Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
:d :d :d

[YOUTUBE]rIO1teQC3NY[/YOUTUBE]

i opet ludi rusi :trust:

[YOUTUBE]v2xDyyUePw8&feature[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:

Nisam primetio, znam za onaj sa snegom, preticanjem na sneznom putu i izbegavanjem slepera :d Oko toga je valjda bila rasprava..

Nisam primetio, znam za onaj sa snegom, preticanjem na sneznom putu i izbegavanjem slepera :d Oko toga je valjda bila rasprava..

Ma jok, bas oko ovog "tvog" je bila velika rasprava, al mi je cudno kako je tebi promakao :D, btw "Ne brze od zivota".

Nisam gledao klip, mrzi me ali iskreno pun mi k ove nase srpske euforije oko zaz. Svakoj susi zvoni telefon, ona isforsirana pesma, jer to je fesn jes jes.

Mozda je bilo ali ja ovo tek sada vidim :d:d

[YOUTUBE]K-CFEPBWI78&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Qc8ZbVcdHpg[/YOUTUBE]

Odličan video, pokazuje ono najbitnije što nas čini ljudima - pomoći drugome! :cigar:

[YOUTUBE]PKUDTPbDhnA[/YOUTUBE]

Ako ste mislili da su nase kurirske sluzbe nepouzdane...

Veoma veliki fejk, prazna kutija ili je nesto drugo u njoj, vidi se kako pada ;)

Moguće da nije fejk. Malo izbagovana putanja pada je verovatno zbog ne mnogo kvalietnog ''wide'' objektiva. Inače, ima i po netu intervju sa ljudima iz Fedex-a gde kažu da će pronaći ovog dostavljača i da će biti kažnjen.

Veoma veliki fejk, prazna kutija ili je nesto drugo u njoj, vidi se kako pada ;)

Nema veze dal je ovaj klip fejk ili ne ali stvarno se tako i ponasaju ovi nasi po njihovim magacinima... mom bratu je stigao naprsnut monitor... tako da...

По снимку се види да кутија није празна, обрати пажњу на инерцију када је лик извади из комбија... Е, да ли је у њој монитор или нешто друго...

Vidi se jasno da kada nosi kutiju malo je nagnut na jednu stranu... a i kada uzima kutiju u obje ruke vidi se to da nije prazna kutija. Ovo moze da se posmatra na dva nacina, ili je antireklama protiv FedExa ili je stvarno neki nervozni postar... Ja bih prije rekao ovo drugo.

Poslednja izmena:
nema na YT, pa evo RTS

Lepse je sa kulturom... :D

Golub sa mitniga :D

Poslednja izmena od urednika:
@smith Ovo ti je predobro. Pokidao sam se realno :D

Hahah :D

desni rukohvat se ne pomera kako treba, zajedno sa stepenicama. a starije ljude je lako izbaciti iz ravnoteze...

Izgleda da je i jedno i drugo u pitanju, ubitačna kombinacija za Uzbekistanci :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno