Pozdrav raja ! Evo i ja sam uzeo bf 3 !
Šta je ovo, ne kapiram baš
I concur. Jedino mi se ne svidja ragdoll leseva, ali opet bolje je nego kad u bc2 vidim lika koji pravi zvezde u vazduhu jedno 30 metara zato sto je nezgodno pogodjen.![]()
x puta mi se desilo da u brzini vidim iznad vojnika oznaku prijatleja i on me ubije i onda shvatis tek da je tvoj saborac 50 metara od njega samo u istoj liniji...
Dvojicu sa flerovima u helisu resavaju recon/soflam+engi/javelin.Toj kombinaciji se tesko moze pobeci...
Zato prepusti nebo nebuZnaci da ne moze pojedinac da drzi nebo pod kontrolom (mada su mape ogromne i to je nemoguce za celo nebo) u svom vidokrugu sa rucnim Anti air sistemom.Znam da je delimicno moguce sa Tunguskom ali domet autolock sistema je kraci nego kod letelica.Uvek me lock-uju pre nego sto mi udju u domet nisana.Mada ih pre toga dobro oprljim HMG-om.Ali ni to nije dovoljno.Bulshit.
M136AT4 iz jedne nama poznate igre bi resilo sve boljke u BF3.Helise da ali avione ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari