Šta je novo?

Aplikacije - Symbian S60 v2/v3, UIQ, S80

ok, hvala :)

sad sam pregledavao, ne deluje lose, mozda cak i bolje od one sto sam video na iphone i htc ali me zanima da li postoji bas onakva ista i za symbian 3, tj. annu... ajde neko ko sa sigurnoscu zna nek odgovori :)

Ne, nema official Facebook aplikacije za Symbian.

ok, to mi se bas i ne svidja :/

jel neko probao ovaj fmobi?

razmisljam da li c6-01 ili htc wildfire s ili samsung galaxy ace?

Nja ja sam uvek mislio da je to aplikacija od Nokie, moja greška.

Ne, nema official Facebook aplikacije za Symbian.

Hm, ja bi rekao drugacije jer na Nokia e63 koristim snaptu odavno i skroz je dobar, medjutim prije par mjeseci snaptu
je prestao tako da se zove i sad se zove facebook, sto znaci da su ga kupili i to je sad zvanicna aplikacija za FB.

koliko sam danas video onaj fmobi se placa, jel postoji neki nacin da se dobije free? :D

Da li neko može da napiše jedan ljudski "How To" za povezivanje telefona u kućnu mrežu pomoću SymSMB 4 programa?

Konkretno mi nije jasan deo sa password-ima. Komp vidi telefon i telefon vidi komp ali ne može da se pristupi šerovanim particijama u oba pravca.

Poslednja izmena:
Imam jedan problem koristim nokiu c5-00 i ne mogu da instaliram neke od navedenih aplikacija.E sad imam jedno pitanje jel moze neko da mi napise aplikacije koje su podrzane za moju nokiu?Ovo je moja verzija OS 9.3, Series 60 3.2.Hvala unapred.

Izvinjavam se na kasnom odgovoru sad sam tek video poruku. Treba mi neki solidan mp3 player posto ovaj sto ja imam u noki-i ne radi kako treba preciznije ne radi ekvilajzer, I samo jos jedna aplikacija koje ce mi omoguciti laksi pregled fajlova i ako mozda ima neka aplikacija kao sto ima za android link to sd (da instaliram sve aplikacije na memorjsku karticu) da u telefonu ostanu samo njegove sistemske aplikacije.Ako nije problem jer ja sam sve napisane aplikacije probo da instaliram i non stop mi prijavljuje invalid sertificat a u opcijama mi je oznaceno da moze da instalira i jedne i druge aplikacije.

Meni je prijavljivao "expired certificate" pa sam morao da hack-ujem mob.Posle toga možeš da instaliraš bilo koji program,a pri instalaciji te pita gde hoćeš da ga smesti,na fon ili na sd.

Pregled aplikacija X-Plore ili Y-browser,za muziku Power MP3.Probaj

Kod mene na 5800xm sve šljaka za medalju

Cvoruga je već rekao šta da radiš sa nepotpisanim aplikacijama. Ili hakuješ telefon ili potpisuješ aplikacije svojim ključem.

Što se tiče audio plejera, ja koristim engleski TTPod, ranije PowerMP3, ali je bio nestabilan iz nekog razloga. Ima još i FolderPlay (pušta FLAC), OggPlay, 360ting, LCG Jukebox,... Gotovo svaki video plejer može da radi i kao audio.

Hvala na savetu.E sad kako si hakovo telefon ako ti nije problem da mi objasnis postupak.Hvala unapred. P.S Kad ja to nikad nisam radio i neznam sad cu barem nauciti :)

da li postoji neka aplikacija koja ce da radi na nokia e72 da mogu da menjam kanala na tv lcd samsung. crko mi daljinski pa dok cekam koji sam narucio da ne kupujem na buvljaku jer su nikakvi.molio bih brzi odgovor.hvala.

Ja sam koristio Psiloc irRemote, na Nokiji E50...e sad ona je imala infracrveni port, ne znam ima li ta Nokija? Druga varijanta bi bila preko WiFi-ja pod uslovom da TV podržava WiFi...

Koliko ja znam, nijedan telefon sa simbijanom 9+ nema infracrveni port. Čak i da postoji aplikacija, ne može da se koristi.

Pa pored ove moje Nokije E50, znam i da N95 ,a i E65 imaju infrared port...svi su symbian treće generacije...ali da rekapituliramo, Nešo ta nokija E72 nema infracrveni port, te ako ti TV ne podržava WiFI, ne možeš nikako da ga kontrolišeš...e sada ne znam ima li neka aplikacija za kontrolu TVa preko WiFi-a

Poslednja izmena:
hvala vam obojici jos jednom, ni na kraj pameti mi nije bilo da e72 nema ic port.

Da li neko koristi skype za symbian, konkretno za e5?
Kada je devojka uzelaa telefon pre par meseci nisam mogao ni da ga instaliram preko ovi stora. Onda sam pre jedno nedelju dana skinuo neku staru verziju i instalirao i to je radilo do juče. A sada ne može ni da se pokrene, odmah pukne. Probao sam da instaliram ponovo, skinuo najnoviju verziju i još neke, ali mrka kapa. Da li ima neko rešenje za to, ili ako nema koja je najbolja alternativa? Ranije je bio fring, ali čini mi se da su oni izbacili skype.

Kod mene na E72 radi bez ikakvih problema. Isntalirao sa OVI store i sve radi korektno od prvog dana do danas. OK, nisam ga koristio neko vreme, ali evo sad sam uključio da proverim :d

Tražio sam po netu, dosta ljudi ima taj problem, ali nisam video rešenje.

ne znam gdje da postavim temu ili pitanje tacnije u vezi moje nokia E 66 pa ne zamjerite ako sam profulao naime radi se o tome da mi ne radi kalendar kako treba odnosno on radi i sve sto sam prije memorisao radi ali ne mogu vise da nesto pribiljezim memorisem u kalendar da me obavjestava a uradio sam update sw i sad mi je telefon malo sporiji nego prije a prije sam ga ubrzao na jedan nacin na koji bi htjeo opet ali ne mogu da uradim "to do" jer kao sto sam rekao kad nesto pribiljezim na kraju mi izbaci "system error" i to je to sto me zeza a ne znam kako da rijesim pa ako neko zna molio bih ga da mi kaze i da me uputi sta da radim i hvala na unaprijed.

Sumnjam da ćeš ovde naći odgovor. Google is your friend :)

Nazad
Vrh Dno