na ostalim stranama (a koje sam i prije malo pratio) niko nije do tada imao igru u "rukama". Pa ako je ipak bilo a da sam preskocio sorry ali ono sto me interesuje iz prve ruke, ako neko igra sa analogom i da je uredno prepoznato od igre, da javi koji je model gamepad-a da znam sta kupiti.

Pogledaj ovaj post na prethodnoj strani. :) Inace, igra radi sa gomilom gamepadova i mozes bilo koji da konfigurises u igri.

A taj post.. tnx. Cak sam to i procitao ali nisam odmah vidio citirano.

Koji konkretno gamepad imas i da li je dozirani gas/kočnica na jednom stku, a upravljanje na drugom ? Mada mi je najbitnije upravljanje. gledao bih najjeftiniju varijantu posto se to kod mene ne bi mnogo koristilo. Zna da je najbolja solucija (valjda) xboxov ali ni on nije ispod 30€.

Poslednja izmena:
Ono sto tebi treba je joypad sa preciznim stickovima i sa vecim hodom. Mene je dobro sluzio logitech dualshock pre nego sto sam se prebacio na G25. gas/kocnica bi trebalo da ti budu ne levom sticku a skretanje na desnom , jer ako budes stavio sve na jedan stick , tokom kocenja recimo moze da se desi da stick pomeris malo i u stranu , sto ce ti odmah okrenuti auto. Ovako ti je skretanje odvojeno i nema sanse da se jedne kontrole mesaju u rad drugih ;)

Da da... to sam i mislio. Jedan stik za jedno, drugi za drugo. Hajde neka se jos neko javi da imam veci izbor sta zapravo radi u igri. Vjerovatno bi radio svaki logijev gamepad ali cisto da znam. Hvala.

@Ed - Tacno , i stand corrected :d

radi svaki joy , imas da mapiras kontrole u igri kako zelis. Imas cak i predefinisane kontrole (presets) za odredjene kontrolere (video sam da xbox-ov ima sigurno).

Poslednja izmena:
vrv može i da se menja, ali ja ne da nikad nisam pomislio na to, nego se uplaših sad kad sam pomislio da bih morao da igram tako :D

hajde onda ok, ganjat cu bilo koji logijev.

Ovo čudo može samo preko Pay Pala da se plati??? Ima li neka druga šema?

nazalost nema

Nazad
Vrh Dno