Ajd i ovde da postavim(nije spam vec od srca)...SRECNA NOVA GODINA SVIM FORUMASIMA,IGRACIMA I ADMINIMA.SVE NAJBOLJE U ZIVOTU I U IGRAMA!
Sretna Nova.
Prvo, da li je neko ovo probao ?
[youtube]aKZOQzBFFtk[/youtube]
Nesto sam skeptican zbog bana da li od strane DICE-a ili PB i ako znam da ima prilican broj korisnika ovog moda.
Inace, ne znam kakva je situacija kod vas oko cekanja da uletite u igru ali procedura ide prilicno sporo u mom slucaju.. no, skuzio sam brzi nacin.
Kada kliknem JOIN SERVER, pise da se konektuje na server a zatim Logginng in.. Cim se ta poruka pojavim odmah mi iskoci BF3 ikonica da je igra startala. Nakon toga moze da ide u loop ..u vjecnost a moze da me ubaci nakon minut, dvije.. pola min itd. Medjutim, ako kliknem ikonicu, odmah me ubaci u igru. Samo na brzinu ucita mapu i to je to.
Probao sam nekoliko puta i radi svaki put. Razlozi kada me izbaci i kada dobijem crni ekran pa desktop jeste kada je pun server a da to battlog nije skuzio. Znaci pisalo mi recimo 28/32, pokusam da uletim, dobijem recimo crni ekran i manje od sekunde desktop a u battlogu pise neki crveni error.
Znam da je pun server jer cim opet pritisnem JOIN kaze mi da sam 2-3 ili koji vec na listi cekanja.
U suprotnom, svaki put uletim u igru za nekih pola minute, ako ne i manje do sam do sada uznao kliknuti JOIN i nastavim surfati netom dok me ubaci.
Mozda ovo pomogne i oslalima.
This was never banned in bc2 even tho it was threaten before. worst case I can see is you getting kicked untill you remove the files. Been using this almost 2 weeks now with no issue from pb.
Ajde priznajte koji geek je igrao BF3 tačno u 00:00hSrećna svima nova godina...
Jedno glupo pitanje
Sta je potrebno da bi igrao Battlefield 3 online samo cd-key ili moram da kupim i original igru?
Zato sto vidim negde je igrica 5000 dinara a samo kljuc 3000 dinara zato pitam sta mi treba da bi igrao online
ah, kako zasto brate. Pa zato sto ti jeftini kljucevi dolaze iz ko zna kojih izvora. Sve nesto ispod zita.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari