Šta je novo?

Apple " TV postaje stvarnost

Ovo ce posluziti i kao dobar monitor :)

Ja imam dobar Samsung TV 46", i nisam ni malo zadovoljan softverom koji je unutra. Razmislio sam da kupim Google TV i da ga zakacim, ili mozda da povezem neki komp. Nadam se da ce Apple (ako izda TV) da malo pokrene stvari.

Ja kupio neki LED tv (neka cudna marka :) ) - i kupio neki netbuk (taman iskoristio neki popust) sa AMD fusion platformom i zakacio na TV (samo za to sam i uzeo), instalirao xbmc i na svoj android tel i imam smart TV :D:D:D

Ja imam dobar Samsung TV 46", i nisam ni malo zadovoljan softverom koji je unutra. Razmislio sam da kupim Google TV i da ga zakacim, ili mozda da povezem neki komp. Nadam se da ce Apple (ako izda TV) da malo pokrene stvari.

Koliko vidim na amazonu je Logitech Revue oko 100 evra. Kod nas mislim da nema da se kupi.

Izvini imas Samsung Smart tv, za koji koliko vidim ima dobar broj app-ova ?

Startovao sam Blic App. Jako se sporo krece kroz menije, tesko se unosi neki tekst, ponekad pogresi Ok dugme... Nisam imao zivaca ni YouTube klip da odgledam.

hoce sigurno sam je pitanje shta ce to da bude? fuzija iTunes-a+TV+Internet mashina+ko zna shta josh...

Startovao sam Blic App. Jako se sporo krece kroz menije, tesko se unosi neki tekst, ponekad pogresi Ok dugme... Nisam imao zivaca ni YouTube klip da odgledam.

Apple TV je najobičniji media player...eno ga puno tržište media playera + HTPC kao što su neki predlagali (sa gomilom svojih opcija). Apple ponovo izmišlja toplu vodu...

Poslednja izmena:
Hahahaha... Pa Apple TV jos postoji samo na nivou glasina i pretpostavki, a ti vec znas da je to obican media player i topla voda... Sacekajmo, pa cemo videti da li Apple ponovo "pronalazi" tocak ili ce napraviti nesto slicno kao sa iPhone-om, ja bih pre rekao da ce biti ovo drugo... A vi cete po starom dobrom obicaju i evidentne i cinjenicne stvari da demantujete.Prica se uvek ponavlja.

Pre će biti da će Apple TV proći kao FaceTime :D

Mada ni Google TV nije bolje prošao...

Hahahaha... Pa Apple TV jos postoji samo na nivou glasina i pretpostavki, a ti vec znas da je to obican media player i topla voda... Sacekajmo, pa cemo videti da li Apple ponovo "pronalazi" tocak ili ce napraviti nesto slicno kao sa iPhone-om, ja bih pre rekao da ce biti ovo drugo... A vi cete po starom dobrom obicaju i evidentne i cinjenicne stvari da demantujete.Prica se uvek ponavlja.

Pre će biti da si ti mnogo naivan kada veruješ u takve stvari :D

Apple TV je najobičniji media player...eno ga puno tržište media playera + HTPC kao što su neki predlagali (sa gomilom svojih opcija). Apple ponovo izmišlja toplu vodu...

Ali ako Apple TV bude pretvoren u iOS uredjaj, to bi vec bila druga prica. Bilo bi dobro imati neki touch daljinac, ili cak mozda nesto slicno kinectu.

Ja necu menjati ovaj TV bar jos 4-5 godina, ali bih voleo da se stvari pomaknu sa mrtve tacke.

Što se tiče te njihove ecosystem integracije...u redu. Mada poznajući apple, to će raditi ponovo u nekoj sinhronizaciji sa iTunesom, gde nećeš moći ko čovek da prikačiš eksterni hdd i gledaš hd filmove sa njega..ali videćemo

Biće da ti ne znaš šta je AppleTV... http://www.apple.com/appletv/ . Ne mešajte AppleTV sa Apple HDTV-om, jedno je media player, a drugo dok ne bude ozvaničeno, glasina da Apple ulazi u HDTV biznis.

i opsednustost displejima evoluira na sledecu stepenicu...

Biće da ti ne znaš šta je AppleTV... http://www.apple.com/appletv/ . Ne mešajte AppleTV sa Apple HDTV-om, jedno je media player, a drugo dok ne bude ozvaničeno, glasina da Apple ulazi u HDTV biznis.

verovatno ce se te dve kategorije spojiti u jednu. to jest Apple TV ce prestati da postoji kao device, jer cesh ga praktichno imati integrisanog u Apple HDTV-u

Ne verujem, to bi bio veoma glup potez. Ako AppleTV prestane da postoji, to znači da će te uslovljavati da kupuješ Apple HDTV. Ovako imaš odvojen uređaj i povezaćeš ga sa svojim već postojećim televizorom.

Slazem se, sve je uzasno sporo i laguje, a da ne pricam o polametarskim prangijama od daljinaca.. muka da te uhvati.

verovatno ce se te dve kategorije spojiti u jednu. to jest Apple TV ce prestati da postoji kao device, jer cesh ga praktichno imati integrisanog u Apple HDTV-u

Ovo i ja mislim da će da urade, jer ne znam šta to još novo/epohalno bi mogli da izmisle...3d lcd hdtv :d

Ne verujem, to bi bio veoma glup potez. Ako AppleTV prestane da postoji, to znači da će te uslovljavati da kupuješ Apple HDTV. Ovako imaš odvojen uređaj i povezaćeš ga sa svojim već postojećim televizorom.

ja bash mislim da ce taj glup potez i uraditi, jer cesh sve imati na jednom uredjaju i filmove i muziku i igre,
neshto kao veliki "sobni" iPad koji (nadam se) nece biti touch ili multitouch nego neka Kinect+Siri kombinacija.
...e sad da li ce biti i 3D, pitanje je... mozda ce da urade slichno kao Nintendo sa autostereoskopskim ekranom
kojeg mozesh da iskljuchish ako ti smeta (vrtoglavica)...

Poslednja izmena:
Tesko da ce da ugase 99$ uredjaj na kome zaradjuju na iznajmljivanju filmova i serija da bi ljudi kupili 2000$ uredjaj... Nece ovde biti slucaj kanibalizma jer AppleTV nece biti isto sto i iTV dva totalno razlicita uredjaja. To je kao kada bi ukinuli MacMini jer izlazi iMac..

Nazad
Vrh Dno