Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Severnoj Koreji histerija.....

[YOUTUBE]pSWN6Qj98Iw[/YOUTUBE]

Kvalitetno ispiranje mozga.. fuck magazin&jelena rozga :d
Sad ce moci da naprave fb profile, mozda :d

mother-of-god-meme.jpg

Lik je lepo napisao histerija. Vecina njih mora sto vise da divlja inace ode glava :d

[YOUTUBE]K8gZkv-mFHw[/YOUTUBE]

Hardkor :wall:

De ih nadjes samo :)

[YOUTUBE]1w6GtwOvnWM&feature=colike[/YOUTUBE]

Nije uporedivo. Roditelji su živeli svi znamo kako i imali su razloga da plaču, i mi bi verovatno plakali u toj situaciji. Ovi pasu travu a plaču zbog diktatora koji je trošio milion godišnje samo na konjak :D

Double rainbow :D

Ovo su stuke :d

Ma to su balvani sto su nekada bili mladi i imali one smesne frizure i bili u ektazi osamdesetih tokom posela 202.

[YOUTUBE]I3qno4B2aY[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
NAši stručnjaci su došli do prevoda:D

Una noda rivijer, nada karala se, on se prepo tebe, laton se tarate. Avon si proždrnuo, ton regard fin deža, tvota pansa dpa, e ža na svi turija

neee sansona by indira radic :d :d

[YOUTUBE]M5vkHj6suPA&feature[/YOUTUBE]

[youtube]hHcSZbMR4ls[/youtube]

Ovo je još bolje:D

Izvali na 47. sec sta pise na lutki :d :d

Aj ne serite , pitajte roditelje , babe i djedove kako se plakalo kad je Tito bachio kashiku ...

Lik je lepo napisao histerija. Vecina njih mora sto vise da divlja inace ode glava :d

Nije uporedivo. Roditelji su živeli svi znamo kako i imali su razloga da plaču, i mi bi verovatno plakali u toj situaciji. Ovi pasu travu a plaču zbog diktatora koji je trošio milion godišnje samo na konjak :D

Ma potpuno se jasno vidi i cuje da sami sebe nateruju na plac k'o mala deca kad se dure i da "marsiraju" uz stepenice... Za Titom nije bilo ovakvog masovnog i reziranog arlaukanja i glumatanja :trust:

[YOUTUBE]BwAIwMyTmJw[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
:d :d :d

[YOUTUBE]SlTVc01Adw8&list[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]U3-n6mRDwsU[/YOUTUBE]

Poslednja izmena od urednika:
Zaz po serbian, ja.
Odlicno.

[YOUTUBE]lbSd5uEKVCU[/YOUTUBE]

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.