Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Mislim da ces morati da radis update iako je konzola jtagovana. Ali to ne bi trebalo da bude problem, jer to mozes i sam. Malo je komplikovanije od obicnog update-a, ali i nije toliko. Kao i sto bi inace morao da radis update. Ako ne igras online, jtag je odlicno resenje jer nudi mnogo vise nego fles.

Da li se kvare konzole posle jtaga? Nista vise nego sto bi se kvarile inace.

RGH (JTAG) je odlično rešenje za one kojima ne treba LIVE. Nema potrebe za rezanjem igara, konzola čita igre sa HDD-a, te se DVD drive manje "troši"... znači ne kvari se konzola, već se produžuje životni vek DVD drive-a.

LT 3.0 je za one koji žele na LIVE (u kombinaciji sa patch-ovanim igrama, ABGX 1.06)... dostupan je za "FAT" konzole. Očekuje se uskoro i za Slim DVD drive-ove.

Oprostit ćete mi malo na offu ali ako neko zna ko u BGu radi RG neka mi pošalje PM..

Kako iskoristiti neke kodove za igre preko live-a,u stvari,kako zaobići ip adresu iz Srbije posto kad vidi server izbaci da nemože u vasoj zemlji.Hvala puno unapred na pomoći.

evo konacno sam isprobao onaj adapter za tastaturu i misa pa da javim utiske. nisam bas imao puno vremena da isprobavam ali ovako: probao sam prvo neku usb a4tech tastaturu i nije je kontao,onda sam ubo ps2 isto a4tech neku najobicniju i ona sljaka bez problema,sto se tice misa probao sam neki ps2 logitech najobicniji i radi ali je okretanje jako ograniceno(mada nisam podesavao osetljivost na adapteru). eto to su prvi utisci cim budem imao vise vremena probacu da otkrijem foru sa misem i da probam neke druge miseve(treba da mi stigne razer abyssus) :wave:

imam jedno pitanje,skinuo sam nfs run i novog batman-a i patchovao konzolu na lt+ 3.0!kako da narezem ove i buduce igre,ima li neka posebna procedura-inace imam benq VAD6038!?

da li to znaci da bez nekog od ovih rezaca nove igre ne mogu da igram???
Liteon iHAS124B = baseline model
Liteon iHAS224B = 124 + LightScribe
Liteon iHAS324B = 124 + SmartErase
Liteon iHAS424B = 124 + LightScribe + SmartErase (or = 224 + SmartErase)
Liteon iHAS524B = 124 + LabelTag + SmartErase
Liteon iHAS624B = 124 + LabelTag + LightScribe + SmartErase (or = 524 + LightScribe)
ili da se vratim na 2.0 pa da rezem sa opcijom WRITE UNTIL THE END OF DISC - Truncate???

da li to znaci da bez nekog od ovih rezaca nove igre ne mogu da igram???
Liteon iHAS124B = baseline model
Liteon iHAS224B = 124 + LightScribe
Liteon iHAS324B = 124 + SmartErase
Liteon iHAS424B = 124 + LightScribe + SmartErase (or = 224 + SmartErase)
Liteon iHAS524B = 124 + LabelTag + SmartErase
Liteon iHAS624B = 124 + LabelTag + LightScribe + SmartErase (or = 524 + LightScribe)
ili da se vratim na 2.0 pa da rezem sa opcijom WRITE UNTIL THE END OF DISC - Truncate???

iz mog iskustva ali neka neko jos potvrdi, neke igre mozes da igras ako ides "truncate" metodom dok neke ne mozes. npr. assassin's creed: revelations moze "truncate", gears of war 3 ne moze. rezace koje si pomenuo mislim da ne mozes da nadjes ali ima ASUS 24b3st koji moze da nareze pun disk ali posle procedure koju mozes da nadjes ako pratis link koji ti je postavio nabukodonosor u postu iznad tvog.

Ovi rezaci su potrebni samo ako zelis da igras online. Taj dodatni deo koji obicni rezaci ne mogu da narezu je samo zastita bez koje ce da te provale. Nisam znao za ovo za gow. moguce je da si samo lose narezao disk. ne vidim zasto bi igre sa istom zastitom drugacije radile. ja sam imao problem sa novim imgburn i konzola nije prepoznavala disk. prethodna verzija je, uz malo komplikovaniju proceduru, narezala kako treba.

