Šta je novo?

LED TV

• Začetnik teme Začetnik teme manve
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A kol'ko je taj neki TV (koji god da je, nije ni bitno) kod nas?

Kapiram i ja to (i verovatno nisi daleko od istine, mada ocekujem i jos vecu razilku 😉), ali hteo bih bas da znam tacnu cifru 🙂

Poslednja izmena:
Taj deo nije sporan. Ono sto meni fali sada je neki info o LG seriji 5 (idealno bas o ovom tv-u). Naci review je jaaako tesko.

Iako nikada nisam mirisao LG, oni priznaju izgleda madjarsku garanciju kod nas pa sam poceo da to gledam. Realno nemam pojam da li ovaj LG moze da se m eri sa samsungom serije 6.
Da, priznaje se. Za Samsung to nazalost (jos uvek) ne vazi, ali za LG vazi.

Nasao za 108k dinara za kes.
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/Televizori/lg-47LV5590-LED-TV-14159/

Iako nikada nisam mirisao LG, oni priznaju izgleda madjarsku garanciju kod nas pa sam poceo da to gledam. Realno nemam pojam da li ovaj LG moze da se m eri sa samsungom serije 6.
Evo mogu ti ja reci imam LG u 3D je fenomenalan a sto se tice 2D nesto je malo losiji od samsunga a 3D je definitivno bolji od samsumga serije 6 🙂

PS: mogo bi neki jaci model LG taj ti je dosta osakacen 🙂

Bio sam u BG-u u Tehnomarketu, Neptunu i svuda su musterije polomile naocare i on i odustali od stavljanja novih. U tehnomaniji na novom BG-u ima da se proba i na panasonic plazmi i na samsungu serije 8 i na sony-ju. Vredi otici samo da se vidi uzivo sve. Meni se licno vise svidja aktivna tehnologija.

Bio sam u Big Bengu u Ušću nedavno, tamo imaju one "naočare na štapu" 🙂 . Podigneš ručkom na koju visinu hoćeš i gledaš. To ako neko slomi, svaka mu čast. Ja sam tamo video da su ih stavili ispred Panasonic plazme i Sony televizora. Da li je zbog prevelikog osvetljenja, ali gledao sam 3D na nekom modelu Sony televizora i činilo mi se da je treperenje dosta veće na kod mene na plazmi, gde ga uopšte ne primećujem. Mora da je zbog jakog osvetljenja, ono je baš dosta treperilo.

^^To je zbog neonskog osvetljenja , i ja sam gledao na istom mestu , samo je bio Panasonic u pitanju...neprijatno treperenje i previse tamna slika za moj ukus.

Poslednja izmena:
Da, isti fazon je u Tehnomaniji, 3 drzaca naocara su postavljena i to je super resenje protiv lomljenja. Jedini njihov problem su cene 🙂

Da, isti fazon je u Tehnomaniji, 3 drzaca naocara su postavljena i to je super resenje protiv lomljenja. Jedini njihov problem su cene 🙂

Pa dovoljno da pogledas pa uporedi sve proizvodjace modele pa koji ti se svidi njega iz madjarske dovezes 😛

Ko sto rekoh, ne priznaju ovde garanciju za Samsung 🙁

Nazad
Vrh Dno