@nikola, ukoliko imas nekoliko diskova za eksperimentisanje, probaj da narezes vec objasnjenom procedurom za xgd3 i obicne rezace. trebalo bi da radi. i opet napomena, ne smes online.

Poslednja izmena:
Pozdrav,
Izvinjavam se za skretanje sa tema, ali nikako da nađem odgovarajući kinect mount,a klinci mi mozak probijaju s tim:)

Pošto imam ue40d6100 tv (tanak 2 cm), problem mi je naći odgovarajući tv mount.
Najpribližniji koji sam našao je "kamikaze gest kinect camera tv and wall mount" koji hvata raspon od 3-11cm.
Ima li neko iskustvo sa držačem na tako tankom tv i koristio bi neki konkretan prijedlog...
Hvala..

video sam mislim na kupindu(nisam siguran) da ima neki wall mount za kinect pa da ga stavis na zid...

Koliko se secam recimo Forza 4 mora da se reze tim rezacima da bi uopste radila, tako da me ne bi cudilo za GOW

Ovi rezaci su potrebni samo ako zelis da igras online. Taj dodatni deo koji obicni rezaci ne mogu da narezu je samo zastita bez koje ce da te provale. Nisam znao za ovo za gow. moguce je da si samo lose narezao disk. ne vidim zasto bi igre sa istom zastitom drugacije radile. ja sam imao problem sa novim imgburn i konzola nije prepoznavala disk. prethodna verzija je, uz malo komplikovaniju proceduru, narezala kako treba.

@nikola, ukoliko imas nekoliko diskova za eksperimentisanje, probaj da narezes vec objasnjenom procedurom za xgd3 i obicne rezace. trebalo bi da radi. i opet napomena, ne smes online.

Pozdrav,
Izvinjavam se za skretanje sa tema, ali nikako da nađem odgovarajući kinect mount,a klinci mi mozak probijaju s tim:)

Pošto imam ue40d6100 tv (tanak 2 cm), problem mi je naći odgovarajući tv mount.
Najpribližniji koji sam našao je "kamikaze gest kinect camera tv and wall mount" koji hvata raspon od 3-11cm.
Ima li neko iskustvo sa držačem na tako tankom tv i koristio bi neki konkretan prijedlog...
Hvala..
evo ti slika ideje a ti mozes i od iverice da napravis slicno pa ispod tv-a :)

Prilozi

• kinekt.jpg
    kinekt.jpg
    10.2 KB · Pregleda: 65

tri puta sam probao da rezem gow i nije uspevao da se instalira na hard. npr. predje nekih 42, 43% i ende. onda sam krosflesovao asusa, narezao gow i nema nikakvih problema. kao satic.

ako se koristi truncate metoda ne moze se narezati igra na hdd,moze samo da se igra direktno sa cd-a i ne sme se na live.

ako se koristi truncate metoda ne moze se narezati igra na hdd,moze samo da se igra direktno sa cd-a i ne sme se na live.

moze igra da se prebaci na hdd ako se koristi truncate. primer: assassin's creed:revalations, batman: AR itd., goldeneye 007: reloaded, Halo CEA itd. stoji to da se ne sme na live.

na lt 3.0 ili 2.0?

ja sam pricao za 3.0...

Meni ništa nije jasno. Ako stavim 3.0, da li mogu da režem igre na mom Pioniru sa truncate? Hoće li biti neke razlike u odnosu na ranije XGD2 igre? Sve su radile odlično i bez problema sam mogao da instaliram na HDD.

ako stavis 3.0 vazi ono sto je napisao ostoja88 par postova gore. ja sam uneo malu zabunu tako da se izvinjavam

ne moras,mozes kupovati original igre :p :D ili uraditi JTAG ;)

treba i jedno i drugo ;)

Nesto mi to ne deluje verovatno. Zasto bi 2013 izbacili konzolu sa 3 godine starom kartom? 7xxx je vec sada aktuelna, a do 2013 cemo sigurno videti i 8xxx (9xxx ce vrlo verovatno biti najavljena, ali ne i spremna za konzolu. mada, sa obzirom na to koliko dugo drze karte prakticno spremne pre izdavanja informacija, ne bi me iznenadilo i da naprave dil sa ms i daju im najnoviju seriju. za ms bi to bio najbolji potez.)
u svakom slucaju, 6670 sigurno nije gaming karta za 2013

Vrh Dno